Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 26 i 27 de gener

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 15

El Primer equip del Club Handbol Igualada aconsegueix un punt en un partit molt disputat

C.H. Poblenou 24 – Club Handbol Igualada 24

El primer equip del Club Handbol Igualada es va desplaçar dissabte passat al pavelló de la Marbella del barri barceloní del Poblenou per jugar amb l’equip local el partit corresponent a la quinzena jornada de la lliga de Tercera Preferent.

Els igualadins van aconseguir un valuós punt (24 a 24), en un partit que haurien d’haver guanyat, però que en els minuts finals també l’haurien pogut perdre.

A la primera part van dominar completament als locals gràcies a una ben organitzada i contundent defensa,  a una bona actuació del porter i a un atac força efectiu. Es va arribar al descans amb un marcador de 12 a 15.

En el segon temps les tornes van canviar. Els del Poblenou van sortir decidits  a eixugar la desavantatge que tenien, aconseguint aturar el joc d’atac dels visitants. Els igualadins van perdre molt efectivitat de cara a porteria, fet que van aprofitar els locals per escurssar  diferències. En el minut 15 va arribar l’empat (19 a 19). A partir d’aquell moment els barcelonins es posaren  per davant en el marcador. Quan faltaven 3 minuts pel final del partit  dominaven de 2 gols, però una reacció final dels d’Igualada va servir per empatar el partit, i encara van disposar de l`últim atac per poder guanyar, però no va poder ser.

Cal valorar positivament el punt aconseguit per l’equip d’en Jodi Riba.

Per l’Igualada van jugar: Hilari Canales (porter, 20 aturades), Pol Cantero (6), David Cubí, Adrian Suero (3), Roger Calçada, Esteban Lezama (7), Martí Ruiz (5),Carles Oller (3), José Gonzalez, Eduard Jounou, Sergi Velasco, Eric Elvira.

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA(1ª Fase)Grup B. Jornada 16

Bones sensacions

Club Handbol Igualada  21 – CH Amposta 35

Tot i començar amb un parcial desfavorable de 0 a 8, les igualadines van saber sobreposar-se a les adversitats amb un manual clar, treball, treball i treball. A partir del minut 10 de partit les igualadines van començar a jugar amb normalitat i van, fins i tot, remuntar algun parcial.

A la represa, un intens inici de les igualadines va servir perquè retallessin la diferència fins a cinc gols. Però les actuals campiones de Catalunya van saber jugar amb les igualadines i imposar el seu joc. Al final, potser massa diferència de gols, pel que havia sigut el partit.

Felicitar a les igualadines, ja que en molts moments del matx es va poder veure el millor joc, amb ràpides transicions de pilota en atac, cosa que feia aixecar d’alegria a l’afecció local. Molt bones sensacions de l’equip que donarà ben segur molta força de cara les properes jornades.

Dirigides per Maure Vidal, van jugar: Ainoa Rizo, Nora Muñoz, Elena Mínguez, Jana Sendra, Mar Samper, Marta Muñoz, Judit Gómez, Jordina Marsal, Anna Font i a la porteria Míriam Pla.

Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà  

LLIGA CATALANA CADET FEMENINA. 1ªFase. Grup ÚNIC. Jornada 13

Un rival molt superior

Club Handbol Igualada 13 – H. Sant Quirze 27

Aquest diumenge  a les 11 hores  s’ha disputat al Pavelló de Les Comes, el tretzè partit de lliga del Cadet Femení del Club Handbol Igualada contra el Club Handbol Sant Quirze.

Partit que ha tingut des del inici un clar dominador, l’equip del Sant Quirze que ha estat molt superior.   Pel que fa al joc desplegat per les nostres jugadores, no podem dir que hagi estat a l’alçada del les seves possibilitats, pobre partit,  sobre tot en atac, i durant la segona part, agreujat per la total carència de concentració, en tots els aspectes ( ofensiu – defensiu).

La primera part  ha estat ben jugada en defensa per les nostres jugadores, però, en canvi han estat totalment desconegudes en el aspecte ofensiu, això ho demostra que el primer gol de les jugadores de l’Igualada  ha arribat passat el minut 10 de partit.

Molt fluixa primera part, no només de l’Igualada, també de l’equip visitant, cosa que podien haver aprofitat les jugadores locals, i no ho han sabut fer, el resultat final d’aquesta primer període 4 a 12.

A La segona part les nostres noies, han  sortit  a intentar que les rivals no marxessin encara més en el marcador, però no hem vist cap reacció en el joc ni ofensiu ni tampoc en l’ aspecte defensiu en aquest segon període.

Les jugadores rivals han aprofitat encara més la debilitat de les nostres noies en el partit d’avui i finalment han acabat el partit amb una clara i amplia victòria. Al final del partit el marcador reflectia el resultat de 11 a 27.

Dirigides per Noélia Díaz, van jugar:Marina Just, Maria Barrantes, Ana Vazquez, Marcel·la Esquerra, Paula Domingo, Núria Martín, Andrea Torregrosa, Marina Agut  ,Maria Noguera i Júlia Estany, a la porteria.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Forvi

SEGONA CATALANA CADET MASCULINA.1ª FASE. Grup B .Jornada 11

Contundent derrota d’un cadet masculí minvat

Sg Cor Diputació 42  – Club Handbol Igualada 20

Onzena jornada de la 2a catalana cadet masculina d’handbol, davant del Col·legi Sagrat Cor aquest diumenge pel matí al Poble Nou de Barcelona.

Fins a sis jugadors “oficials” d’aquest cadet no van poder jugar aquest diumenge i quatre d’ells no ho podran fer com a mínim en dos mesos. És imprescindible doncs el reforç dels companys de l’infantil per poder seguir competint amb un equip complert al camp. Exactament 6, sense cap canvi a la banqueta, es van enfrontar al que és el conjunt més potent (cap derrota) d’aquesta categoria a casa seva.

El partit es va resumir en una primera part clara pels barcelonins però ben defensada pels nois igualadins, jugant amb intensitat, un atac prou encertat i sobretot amb bones aturades a la porteria que van permetre marxar al vestidor amb 7 gols de diferència en contra. La segona part va establir la contundent realitat, els minuts pesaven i el joc del Sagrat Cor era inapel·lable. Davant, la bona voluntat dels de l’Igualada que s’anava rendint mica en mica fins arribar al 42 a 20 final.

Cal plantejar-nos aquesta segona volta donant suport a aquest grup per part de tots i agraint per endavant els esforços tant dels nois, entrenadors i com no dels pares de l’infantil que durant moltes setmanes tindran que doblar partits.

Dirigits per Martí Ruiz,van jugar com a jugadors de camp: Carles Serra, Jordi Balsells, Àlex Campos, Xavi Ballesteros, Bryan Mezquida i Manel Muñoz. A la  porteria Sergi Ballesteros a les ordres de Martí Ruiz. Lesionats: Cesc Carrer, Pere Sendra, David Díaz, Jordi Calvet i Gerard Royo. Malalt Eric Gil.

Col·laboren: Campos Motorsport i Gumà Assegurances

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.1ª Fase. Grup A  Jornada 11

Important victòria molt patida i lluitada

Club Handbol Igualada 25 – Handbol Pardinyes 22

Dissabte al matí, l’equip infantil masculí del Club Handbol Igualada, va jugar a Les Comes partit de Lliga davant de l’Handbol Pardinyes. El partit, a priori, es presentava competit però favorable als jugadors de casa.

El inici del partit va fer creure a tothom que el partit es guanyaria sense cap dificultat. Durant els primers deu minuts de partit, els igualadins van desplegar un joc acceptable i van escapar-se al marcador amb un resultat de 8 a 5. A partir d’aquí, sense cap tipus d’explicació aparent, la defensa va començar a fer aigua per tots cantons i els jugadors lleidatans aconseguien marcar gols amb moltíssima facilitat. De mica en mica el Pardinyes va anar obrint forat al marcador fins arribar al finar de la primera part amb un inquietant resulta de 12 a 18 favorable als seus interessos.

Els igualadins es van conjurar durant el descans per tal de millorar el joc i, si era possible, de tirar el partit endavant. De bon inici ja es va veure que l’actitud a la pista era completament diferent. La defensa era forta, s’anticipaven, tallaven pilotes… El resultat de tot això eren ràpids contraatacs que acabaven amb gols fàcils. No obstant això la diferència que tenien els lleidatans era molt gran i fins a la meitat de la segona part, no es va aconseguir d’empatar el partit. Els últims deu minuts de la segona part van ser un constant patiment. Tot i jugar molt bé, els igualadins no aconseguien de posar-se per davant al marcador amb un resultat que donés una certa tranquil·litat. Va ser a falta de dos minuts per acabar el partit, que els igualadins van aconseguir una diferència de tres gols que al final va resultar ser definitiva. Al final del partit 25 a 22 favorable als jugadors de casa.

Partit guanyat, però el més important és el que es va aprendre el dissabte al matí. No hi ha cap partit guanyat abans de jugar-lo. S’ha de jugar i s’ha de fer donant el millor cadascú, sempre.

Pel Club Handbol Igualada, dirigits pel Roger Calçada, van jugar, com a jugadors de camp: Max Segura, Josep Marcé, Brayan Mezquita, Manel Muñoz, Nil Subirana, Joel Caño, Arnau Capitán, Pol Riba, Nico Orozco i Pep Bové, com a porters: Adrià Senar i Martí Méndez.

Col·labora: Pista Cero

PRIMERA CATALANA INFANTIL FEMENINA.1ªFASE.GRUP A. Jornada 11

Les infantils continuen insuperables

Club Handbol Igualada 27 – Ass. Lleidatana A 6

El diumenge 27 de gener, ens visità l’Associació Lleidatana.

Durant la 1a mitja part, les infantils de l’Handbol Igualada han esta un xic lentes, però a mesura que anava corrent el temps s’han espavilat i s’ha finalitzat amb un resultat d’11 a 3.

A la 2a mitja part, les de l’Igualada han començat a jugar a un ritme trepidant i han realitzat molt bones jugades tant en defensa com en atac.

El partit ha acabat amb l’excel·lent resultat de27 a6.

Dirigides per Laura Baraldés, van jugar: Laia Bertran, Carla Bisbal, Marta Hernández, Emma Jové, Aida López. Maria Mayol, Cristina Muñoz, Olga Núñez, Núria Rizo (portera), Èlia Roca, Júlia Subirana i  Èlia Torreblanca.

Col·labora: Torreblanca

Els equips SPECIAL HANDBOL comencen l’any amb un derbi apassionant

Dissabte 26 de gener els dos equips del projecte Special del Club Handbol Igualada,iniciaven l’any amb el tan esperat derbi que enfrontava l’equip format per nens i nenes de l’Escola Àuria contra l’equip dels nois i noies del Taller Àuria. Com sempre i com si d’una gran final es tractés, aquest és un dels partits més esperats per ambdós conjunts. Un equip ple de jovenets amb molta empenta i ganes de l’escola que volen demostrar que poden plantar cara a un equip més experimentat de Taller que per primera vegada estaven reforçats pels nois de TVA .

El partit va disputar tres parts de quinze minuts. Ja des del inici els nois de la FAP van veure que no seria fàcil superar l’equip de l’Escola , un equip que aprofita el seu joc ràpid i que fa molt mal en jugades de contraatac que van saber aprofitar a la perfecció. Al final del primer temps, el resultat era molta ajustat de 5 a 7 a favor dels d’Apinas.

La segona part, els nois de la FAP, van aconseguir mantindre les distàncies sense permetre que la diferència de gols fos massa àmplia. Les jugades a la pista van demostrar, una vegada més, el gran treball i millora de tots els jugadors de la pista. Un joc que s’acosta molt a un autèntic partit federat . Tant els més menuts ,com els més grans, han après gairebé totes les normes del joc i han millorat moltíssim en jugades tècniques d’equip i individuals. El final de la segona part reflectia un resultat de 8 a 13 per l’equip d’ Apinas.

L’última de les parts d’aquest matx, va estar marcada per l’evident desgast i cansament dels jugadors. Tot i les bones intervencions de la porteria, es va imposar la força i joventut dels jugadors de l’Escola ,que d’una manera exemplar, van gairebé doblar el marcador. D’aquesta manera s’arribava al final del partit amb un 12 a 25 per l’equip de l’Escola Àuria.

Només ens queda felicitar a tots i cada un dels jugadors i jugadores, l’esforç i l’entusiasme envejable que ens veu demostrar una vegada més en aquesta jornada i que gràcies al bon treball dels vostres entrenador us permet gaudir d’aquest fantàstic esport com és l’handbol.

Dirigits per Eduard i Marc per l’equip de la FAP, van jugar: Paloma(3 gols), Carles(2 gols),Alba( 1 gol), Jennifer,Cañete,Toni(5 gols),Dani,Montse,Leila i Carles Torra(1 gol).

Dirigits per Sergi i Jordina, per l’equip d’ APINAS,van jugar: Alejandro(8 gols),Bernat(12 gols),Joan(2 gols),Cristian(2 gols),David(1 gol),Marta,Sergi i Àngels a la porteria.

L’Àrbitre del partit: Roger Calçada

Col·laboren: APINAS i Consell Comarcal de l’Anoia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *