Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Trobada a Òdena i debut de l’equip benjamí

El passat diumenge 3 de març del 2013 l’equip prebenjamí/benjamí mixt del Club Handbol Igualada va debutar per primera vegada en aquesta temporada 2012/2013 a la I TROBADA HANDBOLICAT Òdena.

En aquesta trobada l’equip va disputar dos partits els quals va guanyar amb gran diferència al marcador. El primer partit, contra el Castell Òdena 2n l’equip del CHI va guanyar 1-11, i el segon partit, aquest contra el Castell Òdena 1r va guanyar-lo també amb un marcador final de 4-13.

Els nens i nenes s’ho han passat molt bé en aquesta diada que ha servit per estrenar-se per primera vegada defensant els colors del Club Handbol Igualada. Esperem que segueixin aprenent handbol i gaudint-lo al màxim. Felicitar a tots els nens i nenes per la bona actuació en els dos partits a Òdena que ho ha fet molt i molt bé.

Per l’Igualada, dirigides per Nora Muñoz, van jugar: Melat,Alba,Guiu,Jan,Arnau i Bernat.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *