Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels partits 10 i 11 de novembre

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 7

Els igualadins van jugar un partit seriós

Club Handbol Igualada 39 – H Sant Andreu 34

El diumenge dia 11,  l’equip sènior del Club Handbol Igualada va guanyar clarament l’Handbol Sant Andreu en la sisena jornada de la lliga de tercera  catalana preferent per un marcador de 39 a 34.  Els igualadins van fer un bon partit, en front d’un conjunt que va començar dominant el joc i el resultat, gràcies a un atac molt efectiu per part dels seus laterals. Poc a poc, però,  el locals començaren a imprimir un ritme més alt a les seves accions d’atac i contraatac, que va  desbordar la defensa dels de Barcelona. Al minut 10 es van posar pel davant en el marcador, 5 a 4. Avantatge que van mantenir fins el descans (18-17).

A la segona part els igualadins van fer valer un millor fons físic per anar incrementat poc a poc la seva avantatge fins arribar al resultat final de 39 a 34.

Després de tres derrotes seguides, esperem que aquesta victòria suposi una injecció de moral per afrontar les següents jornades, i poder escalar fins els llocs capdavanters de la lliga.

Pels igualadins dirigits per Jordi Riba, van jugar: Toni Martínez (porter), Sergi Velasco (3), David Cubí (6), Adrià Suero (19), José L. Alvarez (5), Eduard Jounou (2), Martí Ruiz (2), Hilari Canales (porter), Roger Calçada (1), Ruben Álvarez (1) i Eric Elvira.

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA(1ª Fase)Grup B. Jornada 4

Partit molt ben jugat

CH Concordia  28 – Club Handbol Igualada 43

Partit jugat dissabte 10 de novembre, a les 5 de la tarda,  al poliesportiu d’ Encamp-Andorra.

Partit molt ben jugat pels juvenils igualadins que malgrat tenir una banqueta reduïda, en tot moment van estar concentrats i van mantenir el bon nivell de joc.

A mesura que s’anava jugant el partit, els igualadins anaven augmentant la diferència de gols, fins arribar al descans amb un clar resultat de 14 a 20.

La segona part va ser una continuació de la primera destacant que en cap moment els igualadins van descansar, sinó al contrari anaven fent gols, que va fer que el partit fos rapidíssim. Es va acabar amb un resultat contundent de 28 a 43, quinze gols per sobra.

Van jugar a les ordres del Pol Cantero a la porteria Aleix Royo(9p) i Marc Tarrida(7p). Com a jugadors de camp Miquel Albareda(6), David Holgado(2), Dani Jové(4), Raül Ubia(5), Sergi Garcia(13), Adrian Cano(2), Jordi Grado(5), i Jordi Vilarrubias(6). Lesionats Oscar Solé, Iban Sanmiguel i Dani Fons

Col·laboren: Autoescola Montauto i El Cofre

SEGONA CATALANA CADET MASCULINA.1ª FASE. Grup B .Jornada 4

El Cadet es consolida com a equip amb una victòria a domicili

CH Sant Miquel31 – Club Handbol Igualada 41

Bonic parit amb 72 gols totals el disputat diumenge passat pel cadet masculí al Pavelló Aiguadolç de Barcelona contra el CH Sant Miquel, a la 2a divisió catalana.

Els primers 3 minuts de joc amb un parcial de 3 a 2 pel Sant Miquel ja dibuixaven primer, la facilitat de llançament a porteria per part dels dos equips i segon, que el joc ràpid de contraatac dominaria moltes fases del partit. La primera part la diferència la va establir l’encert del nostre porter que va permetre marxar al descans amb un avantatge de 16 a 19 pels igualadins.

La segona va començar augmentant 3 gols més la diferència en pocs minuts, però els barcelonins van intensificar el seu joc en defensa i van millorar l’encert en atac fins atansar-se a 4 gols. Després d’un temps mort demanat per l’entrenador de l’Igualada, la defensa va ser més  contundent, i altre cop la porteria va ser inexpugnable pels de Sant Miquel. La diferència de gols es va augmentar i va arribar als 10, màxima avantatge al final del partit.

Per l’Igualada, van jugar dirigits per Maure Vidal: a la  porteria Sergi Ballesteros, com a jugadors de camp Carles Serra, David Díaz, Jordi Calvet, Eric Gil, Jordi Balsells, Àlex Campos, Xavi Ballesteros i Gerard Royo. Lesionats: Cesc Carrer i Pere Sendra.

Col·laboren: AE Aplicacions Elèctriques i Gumà Assegurances

LLIGA CATALANA CADET FEMENINA. 1ªFase. Grup ÚNIC. Jornada 6

Desplaçament a Mataró del Cadet Femení i nova victòria

CH Mataró  18 – Club Handbol Igualada 24

Aquest passat dissabte es va disputà el partit de lliga del Cadet Femení del Club Handbol Igualada contra el Club handbol  Joventut de Mataró.

Partit  molt emocionant i de molta intensitat, sobretot a la segona part, i que ha estat molt ben jugat per les nostres jugadores.

La primera part va començar amb domini de les jugadores de l’Igualada que van tenir el marcador sempre a favor, de forma molt clara, sempre ha estat  a més de quatre gols de diferència.  Les nostres noies que per aquest partit comptaven amb la pràctica totalitat de les jugadores, van estar molt bé en defensa i no van deixar que les jugadores rivals s’aprovessin gaire en el marcador, el resultat final de la primera part, 8 a 12.

A La segona part, les  noies del Joventut de Mataró, van sortir molt més  concentrades,  amb molta més força i ofici, i amb   un atac molt més efectiu, les locals, van posar les coses molt complicades a l’equip Igualadí, si bé és cert que l’actuació arbitral va també ajudar a l’equip local a apropar-se encara més en el marcador, però finalment les noies de l’Igualada van saber suportar molt bé la pressió tant del mal arbitratge com de l’afició de Mataró totalment entregada amb el seu equip, posant de nou les coses al seu lloc, i tornant a marxar al marcador, el resultat final 18 a 24..

Amb esforç, i concentració, i el bon joc desplegat  durant tot el partit  les nostres noies van sumant punts, per estar a la part alta d’aquesta complicada i competitiva lliga catalana.

Per l’Igualada dirigides per Laura Baraldés, van jugar: Júlia Estany(p), Ana Vázquez,Andrea Torregrosa, Núria Martín, Maria Noguera, Marina Just, Marina Agut, Ariadna Sanz, Marcel·la Esquerra, Maria Barrantes,Paula Domingo,Carla Bisbal i Crsitina Muñoz.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Forvi

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.1ª Fase. Grup A  Jornada 4

Impressionant partit!!!

Handbol Pardinyes  15-23  Club Handbol Igualada

Dissabte a la tarda l’equip infantil masculí va jugar a Lleida contra el Pardinyes. Sobre el paper es preveia complicat i dur donats els precedents anteriors entre els dos equips.

Des del inici, els jugadors igualadins ja van sortir molt posats en el partit. El ritme el marcaven ells. La seva defensa asfixiant davant dels jugadors del Pardinyes deixava a aquests sense poder anotar gols. Però, a nosaltres, tot i la superioritat, també ens costava de marcar gols a l’equip contrari. No va ser fins a finals de la primera part que els gols van començar a entrar i l’Igualada es va començar a distanciar al marcador. Al final de la primera part, el marcador reflectia un resultat de 12 a 7 favorable als igualadins.

La segona part va seguir pel mateix camí. Fortíssima defensa dels jugadors igualadins que ofegava el joc del contrari. A diferència de la primera, però, els gols van anar entrant i ja al minut 10 es veia que aquell partit no es podia escapar, el resultat era de 19 a 9.

No obstant això, els igualadins no es van relaxar i van seguir jugant amb una gran intensitat, conscients, segurament, del que es jugaven en aquesta pista.

El joc que van mostrar els igualadins va ser espectacular. Van demostrar que quan volen, en tenen ganes i estan motivats, poder jugar molt bé a l’handbol, i aquest partit n’és un exemple. Davant de partits jugats amb aquesta intensitat, ganes, velocitat i concentració, tant sols ens queda felicitar-los.

El resultat final de 23 a 15 fa justícia amb el que es va veure sobre la pista.

Pel Club Handbol Igualada, dirigits pel Roger Calçada, van jugar: com a jugadors de camp, Josep Marcé, Bryan Mezquita, Manel Muñoz, Nil Subirana, Joel Caño, Arnau Capitán, Pol Riba, Toni Barrantes, Dani Navarro, Nico Orozco i Pep Bové, com a porters: Adrià Senar i Martí Méndez.

Col·laboren: Pista Cero i Munich

PRIMERA CATALANA INFANTIL FEMENINA.1ªFASE.GRUP ÚNIC.Jornada 4

Aquest dissabte, també!

Associació Lleidatana 5 – Club Handbol Igualada 32

El dissabte dia 10, les infantils del Club Handbol Igualada van anar a jugar contra el Lleida, al “Pavelló 11 de setembre”.

En tot moment van dominar les igualadines, que malgrat la seva superioritat, en cap moment van baixar el bon ritme de joc i van lluitar fins el final.

Esperem que aquests resultats continuïn cada setmana per  arribar a assolir el primer lloc de la lliga.

Dirigides per Laura Baraldés, van jugar: Laia Bertran, Carla Bisbal, Marta Hernández, Emma Jové, Aida Lopez, Maria Mayol, Cristina Muñoz,  Olga Núñez, Núria Rizo (portera), Èlia Roca, Júlia Subirana i  Èlia Torreblanca.

Col·laboren: Torreblanca i Òscar Pastisser

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *