Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Doble jornada pel primer equip del Club Handbol Igualada

Victòria ajustada a domicili del CH Sant Andreu de la Barca i

Derrota davant els líders

CH St Andreu de la Barca 27- Club Handbol Igualada 28

Club Handbol Igualada Igualada 36 – H. Cooperativa Sant Boi 44

Després de guanyar a domicili dimecres dia 5 de desembre a la pista del Sant Andreu de la Barca, l’equip sènior del Club Handbol Igualada no va poder superar diumenge passat a Les Comes l’Handbol Cooperativa, líder de la categoria .

En el primer partit un resultat molt ajustat però també molt treballat i merescut donava la victòria als igualadins. Tot i el resultat per la mínima en l’electrònic, el matx va ser en gran part dominat per l’Igualada guanyant amb força solvència de 4 i 5 gols de diferència. No va ser fins als últims minuts que es van allargar eternament que, amb una gran reacció local, els igualadins van haver de patir més del què es podia preveure per endur-se els dos punts. S’arribava  al final amb un 27 a 28.

El segon dels partits del cap de setmana va ser diumenge a casa davant el de Sant Boi, l’equip més potent de la lliga. Va vèncer clarament a Igualada per 36 a 44. Aquest marcador és un reflex del que va ser el partit. L’equip del Baix Llobregat té un joc molt ràpid en la circulació de pilota en atac, i una transició defensa-atac letal, gairebé la meitat del gols van ser de contraatac.

El partit va començar igualat, amb molta efectivitat per part dels atacs. Poc a poc, però, els visitants van anar imposant el seu joc i en el minut 10 ja tenien una avantatge de 3 gols, 7 a 10, que es va anar incrementant fins el 17 a 25 al que es va arribar al descans, sense que els igualadins trobessin la manera d’aturar-los.

A la segona part, el joc de l’equip local va millorar, aconseguint retallar la desavantatge fins els 6 gols, al minut 5, però a partir del 15 els de Sant Boi van tornar a agafar les regnes del joc, fent impossible la remuntada local.

Pel igualadins van jugar: Toni Martínez (porter), Jordi Salom (4), DaviCubí (5), AdrianSuero (16), José Luis Álvarez (1), Esteban Lezama (5), Martí Ruiz (3), Hilari Canales (porter), Carles Oller (1), Ruben Álvarez (1), Sergi Velasco, Eduard Jounou i Eric Elvira .

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *