Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 9 i 10 de març

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 21

Resultat inesperat

Club Handbol Igualada 34 – CHE Lloret 35

Resultat inesperat davant l’Esport Lloret.L’Igualada que en aquesta jornada lluitava per apropar-se al tercer classificat ha perdut amb le C.H Lloret tercer classificat per la cua del grup.

Amb una primera part ben jugada i un marcador sempre favorable, l’Igualada encarava el descans amb avantatge de 5 gols, 21 a 16. En la segona part els igualadins no han pogut mantenir les diferències en el marcador fins que en els últims segons del partit el C.H.Lloret ha superat a l’Igualada amb una inesperada victòria . Tot i que l’equip igualadí, ha treballat per merèixer la victòria no ha deixat tancat el partit en una primera molt bona primera part i això ha passat la cara factura de la derrota que complica l’escalada de cara a la promoció.

Per l’Igualada, dirigits per Jordi Riba han  jugat: Toni Martínez(p)(10at.), Hilari Canales (p), Sergi Velasco , David Cubí (6), Esteban Lezama (9),  Adrián Suero (5),  Roger Calçada(3), Martí Ruiz (7), Eduard Jounou, i Pol Cantero (4).

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 22

Última jornada de Lliga

OAR Gràcia Sabadell 29 – Club Handbol Igualada 19

El diumenge 10/03/2013 es va disputar l’última jornada de la LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA, en què es van enfrontar l’OAR GRACIA SABADELL i CLUB HANDBOL IGUALADA setè i vuitè classificat respectivament.

En la primera part del partit, l’equip local marcava primer i als nou minuts tenia un marcador favorable de 7-1, avantatge que va saber administrar i ampliar al llarg de la primera meitat, i van arribar 18-8 al descans.

A la segona part, les jugadores del C H IGUALADA van augmentar el ritme i la intensitat del seu joc, i li van complicar les coses a l’equip local, amb el que van deixar el parcial de la segona part 11-11 i un resultat final del 29-19.

Dirigides per Alicia Nieto i Mónica Luengo pel C H IGUALADA van jugar: Nora Muñoz, Jana Sendra, Jordina Marsal, Ainoa Rizo, Anna Font, Marta Muñoz, Berta Calçada, Mar Samperi a la portera: Miriam Pla.

Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA.1ª FASE. Grup B .Jornada 16

Victòria contundent del juvenil

Club Handbol Igualada 43    BM Polinyà 29 

Els juvenils de l’Igualada  continuen intractables  en el seu grup ,  dels 15 partits jugats n’han guanyat 14  i només n’han perdut 1,  continuen 1ers a la classificació del grup B i les sensacions són bones per ser primers de grup d’aquesta primera fase.

En el partit d’aquest dissabte han tornat ha demostrar que quan s’ ho proposen i estan concentrats en el seu joc , de moment no tenen rival al seu grup. Als 10 primes minuts de partit, el Polinyà semblava que volia posar les coses complicades a l’Igualada , però amb una reacció fulminant del igualadins els va portar al final de la primera part en un contundent 23 a 10 a favor dels nostres jugadors. La segona part va estar més disputada però mantenint sempre l’Igualada una diferència considerable de gols a favor , que va fer que el Polinyà no tingués mai  cap opció d’acostarse en el marcador.

Dirigits per l’ entrenador Pol Cantero, van jugar: Sergi García, Daniel Fons, Adria Cano, Jordi Grado, Jordi Vilarrubias, David Diaz, Raul Ubia, Daniel Jové, Miquel Albareda, Iban Sanmiguel i David Holgado, a la portería,Marc Tarrida i Aleix Royo.

Col·laboren: Gumà Assegurances 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.2ªFASE.GRUP B .Jornada2

Victòria molt treballada

B.M.Polinyà 21 – Club Handbol Igualada 26

Dissabte al matí els jugadors de l’equip infantil masculí del club es van desplaçar a Polinyà per jugar el segon partit de la segona fase de la Lliga de 1a Catalana.

Durant tota la primera meitat, els nostres jugadors van anar per davant al marcador amb petites diferències que no acabaven de donar tranquil·litat a l’equip. No obstant això, els igualadins es mostraven superiors als contraris i el partit estava a les seves mans.

Cap a la meitat de la primera part, el partit es va començar a travar amb decisions arbitrals, unes quantes d’elles desfavorables als igualadins, que feien que el partit fos lent i força lleig, però molt emocionant. Al final de la primera meitat es va arribar amb un resultat de 8 a 10 favorable als nostres jugadors.

Al començament de la segona meitat, els ànims dels aficionats locals ja estaven completament encesos i van cridar de valent en contra dels nostres jugadors, arribant en alguns moments, fins i tot,  a l’insult. Els igualadins, van demostrar que saben abstreure’s d’aquestes situacions i van seguir fent el seu joc. De mica en mica van començar a obrir diferència al marcador arribant a una màxima diferència de 7 gols favorables. Durant bona part de la segona meitat, l’Igualada va estar amb un jugador menys en pista per les exclusions xiulades per l’àrbitre en contra nostre. Al final els nois de l’Igualada van aconseguir una nova victòria per 21 a 26.

Des d’aquí felicitar a tots els jugadors d’aquest equip que van saber comportar-se a la pista i van saber jugar amb cap un partit força complicat per l’ambient creat per l’afició contrària. Van demostrar que per sobre de tot, el que ells volen és jugar a l’handbol.

Pel Club Handbol Igualada, dirigits per Roger Calçada, van jugar: Max Segura, Josep Marcé, Brayan Mezquita, Manel Muñoz, Nil Subirana, Joel Caño, Arnau Capitán, Pol Riba, Toni Barrantes, Dani Navarro, Cesc Carles i Pep Bové; a la porteria, Adrià Senari Martí Méndez

Col·labora: Pista Cero

PRIMERA CATALANA INFANTIL FEMENINA.2ªFASE.GRUP A .Jornada 1

Partit igualat fins els darrers minuts  

CJH Mataró 18 – Club Handbol Igualada 21

Aquest dissabte desplaçament a Mataró, primer partit de la segona fase per l’equip infantil femení del Club Handbol Igualada

A la primera part, intercanvi de gols entre els dos equips:  un a dalt un a baix, màxim dos gols de diferència i sempre a favor de las mataronines.

Les jugadores igualadines, nervis, moltes pèrdues de pilota (11) i poques recuperacions (1). Així i tot, el marcador al finalitzar aquesta part era de 10 – 10.

A la segona part, millora en pèrdues (6) i sobre tot en recuperacions (5).

Fins el minut 10 de la segona part hi va haver igualtat absoluta: 14-14. Apartir d’aquets minut, les nostres jugadores varen aconseguir una  diferència de dos i tres gols que es va mantenir fins el final del partit, amb un resultat de 18 – 21

Pròxim rival dissabte vinent,  el Tàrrega. Ja ens coneixem i molt de la primera fase. Esperem que les nostres noies estiguin despertes.

Dirigides per Laura Baraldés, van jugar: Carla Bisbal, Marta Hernández, Emma Jové, Aida López. Maria Mayol, Cristina Muñoz, Olga Núñez, Núria Rizo (portera), Èlia Roca, Júlia Subirana i  Èlia Torreblanca.

Col·labora: Torreblanca

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *