Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 2 i 3 de febrer

 

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 16

Gran partit a les Comes  

Club Handbol Igualada 35 – H. Sant Quirze 32

El Primer equip del Club Handbol Igualada va guanyar diumenge passat a Les Comes un disputat partit en front l’equip del Sant Quirze, al que va guanyar per 3 gols de diferència (35 a 32), aconseguint, a més, tenir la diferència de gols entre ambdós equips a favor, el que és molt important en un hipotètic empat a final de temporada, ja que els dos equips poden optar a places de promoció d’ascens.

Va ser un encontre molt físic per ambdues parts Els igualadins van començar dominant en el marcador, però cap el minut 10 de la primera part els vallesans es van posar pel davant de 3 gols (9 a 12), gràcies a una dura defensa permesa per l’àrbitre, el que va provocar les queixes igualadines, sancionades amb expulsions de 2 minuts a diversos jugadors.

Aquest va ser el moment clau del partit, ja que a partir de llavors el igualadins que no volien perdre aquest matx, van reaccionar, començant a jugar amb molta més intensitat, desbordant amb més facilitat la defensa visitant .Es va arribar al descans amb un mínim avantagte de 18 a 17.

En el segon temps va continuar la mateixa tònica, amb un equip igualadí molt ficat en el partit. Poc a poc va anar augmentant la seva renda de gols fins arribar a un tens final de partit amb el marcador 35 a 32. Gran partit dels igualadins.

El proper partit, l’equip igualadí es desplaça a la pista de l’Escola Pia de Granollers. Una vegada més, un important partit a casa d’un rival que trepitja els talons a només un punt per sota dels de l’Anoia.

Per l’equip de Jordi Riba van jugar: Hilari Canales (porter, 6 aturades), Pol Cantero (8), David Cubí (7), Adrian Suero (9), Roger Calçada (1), Esteban Lezama (4), Martí Ruiz (6),Carles Oller, Toni Martinez (porter, 13 aturades), José Luis Alvarez, Sergi Velasco, Jordi Salom, Eric Elvira, Marc Tarrida (porter).

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA(1ª Fase)Grup B. Jornada 12

Els igualadins molt superiors

H. Berga 16 – Club Handbol Igualada 35 

Partit jugat dissabte 2 de febrer, a dos quarts de cinc de la tarda al poliesportiu de Berga.

Els jugadors igualadins foren molt superiors en tots els aspectes, com reflexa el marcador. Al descans es va arribar a un resultat de 7 a 21, clar pels igualadins. Al final un resultat contundent de 16 a 35.

Van jugar a les ordres del Pol Cantero a la porteria Aleix Royo(4p) i Marc Tarrida(5p). Com a jugadors de camp Miquel Albareda(8), David Holgado, Iban Sanmiguel(1), Dani Fons(6), Sergi Garcia(9), Adrian Cano(1), Jordi Grado(3), Jordi Vilarrubias(6). Lesionats i/o ausents Dani Jové i Raül Ubia.

Col·laboren: Gumà Assegurances i Ferreteria Jorba Solà

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA(1ª Fase)Grup B. Jornada 17

Mal partit de les igualadines

E. Castelldefels 38 –  Club Handbol Igualada 20

Nova derrota de l’equip juvenil femení davant d’un dels equips favorits en la victòria de la màxima categoria.

Des del començament les igualadines van anar per darrera en el marcador, les del baix llobregat van fer bé el seu paper de favorites per marxar a la mitja part dominant de nou gols, 18 a 9.

A la represa, el partit no va tenir més història quan degut a una lesió de la nostra portera, Míriam Pla, es va haver de posar de portera la jugadora de pista, Ainoa Rizo, que malgrat tot va aturar més d’una pilota.

Felicitar a les noies que van saber lluitar en molts dels moments. Esperem que tinguin sort en els propers partits que són molt importants.

Per l’Igualada, dirigides per Maure Vidal, van jugar: Ainoa Rizo, Nora Muñoz, Elena Mínguez, Jana Sendra, Mar Samper, Marta Muñoz, Judit Gómez, Jordina Marsal, Anna Font , Berta Calçada i a la porteria Miriam Pla.

Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà

SEGONA CATALANA CADET MASCULINA.1ª FASE. Grup B .Jornada 12

Nova victòria del cadet masculí

Ampa Col. Pare Manyanet 22 – Club Handbol Igualada 30

Altre cop a Barcelona, al complex esportiu de l’Illa es va celebrar la dotzena jornada de la lliga de 2a catalana cadet masculina d’handbol davant del Col·legi Pare Manyanet aquest diumenge pel matí.

Des del primer minut, els nois del cadet masculí van començar amb molta intensitat en defensa que va deixar els primers 5 minuts als barcelonins sense marcar. En atac les jugades eren clares pels igualadins i l’avantatge es mantenia en els tres gols. Encara que els del Pare Manyanet van arribar a empatar en uns moments de desencert al final de la primera part, els de l’Igualada van marxar amb un 14 a 17 favorable.

La segona part va seguir la mateixa tònica continuant la bona defensa que permetia contraatacs fent que el marcador augmentés en alguns moments fins a 10 gols pels igualadins. Bon partit per aquest equip que encara que no té els automatismes de joc, sobre tot en atac, degut a les obligades rotacions de jugadors de l’infantil que el reforcen, dona la cara amb un joc seriós i valent guanyant finalment per 22 a 30.

Van jugar a les ordres de Martí Ruiz com a jugadors de camp: Pere Sendra, Carles Serra, Jordi Balsells, Èric Gil, Àlex Campos, Xavi Ballesteros, Bryan Mezquita, Joel Caño, Nico Orozco i Josep Marcet. A la  porteria Sergi Ballesteros. Lesionats: Cesc Carrer, David Díaz, Jordi Calvet, i Gerard Royo.

Col·laboren: Campos Motorsport i Gumà Assegurances

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.1ª Fase. Grup A  Jornada 12

Matemàticament classificats per la segona fase

La Salle Bonanova 23 – Club Handbol Igualada 38

Dissabte al matí desplaçament a Barcelona, a la pista de La Salle Bonanova, per jugar el penúltim partit d’aquesta primera fase de la Lliga.

Donades les característiques del desplaçament i de l’equip contrari, va costar posar-s’hi i començar a jugar el partit. No obstant això i passats els cinc primers minuts, en que els igualadins van estar completament perduts a la pista, aquests van aconseguir d’anar imposant el seu joc. Fins al minut 10 el partit va estar igualat, però amb els igualadins sempre per davant al marcador. A partir d’aquest moment, l’Igualada va anar obrint diferències al marcador, arribant al final de la primera meitat amb un resultat de 20 a 13.

Durant el descans, xerrada tècnica per solucionar els problemes que van causar els jugadors barcelonins amb algunes jugades concretes que feien mal a la defensa igualadina.

La segona meitat del partit va ser similar a la primera. Un Igualada superior que anava marcant gols i anava eixamplant la diferència al marcador. També va ser determinant en aquesta segona meitat, la superioritat física dels igualadins.

Remarcar el dolent arbitratge que, tot i no influir en el resultat final, va fer que els nostres juguessin quasi tota la segona part amb un jugador menys per les continues exclusions que patien.

A  la fi, una nova victòria per 38 a 23 que els classifica matemàticament , a falta de dues jornades, per a la següent ronda de la Lliga de Primera Catalana.

Felicitats a tothom d’aquest equip per la bona feina realitzada!!

Pel Club Handbol Igualada, dirigits pel Roger Calçada, van jugar, com a jugadors de camp: Max Segura, Josep Marcé, Brayan Mezquita, Manel Muñoz, Nil Subirana, Joel Caño, Arnau Capitán, Pol Riba, Toni Barrantes, Cesc Carles i Nico Orozco, com a porter: Martí Méndez.

Col·labora: Pista Cero

PRIMERA CATALANA INFANTIL FEMENINA.Torneig a Sant Pere de Ribes

II TORNEIG DE SANT PAU

Handbol Ribes 18 – Club Handbol Igualada 12

 

Partit amistós, disputat aquest diumenge a Sant Pere de Ribes, equip que juga a la Lliga Catalana.

Des de bon començament, les nostres jugadores han anat pel darrera en el marcador. Les del Ribes molt aviat han aconseguit avantatge, que han sabut mantenir fins a final de partit.

La nostra defensa, ha estat superada per les atacants del Ribes. Sort de les aturades de la portera!

Per altra banda, l’equip de Ribes amb una defensa 5-1 posava en dificultat els nostres atacs, tot i que cal recalcar, la manca d’ encert en  els llançaments de penal.

Esperem que aquest partit serveixi com a  revulsiu per a les properes jornades de la 2ª fase que començarà el mes de març, dons els equips classificats ens posaran en idèntiques dificultats.

Dirigides per Laura Baraldés, van jugar: Laia Bertran, Carla Bisbal, Marta Hernández, Emma Jové, Aida López. Maria Mayol, Cristina Muñoz, Olga Núñez, Núria Rizo (portera), Èlia Roca, Júlia Subirana i  Èlia Torreblanca.

Col·labora: Torreblanca

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *