Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ MASCULÍ

Campions de la Primera Fase

Club Handbol Igualada10– Handbol Pardinyes 6

Club Handbol Igualada 12 – Club Handbol Santpedor 4

El diumenge 7 d’abril l’equip Aleví Masculí de l’Escola d’Handbol Igualada va jugar la quarta jornada del Campionat de Catalunya enfront de l’Handbol Pardinyes i la cinquena jornada davant del Club Handbol Santpedor. Els partits es van disputar a Tàrrega organitzats pel seu club d’handbol.

L’equip igualadí ha estat el guanyador del grup únic de la primera fase del Campionat de Catalunya. Felicitem a jugadors i tècnics per haver assolit l’objectiu de la classificació a la següent fase del Campionat. Tots els components del conjunt blau i groc han lluitat amb el seu esforç individual en bé de l’equip. Els entrenaments ens han permès millorar la tècnica i la forma física. Els partits ens han donat cohesió i sentit d’equip. Així, la clau d’aquestes dues últimes victòries ha estat una forta defensa de la que havíem mancat en altres ocasions.

Enhorabona nois, endavant i força handbol !

Dirigits per Miquel Albareda i Ana Vázquez, van jugar: Marc Martínez, Xavier Reina, Marc Espinagosa, Joel Solanellas, David Malpartida, Agustín Vázquez, Pol Calvet, Biel Hornas, Arnau Torner, Fernando Almendro, Ivan Ruiz i Iker Sabuquillo.

Col·labora: Acadèmia Igualada

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *