Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 1 i 2 de desembre

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 10

Els igualadins van estar molt descentrats

CH Vic 32 – Club Handbol Igualada  24

L’equip sènior del Club Handbol Igualada va fer un mal partit a Vic, a on va perdre per un clar 32 a 24. Els igualadins van estar molt descentrats durant tot el matx. En els primers minuts del partit van poder posar-se pel davant en el marcador, però varen fallar fins a 6 llançaments clars, alguns de contraatac i d’altres que van anar al pal. Els d’Osona, sense fer un bon joc, ho van aprofitar per marcar diferències de 4 a 5 gols, que van mantenir fins el  descans, al que es va arribar amb un 16 a 10.

A la segona part va continuar la mateixa dinàmica , els de l’Anoia en cap moment van poder contrarestar el joc dels local, i van acabar mentalment fora del partit, fet al que va ajudar en gran mesura l’arbitratge. El resultat final va ser de 32 a 24.

Amb tot, l’equip de Jordi Riba continua en llocs de promoció d’ascens a segona divisió. Cal passar pàgina i esperar que el proper partit tornem a veure la millor versió d’aquest l’equip.

Pels igualadins van jugar: Hilari Canales (porter), Sergi Velasco, David  Cubí (2), Adrià Suero (11), José Luis Álvarez (2), Esteban Lezama (1), Martí Ruiz (6), Eduard Lezama (2), Jordi Salom, Carles Ollé, Rubén Álvarez.

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA(1ª Fase)Grup B. Jornada 7

Guanyant còmodament 

BM Pau Casals  17 – Club Handbol Igualada  33

L’ Igualada està demostrant  jornada a jornada per què va primer a la classificació  del seu grup.  Tot i jugar aquest partit amb solament 8  jugadors  ,degut a varies baixes per diversos motius , ha guanyat còmodament  a l’Handbol Pau Casals, els quals van 4arts a  la classificació.

La primera part va acabar amb  6- 19 a favor de l’ Igualada i la segona  a 11-14 també a favor de l’ Igualada, la diferència d’aquesta 2ª part  no va ser tan important degut a la impossibilitat de fer canvis ,ja que un dels nostres jugadors es va lesionar a la 1ª part. Els jugadors de l’Igualada van acabar esgotats , però amb molta força.

Dirigits per Pol Cantero,van jugar: Aleix Royo (porter) , Sergi Garcia, Raül Ubia, David Diaz, Dani Fons, Dani Jové , David Holgado i Oscar Solé.

Col·laboren: Gumà Assegurances i Ferreteria Jorba Solà

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA. 1ªFase. Grup ÚNIC. Jornada 10

Recuperant bones sensacions

Club Handbol Igualada 23 – OAR Gràcia 32

Partit marcat per dues parts. Una primera part on les del Vallès van aprofitar el mal segon quart d’hora per marxar en el marcador. Les igualadines, van aguantar el marcador fins el minut 10 de la primera part, a partir d’aquí una dèbil defensa igualadina, va permetre a les gracienques marxar a la mitja part 11 a 21.

A la represa, de bon principi es va poder veure un millorada versió igualadina, que va permetre guanyar el parcial de la segona part per un gol de diferència 12 a 11. Felicitar a les noies per retrobar la millor versió després de molts partits.

Van jugar pel CHI: Elena Mínguez, Anna Font, Judit Gómez, Anna Vilarrubias, Berta Calçada, Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Jordina Marsal, Mar Samper i a la porteria Míriam Pla. Dirigides per Maure Vidal.

Col·laboren: Rimon Glass

LLIGA CATALANA CADET FEMENINA. 1ªFase. Grup ÚNIC. Jornada 9

Es va imposar la lògica

Club Handbol Igualada 19 – OAR Gràcia 32

Partit d’handbol, jugat contra un equip superior, però ben jugat durant gran part de la primera part  per les nostres jugadores.

La primera part  ha començat amb igualtat per part dels dos equips, fins que les jugadores visitants han començat a marxar en el marcador, amb grans jugades d’atac i una fluixa defensa de  les jugadores de l’Igualada ( sobretot durant els darreres minuts de la primera part ) i van tenir el marcador sempre a favor, de forma molt clara. El resultat final de la primera part, 8 a 14.

A la segona part les noies de l’Igualada , van sortir molt més  concentrades, armant   un atac molt més efectiu, les locals, semblava que en aquest inici de la segona part posarien les coses una mica més complicades a l’OAR Gràcia, i van  aconseguir posar-se a només cinc gols de  diferència, si bé és cert que  quan van anar passant els minuts, de nou es va notar la superioritat tècnica de les jugadores rivals que sense cap mena de dubte compten amb  molt bones jugadores.

Ens ha faltat  una mica de concentració, i ’esforç en bona part del partit, sobre tot a la segona part , però finalment es va imposar la lògica i les jugadores de L’OAR Gràcia de Sabadell, van ser les guanyadores del partit, el resultat final 19 a 32..

Dirigides per Noélia Díaz,van jugar: Marina Just, Maria Barrantes, Ana Vazquez, Andrea Torregrosa,Marcel·la Esquerra,Paula Domingo, Maria Noguera, Ariadna Sanz, Marina Agut, Núria Martín i Júlia Estany, a la porteria.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Forvi

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA. Partit amistós

Amistós de preparació ben jugat

Handbol Esplugues 16 – Club Handbol Igualada 25

Dissabte a la tarda, l’equip infantil masculí del Club Handbol Igualada es va desplaçar a Esplugues per jugar un partit amistós amb aquest equip segon classificat del grup C.

Una vegada acabada la primera volta de la Lliga havent guanyat tots els partits menys un d’empatat, l’equip es plantejava aquest partit com una prova de cara a la segona volta. Així, els jugadors es van dedicar a provar diferents jugades en atac, a assegurar la defensa que tants bons resultats els ha donat i, sobretot, a mantenir el ritme de competició per tal de seguir amb la mateixa intensitat en el que resta de competició.

Els igualadins van començar el partit, com gairebé sempre, obrint forat al marcador. La defensa forta i contundent, no deixava anotar als jugadors de l’Esplugues, i les poques ocasions en que aquests aconseguien llançar a porta, els porters igualadins responien amb eficàcia. Els últims cinc minuts de la primera part, com sol passar sovint, els igualadins van marxar del partit i això ho van aprofitar els contraris per retallar la distància al marcador. Al descans es va arribar amb un resultat de 6 a 10 favorable a l’Igualada.

La segona part va ser, pràcticament, un símil de la primera. Escapada d’inici dels igualadins al marcador, control del joc i… cinc minuts més en que es van absentar de la pista aprofitant-ho els contraris per reduir diferències.

En resum va ser un partit entretingut de veure de cara a l’afició, ràpid i ben jugat pels igualadins. La finalitat del partit es va assolir i es van practicar les jugades tant d’atac com de defensa que s’havien previst i es van donar minuts a jugadors que, per diverses causes, no són tan habituals a la pista.

Al fina del partit, el marcador assenyalava un resultat de 16 a 25 favorable als igualadins. Pel Club Handbol Igualada, dirigits pel Roger Calçada, van jugar, com a jugadors de camp: Max Segura, Bryan Mezquita, Nil Subirana, Joel Caño, Arnau Capitán,  Pol Riba, Toni Barrantes, Cesc Carles, Pol Viles, Nico Orozco i Pep Bové, com a porters: Adrià Senar i Martí Méndez.

Col·labora: Pista Cero

PRIMERA CATALANA INFANTIL FEMENINA.1ªFASE.GRUP A. Jornada 7

Líder acabada la primera volta

Agramunt IGP  CHA 13 – Club Handbol Igualada 21

Novament el Club Handbol Igualada ha guanyat aquest cap de setmana. Aquesta vegada a terres lleidatanes, concretament a Agramunt.

Amb aquest resultat, el nostre equip ha acabat la primera volta de la seva lliga amb 5 partits guanyats dels 5 disputats.

Les nostres jugadores varen sortir una miqueta despistades. Això, juntament amb un joc d’atac-defensa contrari bastant dur i un àrbitre que era la primera vegada que xiulava, i que té molt per aprendre, varen fer que la primera part acabés amb un resultat de7 a10.

La segona part va començar diferent. La nostra defensa va ser la de sempre i, al minut 14, el resultat era de8 a15, fet que va tranquil·litzar a les nostres jugadores.

Els darrers 10 minuts van ser un intercanvi de gols per una i altra banda, fins el resultat final de13 a21.

Dirigides per Laura Baraldés, van jugar: Laia Bertran (lesionada), Carla Bisbal, Marta Hernández, Emma Jové, Aida López (lesionada). Maria Mayol, Cristina Muñoz, Olga Núñez, Núria Rizo (portera), Èlia Roca, Júlia Subirana i  Èlia Torreblanca.

Col·labora: Torreblanca

AMISTÓS DE L’EQUIP ALEVÍ MASCULÍ DE L’ESCOLA D’HANDBOL

Desplaçament amb victòria

CH Santpedor 5 – Club Handbol Igualada 12

El diumenge 2 de desembre l’equip Aleví Masculí de l’Escola d’Handbol Igualada va jugar un partit amistós amb el CH Santpedor al pavelló municipal de Santpedor.

Es va jugar un partit amb les normes i dimensions del terreny de joc de les categories superiors amb una distribució del temps de partit en tres parts de 15’ i còmput total de gols.

Els nostres nois van superar àmpliament als del Bages però van mostrar certes mancances que hauran de millorar. En l’aspecte defensiu els contraris ens van guanyar constantment l’esquena o es desmarcaven amb facilitat. Només la mala punteria en els llançaments a porta del Santpedor va mantenir al CHI per davant en el marcador. En una pista més gran del que estem acostumats, però jugant amuntegats, no vam obrir espais i moltes passades acabaven en pilotes perdudes.

En definitiva, un excel·lent partit per mostrar defectes que els nostres tècnics sabran corregir. Il·lusió i esforç per part dels nois de l’Escola d’handbol no falten.

Dirigits per Miquel Albareda i Sergi García, van jugar: Marc Martínez, Xavier Reina, Joel Solanellas, Marc Espinagosa, David Malpartida, Agustín Vázquez, Pol Calvet, Arnau Torner, Biel Hornas, Fernando Almendro, Toni Puig, Ivan Ruiz i Iker Sabuquillo.

Col·labora: Acadèmia Igualada

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *