Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 16 i 17 de febrer

Positiva jornada pel Club Handbol Igualada que aconsegueix tres victòries i dos empats amb només una derrota.  Seguim avançant equips !!!

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 18

Important empat a casa del segon classificat de la lliga

Esportiu Castelldefels 37 – Club Handbol Igualada 37

L’equip del Club Handbol Igualada va aconseguir un punt molt important a casa del segon classificat de la lliga, el potent Castelldefels. El partit va tenir dues parts ben diferenciades. A la primera, tot i que fins el minut 8 hi va haver igualtat en el marcador, els local van ser superiors. Poc a poc van anar incrementant la renda de gols gràcies a una circulació de pilota en atac  molt ràpida, i a un bon llançament exterior dels seus laterals. Els igualadins es van veure desbordats en defensa. Es va arribar al descans amb una avantatge local de 5 gols, 23 a 18.

La xerrada feta al descans per l’entrenador, Jordi Riba, va ser molt efectiva. L’equip igualadí va sortir a la pista molt mentalitzat per plantar cara als del Baix Llobregat. Van plantejar una defensa més tancada i agressiva. Els locals van tenir moltes més dificultats per penetrar, només podien anotar amb tirs exteriors. A més, l’atac igualadí va millorar considerablement, amb una bona circulació de pilota i aprofitant els espais que creaven en la defensa local per marcar amb facilitat. Van igualar el marcador  en el minut 17 d’aquest segon temps. A patir d’aquell moment es succeïen els empats i les avantatges per un i altre equip. A l’últim minut del partit els igualadins van anotar el 36 a 37, i a la jugada següent els de Castelldefels van fallar el tir, i per tant els igualadins recuperaren la possessió, però no la van poder mantenir. Els locals van recuperar la bola, i amb ràpid contraatac provocaren un penal ja amb el temps finalitzat. El llançaren, la pilota va tocar el pal però rebotà a la cama del porter i va entrar, aconseguint l’empat a 37. Una llàstima aquesta jugada final, però un punt aconseguit molt important i un partit d’handbol fantàstic.

Per l’equip de Jordi Riba van jugar: Toni Martínez (porter, 13 aturades), Pol Cantero (1), David Cubí (4), Adrian Suero (13), Roger Calçada, Esteban Lezama (7), Martí Ruiz (6),Carles Oller (2), José Luis Álvarez (3) i Sergi Velasco (1).

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 19

Nou bon partit d’handbol

Club Handbol Igualada 25 – CEH Vendrell 25

El passat diumenge es van enfrontar a Igualada els equips juvenils femenins CEH Vendrell i el Club Handbol Igualada en la 19 jornada de Lliga Catalana.

El partit, tal i com es podía preveure després de l’anada a la pista del Vendrell, va ser molt igualat i ajustat durant tot el partit.

La primera part obria el marcador l’equip local però durant tot el transcurs dels trenta minuts de joc, els dos equips anaven alternant els gols arribant al descans amb un 12 a 13 a favor de l’equip visitant.

La segona part va resultar un reflex de la primera, en intensitat i fins i tot potser encara més dura,arribant als minuts finals amb un emocionant 25 a 25 i una falta xiulada ja a temps parat a favor de l’Igualada que es va poder anotar al marcador i acabava el partit amb un empat a 25.

Felicitats a tot l’equip per un nou bon partit d’handbol.

Per l’Igualada, dirigides per Roger Calçada, van jugar: Elena Mínguez,Ainoa Rizo,Jordina Marsal, Judit Gómez, Anna Font, Berta Calçada, Jana Sendra,Nora Muñoz, Marta Muñoz,Andrea Torregrosa i a la portería, Júlia Estany i Míriam Pla.

Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà  

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA(1ª Fase)Grup B. Jornada 13

Meritòria victòria de l’equip igualadí

Club Handbol Igualada 25  – H. Pardinyes-Lleida 13

Partit jugat diumenge 17 de febrer, a les 11 del matí ,  al poliesportiu Les Comes-Igualada.

Partit molt ben jugat i treballat del equip igualadí, primer classificat contra el segon classificat, amb meritòria victòria del equip igualadí.

Van jugar a les ordres del Pol Cantero a la porteria Aleix Royo(3p) i Marc Tarrida(8p). Com a jugadors de camp Miquel Albareda(3), David Holgado, Dani Jové(4), Raül Ubia(2), Dani Fons(1), Sergi Garcia(4+3p), Adrian Cano, Jordi Grado,  Jordi Vilarrubias(5+2p), i com a suport David Díaz i Pere Sendra.

Col·laboren: Gumà Assegurances i Ferreteria Jorba Solà

LLIGA CATALANA CADET FEMENINA(1ª Fase)Grup únic. Jornada 16

Clara superioritat de l’equip rival

AEH Les Franqueses 27 – Club Handbol Igualada 12

Aquest dissabte dia 16 de febrer a les 19,30 hores  s’ha disputat al Pavelló de Municipal de les Franqueses del Vallès, el setzè partit de lliga del Cadet Femení del Club Handbol Igualada contra el Club handbol les Franqueses.

Partit  en el que les nostres jugadores han donat la cara davant un equip amb una clara superioritat en l’aspecte  físic.  Pel que fa al joc desplegat per les nostres jugadores, gran primera part, sobretot en defensa i només al final les jugadores locals han aconseguit  marxar amb avantatja al marcador.

La primera part  ha estat molt disputada, igualada, amb el marcador a favor de les jugadores locals però molt ajustat, hem de parlar d’una  bona defensa de les noies de l’Igualada que han estat molt concentrades, i no han deixat que l’equip rival més fort en atac, marxés en cap moment del marcador, només al final l’equip local ha pogut fer seu el marcador amb quatre gols de diferència,  el resultat final d’aquesta primera part 10 a 6.

A la segona part les nostres noies, han  sortit  a remuntar el resultat advers,  però  ja des dels  primers minuts hem vist com el fort joc en atac del Club Handbol les Franqueses, s’imposava, tot i així les nostres noies no van baixar la guàrdia durant bona part d’aquesta segona part,  si bé, finalment la superioritat física  i manca de concentració defensiva,  ha fet  que al final del partit el resultat fos totalment favorable a l’equip local, Club Handbol les Franqueses 27, Club Handbol Igualada 12.

Per l’Igualada, van jugar: Iola Godó, Maria Barrantes, Ana Vazquez, Marcel·la Esquerra, Carla Bisbal, Cristrina Muñoz, Andrea Torregrosa, Marina Agut, Ariadna Sanz  ,Maria Noguera i, a la porteria, Júlia Estany

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Forvi

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.1ª Fase. Grup A  Jornada 13

Campions de grup invictes!!

Club Handbol Igualada 30 – ASME Voramar 10

Dissabte a la tarda a Les Comes l’equip infantil masculí jugava l’últim partit de la primera fase de la Lliga de Primera Catalana. Es jugava contra el segon classificat del grup i el partit, a priori, es preveia dur i competit.

El inici del partit va ser força igualat amb els nostres, però, sempre per davant al marcador. De mica en mica, la defensa igualadina va anar anul·lant l’equip rival i al minut 15 de la primera meitat, la resistència dels jugadors barcelonins se’n va anar en orris. A partit d’aquest moment, els jugadors igualadins van començar a fer una autèntica demostració d’handbol.

Al final de la primera meitat es va arribar amb un resultat de 13 a 7.

La segona meitat va ser un festival dels jugadors de casa (el parcial d’aquesta segona part va ser de 17 a 3 a favor nostre). La defensa en cap moment del partit va afluixar i els gols anaven caient un darrera un altre. Els barcelonins, en canvi, no sabien que fer per tal de poder parar les ganes i l’empenta dels igualadins i, a mesura que anava passant el temps, estaven cada vegada més apagats a la pista.

Al final del partit 30 a 10 favorable als de casa i la satisfacció per part de tots per haver fet la feina ben feta i haver aconseguit la primera part dels objectius proposats per aquesta temporada.

Ara ens queda seguir entrenant per millorar encara més el nostre joc i esperar el sorteig per aquesta segona fase de lliga. Tant de bo pugui tenir un resultat igual al d’aquesta primera fase.

Pel Club Handbol Igualada, dirigits per Cesc Carrer i Marc Tarrida, van jugar: Max Segura, Josep Marcé, Brayan Mezquita, Manel Muñoz, Nil Subirana, Joel Caño, Arnau Capitán, Toni Barrantes, Cesc Carles, Nico Orozco i Pep Bové; a la porteria, Adrià Senar.

Col·labora: Pista Cero

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *