Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 19 i 20 de gener

Els equips reemprenen les competicions amb molta força

 

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 18

Primera jornada de la segona volta amb victòria de  l’Igualada

Club Handbol Igualada 38 – H. Bordils 28

L’equip igualadí encarava aquest partit amb força i ganes. El primer partit de la segona volta, l’equip rebia a l’ Handbol Bordils equip que ocupa la part baixa de la classificació. Amb la reincorporació d’alguns jugadors que han estat  lesionats durant tota la primera volta, i amb l’objectiu ben clar de guanyar des del primer moment.

El partit va començar amb un intens joc i una gran efectivitat per part de l’Igualada que en tan sols 5 minuts ha aconseguit una diferència de 3 gols (4 a 1), durant la resta de la primera part, la diferència s’ha mantingut, el resultat al descans (20 a 16).

Al inici de la segona part, l’Igualada ha millorat en velocitat que s’ha convertit en una encara més gran efectivitat , els igualadins han fet un millor joc des de la porteria, com en les transicions i en l’atac, aconseguint ampliar el marcador amb avantatges de fins a 10 gols, arribant al final del partit amb la màxima diferència (38 a 28).

Bon començament per l’equip igualadí en aquesta segona volta amb l’objectiu d’ assolir els llocs capdavanters del grup. Important victòria que escala l’equip igualadí a tres posicions a la taula classificatòria.

Per l’Igualada, dirigits per Jordi Riba han  jugat: Toni Martínez(p)(9at.), Alex Sabate (p)(7at.), Sergi Velasco , Carles Oller (2), Jordi Salom (2), David Cubí (6), Esteban Lezama (5),  Adrián Suero (12), Eduard Jounou, Roger Calzada (2), Jose González (2) i Pol Cantero (7).

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA(1ª Fase)Grup B. Jornada 15

El desitjat partit

H. Sant Joan Despí 15- Club Handbol Igualada 22

Aquest cap de semana, l’equip Juvenil femení, va disputar un completíssim partit davant del bon equip de l’Handbol Sant Joan Despí. Les noies van sortir molt concentrades defensivament. Al minut quinze de partit, l’equip local només havia anotat dos gols, tot i que les nostres jugadores una mica nervioses i sense massa fluïdesa en atac, no marxaven en el marcador. A la mitja part el marcador era de 4 a 9.

A la represa, les igualadines van sortir encara més concentades i amb la clara voluntat d’endur-se el partit. En cap moment el marcador i resultat va perillar. Al final, victòria que dóna aire i esperona a les igualadines a poder aconseguir mantener-se en els vuit primers llocs de la taula classificatòria .

Per l’Igualada,dirigides per Maure Vidal van jugar: Ainoa Rizo, Nora Muñoz, Elena Mínguez, Jana Sendra,Mar Samper, Marta Muñoz, Judit Gómez, Jordina Marsal, Anna Font i a la porteria Miriam Pla.

Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà  

LLIGA CATALANA CADET FEMENINA. 1ªFase. Grup ÚNIC. Jornada 12

Molt bona primera part

KH-7 BM Granollers 37-Club Handbol Igualada 22

Aquest diumenge  a les 11,30 hores  s’ha disputat al Pavelló de Can Bassa, el partit de lliga del Cadet Femení del Club Handbol Igualada contra el Club handbol Granollers.

Partit  amb  dues cares completament oposades,  pel que fa al joc desplegat per les nostres jugadores, gran primera part,  emocionant i molt igualada i nefasta segona, on les nostres jugadores pràcticament van desaparèixer de la pista.

La primera part  ha estat molt disputada, igualada, amb alternances al marcador, però  el qual sempre  ha estat molt ajustat, hem de parlar d’una  bona defensa de les noies de l’Igualada que han estat molt concentrades, i no han deixat que l’equip rival més fort en atac, marxés en cap moment del marcador, només al final, l’equip visitant ha pogut fer seu el marcador amb dos gols de diferència, després d’un temps mort demanat quant només faltaven dos minuts, el resultat final d’aquesta primera part 14 a 12.

A La segona part les nostres noies, han  sortit  a remuntar el resultat advers,  però  ja des dels  primers minuts hem vist com el fort joc en atac del Granollers, s’imposava i les nostres noies han perdut la concentració, moltes pèrdues de pilota i manca de concentració defensiva, tot això ha fet, que al final del partit, el resultat fós totalment favorable a l’equip local, Club Handbol les Granollers 37, Club Handbol Igualada 22.

Dirigides per Noélia Díaz, han jugat:Marina Just, Ana Vazquez, Marcel·la Esquerra,Maria Barrantes,Paula Domingo, Núria Martín, Andrea Torregrosa, Marina Agut,Ariadna Sanz, Maria Noguera i,a laporteria, Júlia Estany.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Forvi

SEGONA CATALANA CADET MASCULINA.1ª FASE. Grup B .Jornada 10

Victòria agredolça dels cadets amb una nova lesió

Club Handbol Igualada 35 –  Safa-Horta 22

Diumenge passat a Les comes es va disputar la desena jornada de la 2a catalana cadet masculina de handbol, davant del CH Safa Horta de Barcelona.

Bon partit dels nois del cadet masculí que aquesta vegada van comptar amb el reforç de tres companys de la categoria infantil per omplir les baixes per lesions. Des del primer moment els igualadins es van posar davant al marcador i encara que no s’aconseguia marxar clarament, la diferència de quatre a cinc gols per als de casa era constant entre els dos equips.

La segona part va continuar amb el mateix patró però ara sí l’Igualada anava sumant gols de diferència amb un bon joc en atac i sobretot en defensa. El què ningú preveia era que a 10 minuts del final es sumaria una nova lesió al grup per culpa d’un trencament dels dits d’una mà en una jugada fortuïta per un dels nostres jugadors. Victòria però que deixa una penyora amargant a aquest equip que tan sols ha pogut comptar amb tots els seus efectius en un sol encontre i que encara li falta un partit per acabar la primera volta del campionat

Van jugar a les ordres aquest cop de Roger Calçada: Pere Sendra, Carles Serra, David Díaz, Eric Gil, Jordi Balsells, Àlex Campos, Xavi Ballesteros, Joel Caño i Nico Orozco com a jugadors de camp i Sergi Ballesteros la  porteria.Lesionats: Jordi Calvet i Gerard Royo.

Col·laboren: Campos Motorsport i Gumà Assegurances

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.1ª Fase. Grup A  Jornada 10

Any nou, nova victòria

H. Terrassa 6 – Club Handbol Igualada 30

Dissabte a la tarda, l’equip infantil masculí del Club Handbol Igualada, va desplaçar-se a Terrassa per jugar el primer partit oficial de competició d’aquest nou any 2013.

Sobre el paper es preveia un partit fàcil, esportivament parlant, pels nostres jugadors. L’únic problema era la falta de competició després de l’aturada per les festes nadalenques. I efectivament, així va ser.

La primera part va ser força ensopida. Els igualadins no eren capaços de desenvolupar el seu joc. No corrien, no defensaven amb força, no aprofitaven les oportunitats per marcar a la porteria contrària… El resultat en acabar la primera meitat ho diu tot: 5 a 9 favorable a l’Igualada.

Al descans, breu xerrada tècnica, correcció d’errors de la primera meitat i conjura i ànims de tots els jugadors per solucionar a la segona part el partit amb solvència.

I així va ser. Tots els jugadors de l’equip igualadí es van posar les piles en aquest segona part. La defensa igualadina va funcionar molt bé. Això va permetre poder robar pilotes, aturades del porter i poder sortir ràpidament al contraatac marcant gols fàcils a la porteria contraria. Amb aquest estil de joc van aconseguir ofegar als jugadors del Terrassa, incapaços de mantenir el ritme i constància dels nostres.

De la gran segona part que van fer els nostres jugadors en dona fe el parcial de la segona part (1 a 21 favorable als igualadins). Al final del partit, el marcador lluïa un resultat de 30 a 6 pels nostres jugadors.

Pel Club Handbol Igualada, dirigits pel Roger Calçada, van jugar, com a jugadors de camp: Josep Marcé, Manel Muñoz, Nil Subirana, Joel Caño, Arnau Capitán, Pol Riba, Toni Barrantes, Cesc Carles, Nico Orozco i Pep Bové, com a porters: Adrià Senar i Martí Méndez.

Col·labora: Pista Cero

PRIMERA CATALANA INFANTIL FEMENINA.1ªFASE.GRUP A. Jornada 10

Molta diferència entre els equips

H. Guissona 3 – Club Handbol Igualada 30

Primer partit de l’any 2013. Les jugadores de l’Igualada s’han enfrontat aquest diumenge dia 20 amb les noies de l’Handbol Guissona.

Partit sense problemes per les nostres. Des del començament, hi ha hagut molta diferència entre els dos equips.

Durant el primer temps, ja s’ha vist la superioritat de les nostres noies, acabant el mateix amb un marcador de2 a16.

En la segona part, les jugadores han seguit més o menys amb el mateix ritme, finalitzant el partit amb un resultat de3 a30.

Dirigides per Laura Baraldés, van jugar: Laia Bertran, Carla Bisbal, Marta Hernández, Emma Jové, Aida López. Maria Mayol, Cristina Muñoz, Olga Núñez, Núria Rizo (portera), Èlia Roca, Júlia Subirana i  Èlia Torreblanca.

Col·labora: Torreblanca 

2 comentarios en “cròniques dels partits: 19 i 20 de gener”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *