Trobada Santa Maria Palautordera pels alevins

El diumenge 3 de març l’equip Aleví Masculí de l’Escola d’Handbol Igualada va participar en la trobada handbolicat organitzada pel Club Handbol Palautordera.

El conjunt igualadí va enfrontar-se als equips: Club Handbol Sant Joan Despí, Club Handbol Palautordera,BM La Roca i BM Granollers Capdevila.

Els nostres jugadors van anar de menys a més. En els dos primers partits no hi van ser, es mostraven descentrats i nerviosos, incapaços de remuntar el resultat advers. Sense temps de reflexionar va arribar el tercer partit jugat de forma consecutiva, sense descans, enfront del BM La Roca. Va ser aquí, quan la desfeta hagués pogut ser més grossa, que l’equip va reaccionar. El nois van treballar millor la defensa i van ser valents a l’atac. Tot i el cansament acumulat,  el contrari s’hi va haver d’esforçar de valent per guanyar.

Després d’un merescut descans on els jugadors van reposar les forces, el CH Igualada es va enfrontar al BM Granollers. El joc dels igualadins va tornar a ser el de jornades passades. L’equip es va mostrar segur en totes les posicions de la pista. Els jugadors van veure que podien guanyar el partit i no van defallir en cap moment. L’esforç va donar els seus fruits en forma de victòria pels igualadins amb un marcador favorable de 15 a 12.

Força nois i a demostrar el que sabeu diumenge que ve, primera jornada del Campionat de Catalunya

Dirigits per Cesc Carrer van jugar:Xavier Reina,Ivan Ruiz, Fernando Almendro, Arnau Torner Joel Solanellas,  Marc Espinagosa,David Malpartida, Agustín Vázquez i Pol Calvet.

Col·labora: Acadèmia Igualada

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies