Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

L’Aleví Femení del Club Handbol Igualada participa de la Trobada a Berga

            Handbol Berga 0 – Club Handbol Igualada 4

Diumenge, les jugadores alevines del club es van desplaçar a Berga per tal de jugar un partit amistós de preparació de cara a l’imminent inici del Campionat de Catalunya.

Els feia força il·lusió poder jugar aquest partit per tal de poder demostrar allò que han anat aprenent durant aquestes setmanes d’entrenaments.

El partit es va jugar segons el sistema que s’utilitzarà al Campionat de Catalunya, quatre parts de deu minuts cada una, comptant-se com a resultat del partit el resultat de les parts guanyades.

Les jugadores igualadines van demostrar en cada una de les parts que es van jugar una clara superioritat davant les jugadores del Berga. El partit, en línies generals, va ser força entretingut i la gent present al pavelló va gaudir amb els inicis en aquest esport d’aquestes joves jugadores.

D’altra banda, el partit va servir per poder clarificar idees i accions pròpies de la competició que, de ben segur, als entrenaments no passen. Cal destacar l’actuació de l’àrbitre explicant aquells errors que les jugadores feien.

Al final del partit l’Handbol Berga va obsequiar a tots els presents amb un petit vermut que, principalment les jugadores, van agrair després de l’esforç fet a la pista.

Ara, a entrenar una miqueta més per tal de poder fer un digne paper en aquest Campionat de Catalunya que afrontaran a partir del proper dia 10 de març.

Pel Club Handbol Igualada, dirigides per Ana Vázquez, van jugar: Júlia Subirana, Olga Núñez, Xènia Méndez, Victòria Sastre i Angela Mezquita.

Col·labora: Acadèmia Igualada

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *