Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

II Jornada de tecnificació a Lleida amb Xavi Pascual i David Barrufet pels porters del Club handbol Igualada

Diumenge al matí, un grup de porters i porteres del Club Handbol Igualada es van desplaçar fins a Lleida per participar en una matinal destinada a aprendre mètodes d’entrenament per tal de millorar el seu joc a la seva posició de porter.

El curs va estar impartit per dues persones molt importants dins del món de l’handbol: d’una banda l’actual entrenador del Barça i ex porter també, Xavi Pascual; i d’altra banda, un dels millors porters de tots els temps, per no dir el millor, el gran David Barrufet.

El primer de tot va ser una xerrada destinada a entrenadors i preparadors en la que van explicar diferents mètodes d’entrenament tant físics com tècnics. Tot això amanit amb la seva experiència tant des de la banqueta per part d’un com des de la pista per part de l’altra.

En acabar això, va començar el més divertit, que va ser posar en pràctica aquests coneixements teòrics a la pista. Van sortir a la pista del pavelló de Lleida acompanyats dels porters i porteres inscrits en aquesta matinal. Els joves, des de la categoria juvenil de primer any fins a la d’aleví, van executar davant l’atenta mirada dels dos mestres 5 rutines diferents d’entrenament. Aquestes comprenien temes físics (desplaçaments, salts…); temes tècnics molt útils, com ara la posició sota la porteria; i temes de rapidesa i reflexes molt necessaris per un porter d’aquest esport.

Ens van ensenyar que l’entrenament d’un porter pot ser molt divertit, amb exercicis durs però distesos i que no tot es resumeix en parar pilotes als entrenaments. Vam aprendre que al tractar-se d’una posició específica dins d’un equip, el sistema d’entrenament també ha de ser, majoritàriament específic.

Volem agrair el treball que va fer l’Handbol Pardinyes de Lleida organitzant i coordinant aquesta trobada, i el treball de tots els entrenadors que van estar amb els joves a la pista ensenyant-los aquestes tècniques.

Del Club Handbol Igualada, van desplaçar-se a Lleida per participar en aquesta trobada: Míriam Pla, Júlia Estany, Ana Vázquez, Núria Rizo, Xènia Méndez, Adrià Senar i Martí Méndez.

ALEVÍ MASCULÍ. TROBADA DE MINIHANDBOL LLEIDA 2013

Intensa i victoriosa jornada d’handbol

El diumenge 24 de febrer l’equip Aleví Masculí de l’Escola d’Handbol Igualada va participar en la trobada de minihandbol organitzada per l’Handbol Pardinyes al pavelló municipal Onze de Setembre de la ciutat de Lleida.

El conjunt igualadí va jugar amb els equips Riu Segre (mixt) i Handbol Pardinyes (masculí).

Els nostres jugadors van demostrar tot el que han après al llarg de la pretemporada. Ambdós  partits els van guanyar amb solvència i autoritat. Destaca la seva capacitat ofensiva i es mostren cada vegada més sòlids en la defensa. Treballen com un equip cohesionat que lluita amb esforç i entrega en tot moment. Ens han donat bones sensacions de cara a l’inici del Campionat de Catalunya en les properes setmanes.

A l’acabament dels partits els nostres porters: Marc Martínez i Joel Solanellas van participar en la II Jornada de Tecnificació de Porters impartida pels barcelonistes Xavi Pascual i David Barrufet.

Dirigits per Anna Vázquez i Jordina Marsal van jugar:Marc Martínez,Xavier Reina, Joel Solanellas, Marc Espinagosa, David Malpartida, Agustín Vázquez, Pol Calvet, Biel Hornas, Ivan Ruiz i Iker Sabuquillo.

Col·labora: Acadèmia Igualada

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *