Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 24 i 25 de novembre

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 9

L’equip igualadí  es posa les piles

Club Handbol Igualada 34  Himesa SA Súria25

 

L’equip igualadí encarava la novena jornada de lliga amb força i ganes, després de l’empat  aconseguit en el desplaçament  a la pista del Lloret.

El partit amb el Súria ha estat dur i travat en el joc en la primera part. Cap dels dos equips ha pogut desfer-se del rival en el marcador, tot i així, l’Igualada ha mantingut el marcador amb mínimes diferències en la primera part, resultat al descans (13 a 14).

Al inici de la segona part l’Igualada ha pogut fer el seu joc gràcies a una millor pressió defensiva que els ha permès capgirar el marcador i aconseguir avantatge de fins a set gols, aquesta bona defensa i ràpids contraatacs  han fet que la victòria fos merescuda. La  millora del joc per part igualadina que novament s’ha posat les piles ,han donat una victòria final de  9 gols, (34 a 25).

Dirigits per Jordi Riba han  jugat: Toni Martínez(p)(8at.),  Hilari Canales(p)(6at.), Eduard Jounou, Sergi Velasco (1), Carles Oller (1),  Jordi Salom (7), David Cubí (4) , Esteban Lezama (4),  José Luis Álvarez (5), Adrián Suero (12),Martí Ruíz , Ruben Alvarez i Èric Elvira .

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA(1ª Fase)Grup B. Jornada 6

Partit complert

Club Handbol Igualada 42 -H P Cerdanyola B 18

Partit que es va jugar el passat dissabte 24 novembre a les 5 de la tarda a la pista de l’Igualada.

El juvenil masculí igualadí va fer una partit complert, i en tot moment va mantenir l’atenció i concentració, contra un equip tècnicament inferior, i amb poca “banqueta”.

Van jugar a les ordres del Pol Cantero: a la porteria Aleix Royo(2p) i Marc Tarrida(3p). Com a jugadors de camp David Holgado(1), Dani Jové(6), Oscar Solé(1), Raül Ubia(9), Sergi Garcia(9), Adrian Cano(3), Jordi Grado(7), Jordi Vilarrubias(5), i com a suport David Díaz(1). Lesionats Miquel Albareda, Iban Sanmiguel i Dani Fons.

Col·laboren: Gumà Assegurances i Ferreteria Jorba Solà

LLIGA CATALANA CADET FEMENINA. 1ªFase. Grup ÚNIC. Jornada 8

Escandalosa actuació arbitral a Amposta que deixa al cadet femení sense una merescuda victòria

CH Amposta 23 – Club Handbol Igualada 23

Aquest cap de setmana les noies del Cadet del Club Handbol Igualada, disputaven un partit molt  interessant donat el nivell igualat dels dos equips.

L’equip i acompanyants vàrem sortir amb autocar a les cinc de la tarda per jugar el partit  de  la lliga Catalana davant el Club Handbol Amposta al pavelló Municipal d’aquesta ciutat  que va començar a les 20 hores.

Els aficionats de l’handbol Igualadí, que hem assistit al Pavelló per presenciar el partit, encara avui, no creiem que el què va passar, sigui possible en un partit d’ Handbol, l’actuació arbitral dels darrers minuts va ser  totalment desafortunada i va afavorí amb les seves decisions el resultat final del partit ,  donant un punt a l’equip local, que encara ni els propis aficionats del club de casa es poden tampoc creure.

En la  primera  part,  les jugadores del Club Handbol Igualada i les rivals van estar a un nivell idèntic, tant en atac com en defensa, encara que molts minuts d’aquesta període, les  igualadines anaven pel davant en el marcador, però ho feien  de  forma molt ajustada ( un o dos gols d’avantatge), al final del primer temps empat a 11 gols.

A la segona part, les nostres jugadores van  canviar el “xip” i van posar un punt més d’efectivitat, van créixer en aptitud, intensitat defensiva i van millorar molt l’aspecte ofensiu, sense que les jugadores de l’Amposta poguessin fer res per tal de que el nostre equip les superés per quatre gols d’avantatge.

Però, finalment, quant tot semblava controlat per les nostres jugadores i a dos minuts del final, l’àrbitre del partit va prendre una sèrie de decisions del tot desencertades, expulsions inexistents, etc…. i va  posar la cirereta al seu pastis, quan  de manera inexplicable va  allarga el partit en més d’un minut del temps real, tot això va afectar de forma important a les nostres jugadores que van veure com traca final d’aquesta actuació, que l’àrbitre xiulava el final del partit quan feia el llançament una de les  nostres jugadores, impedint la victòria de l’Igualada.

La indignació a la grada va ser monumental, i les nostres noies que ho van donar tot, van veure com l’actuació arbitral “els prenia” el que hagués estat una victòria tant treballada com merescuda.

Dirigides puntualment per Martí Ruiz, van jugar: Júlia Estany, Anna Vazquez, Marina Just,  Marcel·la Esquerra,  Paula Domingo, Ariadna Sanz, Marina Agut , Andrea Torregrosa, Núria Martin i Maria Barrantes.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Forvi

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.1ª Fase. Grup A  Jornada 6

Ajustada i treballada victòria

ASME Voramar 13 – Club Handbol Igualada 14

 

Diumenge al matí, desplaçament al pavelló municipal de La Verneda de Barcelona per jugar contra l’ASME Voramar.

Aquest era un partit de vital importància. Jugàvem davant del nostre rival directe per tal de poder quedar primers del nostre grup de la Lliga.

El començament del partit no va se bo. No estàvem centrats, no jugàvem bé, perdíem pilotes… l’ambient, la pressió i el contrari ens superaven. A meitat de la primera part, l’ASME s’havia escapat amb un marcador de 7 a 3. Un temps mort, el replantejament del joc i alguns canvis van ajudar, de mica en mica, a anar recuperant gols al marcador. Cal remarcar la magnífica defensa que van fer l’equip a la segona meitat de la primera part, ja que van deixar als jugadors de l’ASME sense marcar cap gol. Al final de la primera meitat es va arribar amb un ajustat marcador de 7 a 8 favorable als jugadors igualadins.

La segona part va ser un patiment. Tot i anar pel davant al marcador durant tota la segona meitat, no acabàvem d’estar centrats, no acabava de sortir el joc, no acabàvem d’estar del tot fins… però els gols anaven entrant. Tot semblava estar controlat fins al minut 20 de la segona meitat. Els últims cinc minuts de partit van ser molt durs. Vam haver de jugar primer amb cinc jugadors de pista i després amb quatre per les exclusions. Quan faltaven 30 segons per acabar el partit l’ASME es va posar a un gol 13 a 14. Amb cinc jugadors igualadins a pista tocava defensar i de debò que ho van fer!!! No van aconseguir fer-los cap gol.

Ja amb el temps acabat, l’àrbitre va xiular un penal. Cara o creu. Tot estava en mans del porter igualadí. És de justícia, tal com van reconèixer l’afició igualadina a la grada i els jugadors tant a la pista com al vestidor, felicitar l’Adri, que amb tota la pressió del moment va aconseguir aturar aquest penal. Finalment, celebrada victòria del Club Handbol Igualada per 13 a 14 a una pista força complicada.

Pel Club Handbol Igualada, dirigits pel Roger Calçada, van jugar, com a jugadors de camp: Max Segura, Josep Marcé, Bryan Mezquita, Manel Muñoz, Nil Subirana, Joel Caño, Arnau Capitán,  Toni Barrantes, Dani Navarro, Cesc Carles, Nico Orozco i Pep Bové, com a porters: Adrià Senar i Martí Méndez.

Col·labora: Pista Cero

PRIMERA CATALANA INFANTIL FEMENINA.1ªFASE.GRUP ÚNIC.Jornada 6

Continuen guanyant

Club Handbol Igualada 23 – CEACA Tàrrega10

 

Les infantils del Club Handbol Igualada continuen guanyant tots els partits del seu grup de la lliga catalana i

Aquest dissabte les nostres jugadores han fet una bona defensa i la portera, nombroses parades.

La 1a mitja part ha acabat amb el resultat de 13 a 3.

Malgrat tot hem de dir que el Tàrrega és, fins ara, l’equip que ha jugat millor contra les igualadines.

Durant la 2a mitja part, el ritme del partit ha estat ràpid, amb jugades vistoses i perilloses per ambdues parts.

El partit ha acabat amb el resultat de 23 a 10.

Dirigides per Laura Baraldés, van jugar: Laia Bertran, Carla Bisbal, Marta Hernández, Emma Jové, Aida Lopez, Maria Mayol, Cristina Muñoz, Núria Rizo (portera), Èlia Roca i  Èlia Torreblanca

Col·labora: Torreblanca

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *