Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 23 i 24 febrer

Inmillorable jornada pel CHI en la que TOTS els equips de la casa guanyen els partits en les respectives competicions.

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 19

L’Igualada no ha encaixat cap derrota en la segona volta

Club Handbol Igualada 31 -CH St Andreu de la Barca 27

L’equip igualadí encarava aquest partit amb força i ganes. Després de l’empat aconseguit a la pista del Castelldefels 2ºn a la classificació, les ganes de guanyar no s’han correspost amb el joc a la pista i un Igualada molt desdibuixat amb una defensa molt fluixa i un atac amb nombroses errades a permès al Sant Andreu dominar en el marcador en tota la primera part, resultat al descans (12 a 13).

En la segona part s’esperava una reacció de l’equip Igualada, però aquesta ha tardat molt en arribar i fins el minut 24 l’Igualada no ha aconseguit capgirar el resultat 27 a 26, en aquets últims minuts s’ha vist el millor joc igualadí arribant al final del partit amb victòria per 31 a 27.

Amb aquesta victòria l’Igualada aconsegueix mantenir-se sense cap derrota en tot el que portem de la segona volta i aproximar-se al quart lloc de la classificació.

Per l’Igualada, dirigits per Jordi Riba han  jugat: Toni Martínez(p)(13at.), Hilari Canales (p), Sergi Velasco , Carles Oller (1) , David Cubí (4), Esteban Lezama (6),  Adrián Suero (8),  Roger Calzada , J.L.Alvarez (2), Martí Ruiz (1) i Pol Cantero (9).

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 20

Importantíssima victòria davant un rival directe

Joventut Mataró 29 – Club Handbol Igualada 32

Dissabte passat, 23 de febrer, el juvenil femení del CH Igualada es va desplaçar a Mataró per disputar la jornada 20 de la 1ª fase de la lliga catalana, on es van enfrontar la novena i la vuitena classificada respectivament.

El partit va ser molt disputat donada la importància dels punts, per poder acabar la fase dins dels vuit primers classificats.

El CH Igualada es va posar davant en el marcador inicialment, però l’equip local no va trigar a reaccionar, i al cap de sis minuts de posava 4-3 al marcador, avantatge que va mantenir fins a l’últim minut de la primera meitat, on van empatar in extremis les noies del C H IGUALADA    15-15.

A la segona meitat les igualadines van imprimir més intensitat al seu joc, cosa que ens permetia gaudir d’un handbol més vistós i divertit, amb un marcador ajustadíssim fins al final del partit, al què s’arribaria amb 29 – 3  a favor de les jugadores del CLUB HANDBOL IGUALADA que li donaven així una feliç benvinguda a les seves noves entrenadores: Alicia Nieto i Mónica Luengo.

Dirigides per Alicia Nieto i Roger Calçada per CH Igualada van jugar: Ainoa Rizo, Nora Muñoz, Jana Sendra, Jordina Marsal, Mar Samper, Anna Font, Ana Vazquez, Marta Muñoz, Berta Calçada i, a la porteria, Mirian Pla.

Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà

LLIGA CATALANA CADET FEMENINA(1ª Fase)Grup únic. Jornada 17

El cadet femení torna a guanyar  al Mataró

Club Handbol Igualada 22 –  Joventut de Mataró 15

Aquest Dissabte  a les 12 hores  s’ha disputat a les Comes el partit de lliga del Cadet Femení del Club Handbol Igualada contra el Club handbol  Joventut de Mataró.

Partit amb dos parts molt deferents, la primera amb un pobre joc de les jugadores de l’Igualada a les que ha costat molt entrar en el partit, i una segona part, en la que s’ha imposat en el joc de forma definitiva de les nostres jugadores.

La primera part ha començat amb domini de les jugadores del Joventut Mataró  que van tenir el marcador  a favor fins ben avançat aquest primer període, marxant  en el marcador de quatre gols, però la reacció de les jugadores locals no s’ha fet esperar  fent una important remuntada i donant la volta al marcador en els minuts finals, el resultat  de la primera part, 12 a 11.

A la segona part, les  noies del Joventut de Mataró, no han aguantat el nivell de joc i  la bona defensa de les jugadores locals  que van sortir molt més  concentrades,  amb molta mes força, ofici, i amb   un atac molt més efectiu,  fent que l’Igualada  imposés de forma definitiva la seva superiorat como equip, finalment la diferència de gols es va anar incrementant fins arribar al resultat final  22  Club handbol Igualada  15 Joventut de Mataró.

Dirigides per Noélia Diaz i Ton Casellas, per l’Igualada van jugar: Marina Just, Maria Barrantes, Ana Vazquez, Andrea Torregrosa, Carla Bisbal, Paula Domingo, Maria Noguera, Ariadna Sanz , Marina Agut, Núria Martin, Iola Godó,Júlia Estany a la porteria.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Forvi

SEGONA CATALANA CADET MASCULINA.1ª FASE. Grup B .Jornada 14

Dos resultats diferents per un mateix partit

CE Sant Ot  24 – Club Handbol Igualada 25

Catorzena jornada de la lliga de 2a catalana cadet masculina de handbol dissabte a la tarda a La Seu d’Urgell i nova victòria igualadina davant del Club Esportiu Sant Ot.

La incorporació de nous efectius a les files del Sant Ot, va capgirar l’actitud i la competitivitat que fins ara coneixíem d’aquests jugadors i del conjunt de La Seu. La igualtat en el joc va ser la tònica pràcticament fins al minut 15 amb molts pocs gols al marcador i un joc més aviat desendreçat. En aquest punt l’atac poc encertat fins aquest moment va començar a funcionar i junt amb les aturades a la porteria de l’Igualada va permetre escapar-se amb un 9 a 16 favorable als igualadins a la mitja part.

Aquesta renda de set gols no es va poder mantenir a la segona part. La intensitat al joc va anar en augment, el joc igualadí sobretot en atac no era fluid i eficaç, tot i així l’Igualada sempre va anar per davant al marcador. Els últims minuts, els de La Seu, van pressionar reduint encara més la diferència al marcador. Al final del partit segons el marcador lluminós i les nostres anotacions els nois Igualadins havien guanyat el partit per 23 a 26, la sorpresa però va ser l’acta final de l’àrbitre, que sí que ens donava la victòria, però amb un resultat sorprenent de 24 a 25 que a cap dels presents quadrava i varem entendre.

Van jugar com a jugadors de camp: Pere Sendra, Carles Serra, David Díaz, Jordi Balsells, Èric Gil, Àlex Campos i Xavi Ballesteros,. A la  porteria Sergi Ballesteros a les ordres de Martí Ruiz . Lesionats: Cesc Carrer i Gerard Royo.

Col·laboren: Campos Motorsport

PRIMERA CATALANA INFANTIL FEMENINA.1ªFASE.GRUP A. Jornada14

Deu partits guanyats dels deu jugats

Club Handbol Igualada 20 – Torró d’Agramunt IGP 6

Aquest dissabte, partit contra l’Handbol Agramunt. Acabem aquesta primera fase invictes, 10 partits guanyats de 10 disputats.

Des de bon començament, les nostres jugadores han anat pel davant en el marcador. Defenses fortes per ambdues parts, però a l’arribar al descans el marcador ens era favorable8 a3.

La segona part més del mateix. Començament fort, que va fer que el marcador, als 15 minuts d’aquesta segona part fos de16 a4, acabant el partit amb el resultat de20 a6.

Aquest proper dilluns dia 25 se celebrarà el sorteig de la següent fase. En aquesta, els 8 millor equips classificats de la primera, en dos grups de 4 disputaran poder participar en la final top 4  de la primera catalana infantil femení

Equips com Cornella, Mataró, Sant Cugat, Sant Esteve Palautordera, Riudellots, La Salle Montcada o Cornellà seran els rivals d’aquesta segona fase del campionat de Catalunya infantil femení.

Dirigides per Laura Baraldés, van jugar: Laia Bertran (lesionada), Carla Bisbal, Marta Hernández, Emma Jové, Aida López. Maria Mayol, Cristina Muñoz, Olga Núñez, Núria Rizo (portera), Èlia Roca, Júlia Subirana i  Èlia Torreblanca.

Col·labora: Torreblanca 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *