Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels partits: 2 i 3 de març

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 20

Permissibilitat  i molt qüestionable actuació arbitral

CH Sant Andreu  25 – Club Handbol Igualada 25

Primers minuts amb superioritat per part de l’Igualada on el desencert en els llançaments a 6 metres va fer que no hi hagués mes distància en el marcador fet que conjuntament a uns petits desajustos defensius ha provocat la igualtat en el marcador,  una reacció amb moviments encertats en atac a permès que s’arribés amb una diferència de dos gols a la mitja part (13-15).

La segona part amb molt d’encert per part de l’Igualada sobretot en les accions d’atac així com en les transicions ha fet que s’obrís una escletxa en el marcador aconseguint una diferència de 4 gols en el marcador, uns ajusts defensius fent la seva defensa més agressiva per part del Sant Andreu conjuntament amb la permissivitat de l’àrbitre d’aquestes accions ha fet que durant 15 minuts l’equip d’Igualada fos coaccionat en les accions atacants. En un últim impuls l’Igualada ha aconseguit posar-se per davant en el marcador, un cop més decisions més que qüestionables per part de l’arbitratge ha fet que es defensés el resultat amb 4 jugadors en pista. Tot i aquesta petita punxada l’Igualada manté la 4a plaça tot i que l’allunya a 3 punts de l’ascens directe.

Per l’Igualada, dirigits per Jordi Riba han  jugat: Toni Martínez(p)(18at.), Sergi Velasco , David Cubí (4), Esteban Lezama (5),  Adrián Suero (5), J.L.Alvarez (2), Martí Ruiz (3), Ruben Alvarez (1), Miquel Albareda i Pol Cantero (5).

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 21

Visitant complicat

Club Handbol Igualada 18 – BM La Roca 39

El passat Diumenge 03-03-2013 es va disputar a Igualada, la jornada 21 de la lliga catalana juvenil femenina.

Les noies del C H IGUALADA rebien B M LA ROCA tercer classificat de la categoria, l’equip visitant es posava al davant en el marcador amb un rotund parcial de 5-0 que deixava entreveure la dificultat del partit. Les jugadores de l’Igualada es van esforçar per a contenir el BM LA ROCA, però a la meitat del partit arribaven 12-21 al marcador.

En els primers minuts de la segona part l’Igualada semblava haver trobat la manera de contenir el seu rival, però les jugadores del BM LA ROCA van trobar ràpid la solució i amb un parcial de 9-0 als vint minuts deixaven pràcticament sentenciat el partit, que s’acabava amb 18-39 a favor del BM LA ROCA.

Per CH IGUALADA va jugar: Jana Sendra, Ainoa Rizo, Nora Muñoz, Jordina Marsal, Anna Font, Mar Samper, Berta Calçada, Marta Muñoz i Judit Gomez. Portera: Miriam Pla. Entrenadores: Alicia Nieto i Mónica Luengo.

Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA.1ª FASE. Grup B .Jornada 15

Partit ben jugat i treballat

Club Handbol Igualada 40 – H. Concordia 27

Partit jugat diumenge 3 de març, a les 11 del matí ,  al poliesportiu Les Comes.

Partit ben jugat i treballat de l’equip igualadí, ja que va costar arrencar amb un resultat al descans de 21 a 17. Un cop arrencat, no es va parar fins a un resultat final clar dels locals de 40 a 27.

Van jugar a les ordres del Pol Cantero a la porteria Aleix Royo(3p) i Marc Tarrida(9p). Com a jugadors de camp Miquel Albareda(4), David Holgado(2), Dani Jové(5), Raül Ubia(5), Iban Sanmiguel(4), Adrian Cano(1), Jordi Grado(6),  Jordi Vilarrubias(6+1p), David Díaz(6).Absents Dani Fons i Sergi Garcia.

Col·laboren: Gumà Assegurances  

LLIGA CATALANA CADET FEMENINA(1ª Fase)Grup únic. Jornada 18

Nova derrota del cadet Femení

CH Sant Vicenç 36 – Club Handbol Igualada 17

Dissabte a les 19:30 es va disputar a Sant Vicenç dels Horts el partit de lliga del Cadet Femení del Club Handbol Igualada contra el Club Handbol Sant Vicenç dels Horts.

Partit amb dues parts ben diferents  , en la primera, les jugadores igualadines van aguantar el ritme de joc de les del Sant Vicenç haciendo ,la segona part va estar marcat per un joc pobre de les igualadines que els va costar molt entrar en el partit la segunda parte un pobre juego de las jugadoras del Igualada que les costaba entrar en el partido.

En la segona part, les jugadores del Club Handbol Igualada no van aguantar el ritme de joc ni van saber trencar la defensa local que , molt concentrades van anar agafant distància en el marcador. En definitiva un partit on les locals es van emportar una victòria merescuda demostrant una clara superioritat .

Dirigides per Noélia Diaz i Ton Casellas, per l’Igualada van jugar: Marina Just, Maria Barrantes, Ana Vazquez,  Paula Domingo, Maria Noguera, Ariadna Sanz , Marina Agut,  Cristina Muñoz. Júlia Estany a la porteria.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Forvi

SEGONA CATALANA CADET MASCULINA.1ª FASE. Grup B .Jornada 15

Nova victòria del cadet a les comes

Club Handbol Igualada 35 – CH Sant Miquel 29

Diumenge al matí es va disputar quinzena jornada de la lliga de 2a catalana cadet masculina d’handbol amb nova victòria igualadina davant del Club Handbol Sant Miquel de Barcelona.

Molt bona primera part la que ens van oferir els jugadors de l’Handbol Igualada, que contaven aquesta vegada amb el reforç de quatre jugadors del infantil, entre ells un porter. Des del primer minut, l’Igualada va ser superior en totes les seves línies, grans aturades dels dos porters, bona defensa i un atac eficaç en la majoria de jugades. La diferència va ser de fins a 10 gols pels igualadins en alguns moments tancant el marcador en aquest període amb un 20 a 12.

Semblava durant els primers compassos de la segona part, que seguiria el mateix guió, l’avantatge es mantenia, la porteria continuava sent igual d’eficaç però a mesura que avançava el partit el joc s’anava desendreçant, sobretot en atac, al mateix temps els barcelonins anaven entrant al partit i encara que sense jugar a un gran handbol van remuntar un marcador que hagués pogut ser més elevat per l’Igualada que el 35 a 29 del final del partit.

Van jugar a les ordres de Martí Ruiz a la  porteria Sergi Ballesteros i Adrià Senar. Com a jugadors de camp: Pere Sendra, Carles Serra, David Díaz, Jordi Balsells, Èric Gil, Àlex Campos, Xavi Ballesteros, Joel Caño, Josep Marcé i Bryan Mezquida. Lesionats: Cesc Carrer i Gerard Royo.

Col·laboren: Campos Motorsport

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.2ªFASE.GRUP B .Jornada1

Nova demostració de joc igualadina

Club Handbol Igualada 29 –  E. Castelldefels 15

Dissabte al matí a Les Comes, després del sorteig dels dos grups, l’equip infantil masculí va jugar el primer partit de la segona fase de la Lliga que ha de decidir els finalistes d’aquesta competició.

Al davant tenia l’Esportiu Castelldefels. Tenint en compte els resultats de la primera fase, es preveia un partit anivellat i competit. Durant la primera part, els igualadins sempre van anar per davant al marcador amb unes diferències que anaven oscil·lant entre un i tres gols. Al arribar al minut 20 d’aquesta primera meitat, els jugadors de Castelldefels van patir una baixada física donat l’alt ritme que imposaven els igualadins, que aquests van saber aprofitar per escapar-se una mica al marcador. Al final de la primera meitat, el resultat al marcador era de 15 a 10.

Durant la segona part, els igualadins van seguir amb aquest alt ritme de partit i ben aviat van aconseguir ofegar els jugadors contraris. El resultat de tot això va ser una segona meitat molt vistosa i entretinguda, amb jugades molt boniques i ràpides i un joc, en general, molt espectacular dels joves jugadors igualadins. De mica en mica el forat al marcador es va anar fent gran fins arribar al resultat final de 29 a 15 favorable als nostres interessos.

Així doncs, molt bon inici d’aquest equip en aquesta segona fase, posant-se el llistó molt alt i demostrant-nos una vegada més, que poden fer un molt bon paper en aquesta segona 2a Fase a l’espera de la resta de resultats del grup.

Pel Club Handbol Igualada, dirigits per Roger Calçada, van jugar: Max Segura , Josep Marcé , Brayan Mezquita, Nil Subirana, Joel Caño, Arnau Capitán, Toni Barrantes , Dani Navarro, Nico Orozco  i Pep Bové; a la porteria, Adrià Senar i Martí Méndez .

Col·labora: Pista Cero

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *