Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 9 i 10 de febrer

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 17

Els igualadins empaten el partit en l’últim segon

Escola Pia de Granollers 32 – Club Handbol Igualada 32

El primer equip del Club Handbol Igualada va aconseguir un valuós punt a la pista de l’Handbol Escola Pia,  gràcies a un gol en l’últim segon de partit.

Els igualadins es van desplaçar dissabte passat a Granollers per jugar davant  l’equip que els segueix en la classificació de Tercera Preferent. Era, per tant, un partit molt important amb un rival directe per ocupar un dels llocs que donen dret a la promoció directe a Segona. I més, tenint en compte que en el partit de la primera volta jugat a Igualada, els de Granollers van guanyar de 8 gols.

Aquest, però, va ser molt igualat. Cap dels dos equips va aconseguir en cap moment una avantatge de més de dos gols. Es va arribar al descans amb un empat a 17 gols i al final del partit l’empat era a 32 gols.

Vist el desenvolupament del partit, els igualadins van demostrar tenir un millor equip, però no ho van aconseguir traslladar aquesta superioritat al marcador.

Haurien pogut guanyar l’encontre si haguessin estat més encertat  davant de porteria, ja que van fallar un gran nombre d’ocasions clares de gol. Tampoc van estar del tot encartats en defensa, permeten gols fàcils dels locals.

Tot i aquestes consideracions, el punt aconseguit es pot valorar com a un premi, en un final molt ajustat. Quan faltaven 11 segons pel final, els de l’Escola Pia van iniciar la jugada que hagués pogut suposar la seva victòria, i van aconseguir marcar quan faltaven només 3 segons pel final. Els igualadins, però, es van poder refer, i amb una ràpida jugada van aconseguir un agònic gol en l´últim  segon. Gol molt celebrat per tot l’equip i l’afició que els va acompanyar.

Per l’equip de Jordi Riba van jugar: Toni Martínez (porter, 9 aturades), Pol Cantero (2), David Cubí (1), Adrian Suero (10), Roger Calçada, Esteban Lezama (6), Martí Ruiz (6),Carles Oller (4), José Luis Alvarez (3) i Sergi Velasco.

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfal

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 18

Bon partit de Carnaval

H. Sant Quirze 9 – Club Handbol Igualada 30

Diumenge 10 de febrer, l’equip juvenil femení del Club Handbol Igualada es desplaçava a Sant Quirze del Vallès per disputar la divuitena jornada de Lliga de la Primera Fase del campionat.

Les igualadines van començar el partit inagurant el marcador, en un partit que a priori es preveía difícil i dur, però va resultar tot el contrari gràcies al bon joc de l’equip igualadí.

Després d’un primer quart d’hora molt igualat al què es va arribar amb un 5 a 6 en el marcador,les igualadines van imprimir molta més velocitat al seu joc i van deixar sense capacitat de reacció al Sant Quirze que rebia un sever parcial de 0 a 6 i s’arribava al descans amb un 5 a 12 per les de l’Anoia.

A la segona meitat les noies del Club Handbol Igualada, molt lluny d’afluixar el ritme i la intensitat li tornaven a encaixar un altre dur parcial de 0 a 11 a l’equip local i que va deixar gairebé sentenciat el partit que va acabar amb un 9 a 30 per a les noies del Club handbol Igualada.

Per l’Igualada,dirigides per Roger Calçada,van jugar: Jordina Marsal,Elena Mínguez, Nora Muñoz, Jana Sendra, Judit Gómez, Mar Samper, Berta calçada, Anna Font, Marta Muñoz, Ana Vazquez, Ainoa Rizo i Míriam Pla, a la portería.

Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà  

LLIGA CATALANA CADET FEMENINA(1ª Fase)Grup únic. Jornada 15

Partit controlat en tot moment

Club Hanbdol Igualada 20- CEH Vendrell 15

Aquest dissabte dia 8 de febrer de 2013 a les 11 hores s’ha disputat el partit jugat entre les Cadets de l’Igualada i el Club Handbol Vendrell.

El partit ha estat controlat en tot moment per les jugadores locals, que a la primera volta  ja varen endur-se el triomf en la seva visita al Vendrell.

Els primers quinze minuts les jugadores de tots dos equips no van veure gairebé  la porteria. Tant és així, que el resultat durant tot aquest temps va ser de 2 a 2, va costar força obrir el marcador i  també, ,que les nostres jugadores es posessin per davant de l’equip del Vendrell si bé és cert ,que una vegada portada la iniciativa en el marcador les jugadores del Vendrell mai van ser capaces de superar  en cap moment en el resultat a les jugadores locals. Al final de la primera part el marcador favorables a les locals per 10 a 6.

A la segona part es va torna a notar la superioritat en el joc de les igualadines , tant en el aspecte defensiu com en l’atac, però va costar molt obtenir una bona renta que donés la tranquil·litat necessària de cara als últims minuts de partit.

En aquesta ocasió les nostres jugadores, van superar la pressió que venien patint els últims minuts dels partits i van obrir al seu favor encara més la diferència al marcador, al final de partit Igualada 20 Vendrell 15.

Aquest triomf dona molta tranquil·litat a les  jugadores igualadines que es troben actualment ben be al mig de la classificació d’aquesta lliga catalana.

Dirigides per Noélia Díaz,van jugar:Júlia Estany, Núria Martín, Andrea Torregrosa, Ana Vazquez, Maria Barrantes, Maria Noguera, Marina Just, Ariadna Sanz, Marcel·la Esquerra.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Forvi

L’EQUIP SPECIAL APINAS té la seva oportunitat davant L’INFANTIL MASCULÍ

El dissabte de carnaval, l’equip d’handbol de l’Escola Auria APINAS, va disputar un interessant amistós contra l’equip Infantil Masculí del Club Handbol Igualada.

Els nois i noies de l’Escola es van reunir per disputar i gaudir d’aquest partit amb ganes, i demostrar tot allò après durant el curs.

Va ser un partit molt disputat per part dels dos equips, arribant al descans amb una notable igualtat en el marcador. La motivació de jugar contra un equip federat, va propiciar que els nois i noies de l’Escola Auria sortissin en la segona part, amb ganes de menjar-se el món, i donar tot allò que saben en el partit, provocant la Victòria final.

Val a dir que l’equip d’Apinas va estar reforçat amb jugadors de l’equip infantil per donar una mica més d’emoció. Gràcies a tots pel vostre suport i entusiasme.

Per l’Infantil Masculí, dirigits per Roger Calçada,van jugar: Manel,Braya,Nico,Adri,Joel,Nil,Toni,Pep i Max.

Per l’equip d’APINAS, dirigits per Jordina,Marc i Jou, van jugar: Alejandro( 5 gols),Joan ( 1 gol) ,Bernat ( 6 gols),Jesús( 3 gols) ,Cristian (4 gols ) i Àngels ( amb moltes parades).L’àrbitre del partit: Sergi García.

Col·laboren: Apinas i Consell Comarcal de l’Anoia

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *