Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 20 i 21 d’octubre

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase.Grup A. Jornada 4

Mal partit dels igualadins

Club Handbol Igualada 26 – EP Granollers 33

Mal partit dels igualadins que davant d’un rival que es podia haver guanyat no han pogut desenvolupar el seu joc habitual, les baixes de l’equip ,que encara no s’han pogut recuperar, i l’equip té encara massa jugadors lesionats i un excés d’individualisme  han posat fàcil la victòria a l’Escola Pia, un equip tècnicament molt inferior però que han sabut fer un joc eficient ,amb molta força i convicció.

En la primera part l’equip de Granollers ha aconseguit fins a 4 gols d’avantatge en el marcador, en començar la segona part els igualadins semblava que podien reaccionar però en pocs minuts s’ha vist que no seria possible, moltes exclusions ,errades i poc encert en el llançament, han portat a l’Igualada ala derrota. Unaderrota molt dura per l’equip igualadí que haurà de treballar de valent si no vol perdre el tren de la primera fase del campionat.

La propera setmana, l’equip igualadí s’enfrontarà a l’Esportiu Castelldefels a la 1 del migdia novament a les Comes. Novament davant un complicat equip que no ha perdut cap dels partits disputats i que encapçala la taula classificatòria.

Dirigits per Jordi Riba han  jugat:  Hilari Canales(p) (8at.), Alex Sabate(p) (5at.),  Jordi Salom , David Cubí(3) , Esteban Lezama (6),  José Luis Álvarez (1), Adrián Suero (8), Martí Ruíz (7), Carles Oller (1), Eduard Jounou i Èric Elvira.

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA. 1ªFase. Grup ÚNIC. Jornada 5

De menys a més

CH Amposta 35- Club Handbol Igualada 23

 Aquest passat cap de setmana l’equip igualadí s’enfrontava segurament al desplaçament més complicat de tota la temporada que era a Amposta.

En uns primers quinze minuts on l’Igualada va aconseguir posar a l’Amposta contra les cordes varem veure els millors primers quinze minuts dela temporada. Aixího demostrava el resultat8 a6, abans del temps mort visitant.

Després del temps mort, tromba de gols de les ampostines, que van aprofitar per marxar amb onze gols de diferència fruit de les imprecisions de les igualadines amb moltes pèrdues. A la mitja part 19-8.

A la segona part, un canvi en el sistema defensiu ,va servir perquè un Igualada més relaxat dominés en certes fases de la segona part i demostrés que té una potencialitat increïble, donant un repàs d’actituds en sortides al contraatac. Realment, va ser una segona part que les igualadines van perdre d’un sol gol, però que el còmput global no va arreglar el marcador, però anímicament va ser un punt d’inflexió important.

Felicitar  les noies pel treball i entrega i ara fins d’aquí dues setmanes no tornen a jugar a doble jornada durant el pont de Tots Sants.

Dirigides per Maure Vidal,van jugar: Jordina Marsal, Nora Muñoz, Berta Calzada, Mar Samper, Marta Muñoz, Elena Mínquez, Jana Sendra, Judit Gómez, Anna Vilarrubias, Anna Font i a la portería Miriam Pla.

Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà

SEGONA CATALANA CADET MASCULINA(1ª FASE)Grup .Jornada 1

Inici amb victòria del cadet masculí

Club Handbol Igualada 25 – CH Pare Manyanet 23

Dissabte passat a les Comes els nois del cadet de l’Igualada d’handbol van encetar la temporada a la segona divisió d’aquesta categoria davant una de les escoles amb més tradició d’handbol de Catalunya, l’Escola Pare Manyanet de Barcelona.

Els nervis de l’equip igualadí, acabat d’engranar amb jugadors amb llarga experiència i d’altres més novells en el joc de l’handbol, van fer que en els primers 10 minuts el joc fossin molt imprecisos i que el Manyanet dominés el marcador. A poc a poc però, després d’un temps mort, el joc es va serenar i els llançaments van començar a entrar fent que a la primera part l’Igualada guanyés 14 a 10.

El joc igualadí era molt superior a la segona part, els barcelonins van arribar a anar set gols per sota pràcticament fins als darrers deu minuts finals. Altre cop van aparèixer els nervis i les precipitacions innecessàries, que van acabar amb el marcador a 25 -23 final. Massa ajustat veient el nivell superior dels Igualadins.

Dirigits per Martí Ruiz, van jugar com a jugadors de camp Carles Serra, David Díaz, Jordi Calvet, Eric Gil, Jordi Balsells, Àlex Campos, Xavi Ballesteros ,Gerard Royo i a la  porteria Sergi Ballesteros . Lesionats: Cesc Carrer i Pere Sendra.

Col·laboren: AE Aplicacions Elèctriques i Gumà Assegurances

LLIGA CATALANA CADET FEMENINA. 1ªFase. Grup ÚNIC. Jornada 3

Triomf in extremis de les cadets

Club Handbol Igualada 19 –C H Ascó 18

Aquest cap de setmana les noies del Cadet del Club Handbol Igualada han disputat el tercer partit de la lliga Catalana, davant el Club Handbol Ascó.

Els aficionats de l’handbol Igualadí, que hem assistit al Pavelló per presenciar el partit, hem patit de valent, veient que les nostres jugadores, han fet un joc molt per sota de les seves possibilitats  davant d’un rival assequible com és el Club Handbol Ascó.

En la  primera  part,  les jugadores del Club Handbol Igualada van fer un pobre joc, fosc, apagat, tant en  atac com en defensa, d’això se n’han aprofitat  les jugadores rivals, que  sense fer un gran handbol,  van  acabar amb el resultat a favor en aquest primer temps el qual va acabar 8 a11.

A la segona part les nostres jugadores van  canviar el “xip”, van créixer en actitud i intensitat defensiva i van millorar només una mica l’aspecte ofensiu, sense que les jugadores d l’Handbol Ascó marxessin en avantatge. Al final faltant només  dos minuts per la conclusió del partit, les jugadores de l’Igualada, que perdien d’un gol, van fer pujar un empat al marcador i sorprenentment en l’últim atac es va marcar el gol que suposava el triomf que ningú del presents  esperava.

És evident que la actitud mostrada a la segona part va fer possible aquesta ajustada victòria. Sense cap mena de dubte les nostres jugadores si haguessin desplegat  una  major intensitat defensiva durant  tot el partit haguessin aconseguit millor resultat, si bé és cert que  la derrota no ens hagués estranyat vist el joc dels dos equips al pavelló de les Comes, el resultat final Club Handbol Igualada 19 Club Handbol Ascó 18.

Dirigides per Noélia Diaz ,van jugar: Júlia Estany, a la porteria, Anna Vazquez, Marina Just,  Marcel·la Esquerra,  Paula Domingo, Ariadna Sanz, Marina Agut , Andrea Torregrosa, Nuria Martin i Maria Barrantes.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Forvi

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.1ª Fase. Grup A  Jornada 1

Bon inici de Lliga

Club Handbol Igualada 31- Sant Cugat C 7

Dissabte al matí a Les Comes, l’equip infantil masculí del Club Handbol Igualada va disputar el primer partit de Lliga davant del Club Handbol Sant Cugat.

El partit fou dominat clarament pels jugadors igualadins. A la primera part van imposar el seu estil de joc. La seva forta defensa va fer que els jugadors del Sant Cugat marquessin dos gols en tot aquest període. Aquesta forta defensa va facilitar nombrosos contraatacs que acabaven amb gols fàcils per part del igualadins. Quan havien de jugar en posicions estàtiques circulaven la pilota posant en pràctica les jugades assajades als entrenaments, sortint en forces ocasions. El resultat de tot això va ser un marcador de16 a2 al final de la primera part.

A la segona part, amb la superioritat al marcador aconseguida a la primera, els igualadins es van dedicar a provar diferents jugades i tipus de joc per a futurs partits. No obstant això, el joc va seguir sent vistós, ràpid i alegre, i la diferència al marcador seguia eixamplant-se.

El resultat final del partit va ser de31 a7 favorable a l’Igualada i la conclusió és que amb les ganes, el joc i l’esperit que van demostrar aquest dissabte, aquest equip aquesta temporada podria fer alguna cosa important.

Pel Club Handbol Igualada, dirigits pel Roger Calçada, van jugar: Max Segura, Bryan Mezquita, Manel Muñoz, Nil Subirana, Joel Caño, Arnau Capitán, Toni Barrantes, Pep Mensa, Dani Navarro, Cesc Carles, Nico Orozco, Pep Bové; i com a porters, Adrià Senar i Martí Méndez.

Col·laboren: Pista Cero i Munich

PRIMERA CATALANA INFANTIL FEMENINA.1ªFase.GRUP ÚNIC.Jornada 1

Bon començament de temporada

Club Handbol Igualada 33 –H Amposta 2

Les infantils de l’Handbol Igualada han jugat aquest dissabte 20 d’octubre amb les jugadores de l’Amposta.

Durant tot el partit, han dominat les de l’Igualada, que estan en un molt bon moment,  ja que la temporada passada aprengueren totes a jugar més bé a base d’esforç i constància.

Ha estat un partit sense gaire emoció, ja que el resultat del marcador de l’Igualada sempre ha  estat molt per sobre que el de les jugadores de l’Amposta.

Animen a les igualadines a continuar aprenent i guanyant.

Dirigides per Laura Baraldés, van jugar: Laia Bertran,Carla Bisbal,Marta Hernández,Emma Jové,Aida Lopez,Maria Mayol,Cristina Muñoz,Núria Rizo (portera), Èlia Roca,Èlia Torreblanca.

Col·laboren: Torreblanca i Òscar Pastisser

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *