CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ MASCULÍ

Campions de la Primera Fase

Club Handbol Igualada10– Handbol Pardinyes 6

Club Handbol Igualada 12 – Club Handbol Santpedor 4

El diumenge 7 d’abril l’equip Aleví Masculí de l’Escola d’Handbol Igualada va jugar la quarta jornada del Campionat de Catalunya enfront de l’Handbol Pardinyes i la cinquena jornada davant del Club Handbol Santpedor. Els partits es van disputar a Tàrrega organitzats pel seu club d’handbol.

L’equip igualadí ha estat el guanyador del grup únic de la primera fase del Campionat de Catalunya. Felicitem a jugadors i tècnics per haver assolit l’objectiu de la classificació a la següent fase del Campionat. Tots els components del conjunt blau i groc han lluitat amb el seu esforç individual en bé de l’equip. Els entrenaments ens han permès millorar la tècnica i la forma física. Els partits ens han donat cohesió i sentit d’equip. Així, la clau d’aquestes dues últimes victòries ha estat una forta defensa de la que havíem mancat en altres ocasions.

Enhorabona nois, endavant i força handbol !

Dirigits per Miquel Albareda i Ana Vázquez, van jugar: Marc Martínez, Xavier Reina, Marc Espinagosa, Joel Solanellas, David Malpartida, Agustín Vázquez, Pol Calvet, Biel Hornas, Arnau Torner, Fernando Almendro, Ivan Ruiz i Iker Sabuquillo.

Col·labora: Acadèmia Igualada

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies