Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ

 ALEVÍ MASCULÍ-MIXT . 1a FASE. GRUP ÚNIC.1a jornada

El diumenge10 de març l’equip Aleví Masculí de l’Escola d’Handbol Igualada va jugar el primer partit del Campionat de Catalunya. En aquesta ocasió es va enfrontar a l’Escola Joventut-SA Súria dins de la jornada organitzada pel nostre club al poliesportiu d’Igualada

Malgrat no fer un joc dolent, el conjunt igualadí es va veure superat per l’equip de Súria. Només la segona de les quatre parts va ser de clara victòria igualadina. La millor tècnica i força física dels rivals ens va mantenir per sota en el marcador en els altres temps del partit. Fins i tot, quan en el quart període anavem guanyant i semblava que podríem empatar el partit, la manca de concentració i els nervis ens van portar a la derrota.

Ben segur que jugadors i tècnics posaran fil a l’agulla en els propers entrenaments. L’equip millorarà i ens donarà enfrontaments apassionants.

Dirigits per Miquel Albareda i Anna Váquez, van jugar: Marc Martínez, Xavier Reina, Joel Solanellas,  Marc Espinagosa, David Malpartida, Agustín Vázquez, Pol Calvet, Arnau Torner, Biel Hornas, Fernando Almendro, Toni Puig, Ivan Ruiz i Iker Sabuquillo.

ALEVÍ FEMENÍ. 1a FASE .GRUP ÚNIC.1a jornada

Les jugadores del Club Handbol Igualada han aconseguit un valuós empat contra el Montbui a les Comes de cara a la classificació per a la següent fase del Campionat de Catalunya, un partit amb dues parts clarament diferenciades, els dos primers quarts molt ajustats però a favor de l’equip visitant i els dos últims quarts a favor de les locals per una notable diferència, finalment empat amb un bon regust, doncs partit a partit milloren substancialment el seu joc.

El cap de setmana vinent trobada a Granollers, ens ha de servir per consolidar les bones sensacions que ens han estat transmetent les alevines del Club Handbol Igualada. Ànims!!!!!

Per l’Igualada, dirigides per Sergi García, han jugat: Martona Segura, Júlia Subirana, Olga Núñez, Mariona Albareda  , Victòria Sastre, Èlia Ollé,Berta Vilà,Ángela Mezquita i Xènia Méndez.

Col·labora Acadèmia Igualada

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *