Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

ELS EQUIPS DE LA BASE DEL CLUB HANDBOL IGUALADA PARTICIPEN A LA TROBADA HANDBOLICAT DE VILANOVA DEL CAMÍ

L’equip aleví masculí igualadí guanyador del torneig

El dissabte 24 de novembre l’equip Aleví Masculí de l’Escola d’Handbol Igualada va participar a la trobada del circuit Handbolicat celebrada a Vilanova del Camí.

El primer partit disputat ens va enfrontar amb l’equip mixt de l’Escola Joventut Callús. Un conjunt, millorat respecte anteriors ocasions, que va posar en dificultat als jugadors del CHI. Els nostres nois massa relaxats al inici del partit van haver d’esforçar-se de valent per aconseguir la victòria final.

El segon partit jugat va ser la final entre els guanyadors dels partits anteriors: CH Igualada vs CH Santpedor. Un matx de domini igualadí per la intensitat ofensiva dels nostres jugadors que a la vegada van saber-se defensar dels atacs dels oponents.

Diumenge vinent jugant a casa del CH Santpedor hauran de confirmar de nou la seva superioritat.

Dirigits per Miquel Albareda i Sergi García, van jugar:Xavier Reina, Joel Solanellas,Marc Espinagosa,David Malpartida, Agustín Vázquez, Pol Calvet, Biel Hornas,Fernando Almendro, Toni Puig, Ivan Ruiz i Iker Sabuquillo.

Col·labora: Acadèmia Igualada

L’equip aleví femení igualadí amb bona nota

 

                    

 

 

 

 

 

 

 

L’equip aleví femení també va participar de la trobada. El primer partit va ser davant el Pompeu Fabra on les joves jugadores van demostrar la seva empenta i coratge aconseguint la seva primera victòria .

El segon partit va ser davant el Tàrrega A i tot i perdre de dos gols van donar una més que bona imatge d’equip que millora dia a dia i que supera amb molt bona nota la seva participació.

Per l’Igualada dirigides per Ana Vazquez, van jugar: Martona Segura, Júlia Subirana, Olga Núñez, Xènia Méndez, Èli Ollé i Victòria Sastre

Col·labora: Acadèmia Igualada

L’equip Special Handbol Apinas juga el seu primer partit de la temporada

CH Igualada Apinas- CH Vilanova

El dissabte els nois de l’Escola Àuria van disputar el seu primer partit de la temporada participant de la Trobada d’Handbol de Vilanova del Camí. L’equip estava molt il·lusionat amb aquest primer partit, per això les ganes i la motivació van fer que esdevingués una gran vetllada handbolística. En el transcurs del joc vem poder veure de tot, moments de victòria, moments de derrota però el més important van ser les ganes de guanyar dels dos equips, que van fer gaudir a tots els espectadors que es van reunir al pavelló de Can Titó i es va gaudir de la constant millora de l’equip.

Per L’Igualada dirigits per Roger Calçada, Eduard Jounou, Sergi García i Marc Tarrida van jugar: Alejandro Navarro, Rubén Graells, Adrián Cano, Mª Àngels Marimón, Joan Solís, David Cobos, Sergi Cucurella, Esther Alonso, Montse Salazar, Cristian Ferreiro, Bernat Moreno i Jesús Reches.

Col·laboren: SAI Computers i APINAS

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *