Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels partits: 1 a 4 de novembre

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA(1ª Fase)Grup B. Jornada 1

Primera victòria

Club Handbol Igualada 38  – H Berga 14

Partit que es jugava a la pista de l’Igualada, el passat dijous Sant dia ú de novembre.

De seguida es va veure que l’ equip visitant no tenia gaire experiència, alhora que era lent en el joc. L’ equip juvenil igualadí, malgrat la poca motivació, no va defallir, i va acabar amb un resultat contundent a la mitja part de 17 a 5.

La segona part va ser una continuació de la primera, essent el resultat final de 38 a 14, favorable a l’ equip local.

Van jugar a les ordres del Pol Cantero: a la porteria Marc Tarrida(9 p). Com a jugadors de camp Miquel Albareda(5), David Holgado(2), Dani Jové(4), Raül Ubia(5), Sergi Garcia(7), Adrian Cano(1), Jordi Grado(4), Jordi Vilarrubias(8),  David Díaz(2). Lesionats Aleix Royo, Oscar Solé, Iban Sanmiguel, i Dani Fons.

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA(1ª Fase)Grup B. Jornada 3

Important i motivadora victòria

Club Handbol Igualada 25  – H Ripollet 19

Partit que es jugava a la pista de l’Igualada, el passat dissabte.

L’equip local jugava contra uns dels teòrics favorits del grup. També l ‘ equip local no havia tingut gaires bons resultats últimament, i fruit de tot això va fer un joc contundent dintre de un marc igualat, acabant al descans amb un resultat igualat al màxim de 12 a 12.

La segona part l’equip igualadí va millorar tant en eficiència de tir com en aturades del porter, mentre que l’ equip visitant va baixar en intensitat. El resultat final va ser de 25 a 19, favorable a l’ equip local.

Van jugar a les ordres del Pol Cantero a la porteria Marc Tarrida(11 p). Com a jugadors de camp Miquel Albareda(3), David Holgado, Dani Jové(2), Raül Ubia(1), Sergi Garcia(4), Adrian Cano(1), Jordi Grado(4), Jordi Vilarrubias(7),David Díaz(3). Lesionats Aleix Royo, Oscar Solé, Iban Sanmiguel, i Dani Fons.

Col·laboren: Autoescola Montauto i El Cofre

SEGONA CATALANA CADET MASCULINA(1ª FASE)Grup B .Jornada 3

Una altre victòria amb autoritat

Club Handbol Igualada 38 – CE Sant Ot 16

Tercera jornada de la 2a divisió catalana cadet masculina disputada dissabte passat a la tarda a les Comes davant l’equip de La Seu d’Urgell del CE Sant Ot.

Continua el bon camí dels nois cadets que ja en els primers compassos del partit es van avançar i no van rebre cap gol en contra fins al minut 9 d’aquest primer temps. El nivell dels igualadins era superior i el marcador ho reflectia amb un 19 a 10 al final d’aquest període.

La segona part va començar amb més igualtat, el joc del Sant Ot era molt més intens, recuperant el desavantatge en un parell de gols i fent que l’Igualada es descentrés  per moments. La serenor va tornar al camp per part dels igualadins, la porteria es va tancar amb bones intervencions i el joc d’atac tornava a ser efectiu en totes les accions. Superioritat sense cap discussió i un còmode marcador de 38 a 16 final que sumen 2 punts més pel CH Igualada.

Van jugar a les ordres del Martí Ruiz: a la  porteria Sergi Ballesteros, com a jugadors de camp Carles Serra, David Díaz, Jordi Calvet, Eric Gil, Àlex Campos, Xavi Ballesteros i Manel Muñoz. Lesionats: Cesc Carrer, Pere Sendra, Jordi Balsells i Gerard Royo

Col·laboren: AE Aplicacions Elèctriques i Gumà Assegurances

LLIGA CATALANA CADET FEMENINA. 1ªFase. Grup ÚNIC. Jornada 4 

Desplaçament a Vendrell

CEH Vendrell 13    Club handbol Igualada 14

Aquest Dijous  a les 11,30 hores  s’ha disputat al Pavelló Municipal de Vendrell, el partit de lliga del Cadet Femení del Club Handbol Igualada contra el Club handbol Vendrell.

Partit força disputat, emocionant i molt igualat que ha estat ben jugat per les nostres jugadores.

La primera part ha començat amb domini de les jugadores locals que van tenir el marcador sempre a favor encara que no per més d’un gol de diferència.  Les nostres noies que per aquest partit comptaven amb tres jugadores de l’infantil, van estar molt bé en defensa i no van deixar que les jugadores rivals marxessin gaire en el marcador, només en els últims minuts de la primera part les locals van marxar una mica més en el marcador amb el resultat final de la primera part,5 a8.

A La segona part les nostres noies, van sortit  a remuntar el resultat advers,  amb força i ofici, i amb   un atac molt més efectiu, aconseguint desplegar un bon handbol i donar la volta al marcador,ja  als primers minuts d’aquesta segona part.

Amb aquest esforç, i concentració, i el bon joc desplegat  durant tota la segona part les nostres noies han fet que mantinguessin el resultat sempre ajustat i amb un final trepidant aconseguiren la victòria el resultat final.

Per l’Igualada,dirigides per Laura Baraldés, van jugar: Júlia Estany(p), Ana Vázquez,Andrea Torregrosa, Marina Just, Ma, Marcel·la Esquerra,Paula Domingo i Maria Barrantes, Maria Mayol, Carla Bisbal i Cristina Muñoz.

LLIGA CATALANA CADET FEMENINA. 1ªFase. Grup ÚNIC. Jornada 5

Dues parts ben diferents

Club Handbol Igualada 17 – AEH les Franqueses 33

Diumenge dia 4 de novembre de 2012, al pavelló de les Comes s’ha  disputat , el partit de lliga del Cadet Femení del Club Handbol Igualada contra el Club handbol les Franqueses del Vallès.

La primera part  ha estat molt disputada, igualada, amb alternances al marcador, però  el qual sempre  ha estat molt ajustat, hem de parlar d’una  bona defensa de les noies de l’Igualada que han estat molt concentrades, i no han deixat que l’equip rival més fort en atac, marxés en cap moment del marcador, només al final, l’equip visitant ha pogut fer seu el marcador amb dos gols de diferència, el resultat final d’aquesta primera part9 a11.

A la segona part les nostres noies, han  sortit  a remuntar el resultat advers,  però  ja des dels primers minuts hem vist com el fort joc en atac de les Franqueses, s’imposava i les nostres noies han perdut la concentració, moltes pèrdues de pilota i manca de concentració defensiva, tot això ha fet que al final del partit el resultat fos totalment favorable a l’equip rival.

Per l’Igualada dirigides per Noélia Díaz, van jugar: Júlia Estany(p), Ana Vázquez,Andrea Torregrosa, Núria Martín, Maria Noguera, Marina Just, Marina Agut, Ariadna Sanz, Marcel·la Esquerra,Paula Domingo , Maria Barrantes i Cristina Muñoz.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Forvi

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.1ª Fase. Grup  Jornada 3

Plàcid partit

Club Handbol Igualada 25 – Terrassa Club H 4

Plàcid partit el que va jugar el passat dissabte al matí a Les Comes l’Infantil Masculí del Club Handbol Igualada davant del Club Handbol Terrassa.

La superioritat dels jugadors igualadins va quedar palesa des del mateix inici del partit. La forta defensa que van practicar durant tot el partit, els va ajudar a recuperar moltes pilotes que acabaven amb contraatacs i gols relativament fàcils.

Donada la superioritat que van demostrar, els igualadins es van dedicar a ajustar el seu sistema de joc, tant defensiu com d’atac, amb constants ordres de l’entrenador per tal que els jugadors assimilessin les diferents posicions i els canvis en el joc. No obstant això, la primera part va acabar amb un resultat de12 a1 favorable als igualadins.

A la segona part els jugadors del Terrassa es van animar una mica, segurament per les provatures que feien els igualadins i per uns moments de confiança de veure’s ja amb el partit guanyat. No obstant això, el joc va seguir sent favorable a l’Igualada i els gols també. En aquesta segona part, amb una defensa encara una mica més agressiva que a la primera part, es van finalitzar forces contraatacs amb gols ràpids.

El resultat de tot això, va ser un partit entretingut i vistós de veure, amb un resultat final de25 a4 favorable al Club Handbol Igualada. Ara, amb aquest “entrenament” intensiu que es va fer aquest dissabte, tant sols resta esperar els propers partits més complicats i aplicar el joc après per tal de jugar-los amb solvència.

Pel Club Handbol Igualada, dirigits pel Roger Calçada, van jugar, com a jugadors de camp: Max Segura, Josep Marcé, Bryan Mezquita, Nil Subirana, Joel Caño, Arnau Capitán, Pol Riba, Pep Mensa, Dani Navarro, Cesc Carles,Nico Orozco i Pep Bové, com a porter: Martí Méndez.

Col·laboren: Pista Cero i Munich

PRIMERA CATALANA INFANTIL FEMENINA(1ª FASE) GRUP A. Jornada 3

Partit tranquil

Club Handbol Igualada 40 – CH Guissona 8

El primer dissabte de novembre, les infantils de l’Igualada s’enfrontaren amb les jugadores del Guissona.

Fou un partit en el qual dominaren en tot moment les igualadines. La primera meitat va acabar20 a4.

El partit finalitzà amb el marcador favorable al CH Igualada:40 a8

Dirigides per Laura Baraldés, van jugar: Laia Bertran, Carla Bisbal, Marta Hernández, Emma Jové, Aida Lopez, Maria Mayol, Cristina Muñoz, Núria Rizo (portera), Èlia Roca, Èlia Torreblanca .

Col·laboren: Torreblanca i Òscar Pastisser

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *