Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques 17 i 18 de novembre

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 8

Partit i resultat ajustat

Club Handbol Lloret 25 – Club Handbol Igualada 25

Tot i empatar el partit, l’Igualada sempre ha treballat per aconseguir els punts.

L’Igualada ha jugat aquest partit amb nombroses baixes, tot i així, sempre a tingut la possibilitat de guanyar , l’equilibri en el joc i el marcador ha estat constant: m.155 a6, descans13 a15 per a l’Igualada, segona part m.1520 a19, m.30 empat a 25. El joc de l’Igualada ha estat contrarestant per la duresa del Lloret i el desencert en el llançament de penals de l’equip igualadí, cinc llançaments no transformats, han donat un punt per a cada equip.

Dirigits per Jordi Riba han  jugat: Toni Martínez(p)(14at.),    Èric Elvira,  Sergi Velasco (2), Adrián Suero (6), José Luis Álvarez (5), Martí Ruíz (3), Eduard Jounou (2), Ruben Álvarez (2),David Cubí(5) i Roger Calçada.

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA(1ª Fase)Grup B. Jornada 5

Bon nivell de joc

BM Polinyà 28 – Club Handbol Igualada 35 

Partit jugat dissabte 17 de novembre, a les 5 de la tarda,  al poliesportiu de Polinyà.

Partit molt ben jugat pels juvenils igualadins que malgrat  tenir una banqueta reduïda, en tot moment van estar concentrats, i mantenint el bon nivell de joc fins arribar al descans amb un clar resultat de 15 a 19.

La segona part va ser una continuació de la primera, destacant que en cap moment, els igualadins van descansar, sinó al contrari anaven fent gols, que va fer que el partit fos rapidíssim. Es va acabar amb un resultat contundent de 28 a 35.

Van jugar a les ordres del Pol Cantero: a la porteria Aleix Royo(4p) i Marc Tarrida(9p). Com a jugadors de camp Miquel Albareda(1), lesionat al minut 4, David Holgado(2), Dani Jové(7), Sergi Garcia(5), Adrian Cano(2), Jordi Grado(4), Oscar Solé(2),Jordi Vilarrubias(8), i David Diaz(3). Lesionats Iban Sanmiguel, Raül Ubia i Dani Fons.

Col·laboren: Gumà Assegurances i Ferreteria Jorba Solà

SEGONA CATALANA CADET MASCULINA.1ª FASE. Grup B .Jornada 5

Derrota a l’últim minut del cadet masculí

CE  Salle Bonanova 25 – Club Handbol Igualada 24

Cinquena jornada a segona catalana cadet masculina disputada dissabte passat al pavelló de l’escola La Salle de Barcelona i primera derrota en aquesta lliga dels igualadins.

El primer atac contra una defensa muntada en 6-0 amb jugadors de gran envergadura ens marcava el que passaria en tota la primera part. Aquest cop el partit era de molta lluita en l’atac, amb tirs de 9 metres i gols que anaven arribant en comptagotes i molts de penal. Després d’una primera diferència pels barcelonins de fins 4 gols tota la primera part va anar molt ajustada fins al 12 a 10 pels locals els primers 30 minuts.

A la represa va continuar la mateixa igualtat i amb molt d’esforç, sobretot en defensa es va recuperar els dos gols de diferència. L’encert en els llançaments va millorar, per l’extrem varem fer molt mal i varem arribar amb 2 gols d’avantatge a l’últim minut del partit. El següent atac de La Salle va ser efectiu i una defensa individual pressionant va robar la pilota al treure de centre, empatant-nos el partit. L’últim atac igualadí va acabar amb una parada dels barcelonins que en un fulminant contraatac van marcar el gol de la victòria final.

Van jugar a les ordres de Martí Ruíz: com a jugadors de camp, Carles Serra, David Díaz, Jordi Calvet, Eric Gil, Jordi Balsells, Àlex Campos, i Xavi Ballesteros. A la  porteria Sergi Ballesteros. Lesionats: Cesc Carrer i Pere Sendra.

Col·labora: Campos Motorsport

LLIGA CATALANA CADET FEMENINA. 1ªFase. Grup ÚNIC. Jornada 7

Plantant cara en tot moment

Club Handbol Igualada 19 – H. Sant Vicenç 32

Aquest Dissabte  a les 13 hores  s’ha disputat a les instal·lacions esportives de les Comes, el partit de lliga del Cadet Femení del Club Handbol Igualada contra el Club handbol  Sant Vicenç dels Horts.

Partit intens, jugat contra un equip superior, però ben jugat durant gran part dels minuts de joc per les nostres jugadores.

La primera part va començar amb igualtat part dels dos equips, fins que les jugadores visitants han començat a marxar en el marcador, amb grans jugades d’atac i una fluixa defensa de  les jugadores de l’Igualada ( sobretot durant els darreres minuts de la primera part ) i van tenir el marcador sempre a favor, de forma molt clara. El resultat final de la primera part,10 a22.

A La segona part noies  de l’igualada , van sortir molt més  concentrades, armant   un atac molt més efectiu. Les locals van posar les coses mot complicades a l’equip de Sant Vicenç del Horts i van  aconseguir posar-se a nomes cinc gols de  diferència, si bé és cert que, quan van anar passant els minuts, de nou es va notar la superioritat tècnica de les jugadores rivals, que sense cap mena de dubte, compten amb tres molt bones jugadores. No podem dir res de l’esforç fet en aquesta segona part per tot l’equip de l’Igualada  com bona també va esser l’actuació de la nostra portera que va estar molt encertada a la segona part, però finalment es va imposar la lògica i les jugadores de Sant Vicenç van ser les guanyadores del partit, el resultat final19 a32.

Animar a les nostres jugadores  perquè amb esforç ,concentració i  bon joc arribaran noves victòries en  aquesta complicada i competitiva lliga catalana.

Dirigides per Noélia Día,van jugar: Marina Just, Maria Barrantes, Ana Vazquez, Andrea Torregrosa , Marcel·la Esquerra, Paula Domingo, Maria Noguera, Ariadna Sanz , Marina Agut, Núria Martín i Júlia Estany , a la porteria.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Forvi

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.1ª Fase. Grup A  Jornada 5

Nova victòria infantil

Club Handbol Igualada  39 –La Salle Bonanova 7

 

Dumenge al matí, l’infantil masculí de l’Handbol Igualada, jugava a casa el partit corresponent a la cinquena jornada de Lliga davantLa Salle Bonanova.

El resultat final del partit39 a7, demostra la superioritat tant física com tècnica dels nostres jugadors.

Ja des del inici, els jugadors igualadins van començar a manar en el marcador, distanciant-se cada vegada més dels contraris. No obstant això, el joc no acabava de ser prou clar. Hi havia petites errades en defensa, algun contraatac mal portat… però el joc en general era prou divertit de cara a l’afició. A partir de la meitat de la primera part, la defensa es va fer una mica més forta i l’equip va funcionar una mica més bé. Cal remarcar, per fer honor als jugadors, que som l’equip menys golejat i més golejador del torneig. Aquesta dada diu molt de la defensa que fan els nostres jugadors. El resultat al final de la primer part era de19 a4 favorable als igualadins.

La segona part va seguir pel mateix camí. Bona defensa igualadina, talls de pilotes i ràpids contraatacs que, gairebé cada vegada, acabaven amb gols fàcils a la porteria contrària. En aquesta segona part es va notar força la diferència física entre un equip i l’altre, que els jugadors igualadins van saber aprofitar molt bé amb aquest joc ràpid i directe.

Aprofitant la diferència al marcador, els igualadins van provar algunes jugades noves d’atac de cara a l’important partit de la setmana vinent a Barcelona. Tot i això, el joc no es va ressentir i la diferència al marcador seguia augmentant, fins arribar al resultat final de39 a7.

Pel Club Handbol Igualada, dirigits pel Roger Calçada, van jugar:com a jugadors de camp: Max Segura, Josep Marcé, Bryan Mezquita, Manel Muñoz, Nil Subirana, Joel Caño, Arnau Capitán,  Toni Barrantes, Dani Navarro, Nico Orozco i Pep Bové, com a porters: Adrià Senar i Martí Méndez.

Col·labora: Pista Cero

Amistós infantil femení

Ajustada victòria

Club Handbol Igualada 18 –  EH Cornellà-Almeda 17

 

Dissabte dia 17, les infantils del CH Igualada van jugar contra el Cornellà. L’equip aprofitava la seva jornada de descans per convidar a l’equip del Baix Llobregat que milita al grup C d’aquest campionat a primera catalana i que també gaudia de jornada de descans ocupant la primera posició del seu grup. Ambdós equips no volen perdre el ritme de partits i amb la màxima aspiració afrontaven aquest amistós.

Les taules classificatòries dels dos grups van ser el mirall del partit. Dos equips amb nivell molt semblant, van jugar a la pista amb intensitat i ganes com si d’un partit de lliga es tractés. En cap moment, va semblar que fos un partit amistós sinó que segurament serà una prèvia davant de dos equips que molt probablement es trobaran en una segona fase. Així doncs acabava la primera mitja part  amb el resultat de11 a7.

En la segona, el Cornellà va aconseguir remuntar el marcador posant més intensitat defensiva i mostrant la seva millor cara. Malgrat tot, la victòria va ser per l’Igualada que no es va deixar escapar el partit  amb un electrònic ajustat final de 18-17.

Dirigides per Laura Baraldés, van jugar: Laia Bertran, Carla Bisbal, Marta Hernández, Emma Jové, Aida Lopez, Maria Mayol, Cristina Muñoz,  Olga Núñez, Núria Rizo (portera), Èlia Roca, Júlia Subirana i  Èlia Torreblanca.

Col·laboren: Torreblanca i Acadèmia Igualada

AMISTÓS DE L’EQUIP ALEVÍ MASCULÍ DE L’ESCOLA D’HANDBOL

 Victòria amb autoritat del CHI

Club Handbol Igualada 49 – Terrassa HC 9

 

l dissabte 17 de novembre l’equip Aleví Masculí de l’Escola d’Handbol Igualada va jugar un partit amistós amb el CH Terrassa al poliesportiu “Les Comes”  d’Igualada.

El partit va ser un festival igualadí davant d’un equip tècnicament inferior. La bona feina feta pels entrenadors va quedar palesa en el joc dels nostres nois. El conjunt igualadí està format per un nombre important de nous jugadors que ja demostren una gran coordinació. Saben circular la pilota per tot el terreny de joc ajudant-se mútuament. És un equip clarament ofensiu que també ha millorat en les tasques defensives respecte a partits anteriors. No obstant això, han de seguir entrenant amb esforç i dedicació, perfeccionant el seu joc de cara al inici de la seva competició oficial.

Dirigits per Miquel Albareda i Sergi García, van jugar: Marc Martínez, Xavier Reina, Joel Solanellas, Marc Espinagosa, David Malpartida, Agustín Vázquez, Pol Calvet, Arnau Torner, Biel Hornas, Fernando Almendro, Toni Puig, Ivan Ruiz i Iker Sabuquillo.

Col·laboren: AE Aplicacions elèctriques.   

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *