Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels partits: 13 i 14 octubre

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 3

Partit i resultat ajustat

H Sant Quirze 28 – Club Handbol Igualada 26

Tercera jornada per al primer equip en el desplaçament a Sant Quirze del Vallès dissabte al vespre marcat per un excés de baixes en la convocatòria que ,ja a priori, feia perillar el bon desenllaç del partit.

La mala sort en aquest començament de temporada de l’equip amb més lesions de les esperades en la plantilla, ha impedit que l’equip al complert no estigui encara a disposició del seu entrenador per afrontar cap de les tres jornades d’aquesta  temporada.

 L’Igualada ha jugat aquest partit amb nombroses baixes, tot i així, sempre ha tingut la possibilitat de guanyar , l’equilibri en el joc i en el marcador ha estat constant al llarg de tot el partit,al minut 15 empat a 6, al descans11 a13 per a l’Igualada.

Començada ja la segona part, l’electrònic seguia excessivament equilibrat pels interessos igualadins i, tot i que l’Igualada va anar  per davant en tot moment, el curt diferencial no els va permetre relaxar-se molt conscients que , com a visitant, sempre hi ha moments menys encertats i de decisions arbitrals poc justes que juntament amb el cansament físic podia , en qualsevol moment,donar la volta al marcador.

A pocs minuts del final del matx, amb unes decisions arbitrals una mica dubtoses, el Sant Quirze ha pogut capgirar el marcador i guanyar el partit. Tot i perdre el partit, l’Igualada sempre ha treballat per aconseguir els punts.

El proper cap de setmana els igualadins s’enfrontaran a L’Escola Pia de Granollers diumenge al matí al pavelló de les Comes. Esperem la recuperació de part de la plantilla ben aviat i convidem a tota l’afició igualadina per donar suport i caliu a l’equip.

Per l’Igualada,dirigits per Jordi Riba han  jugat: Toni Martínez(p)(17at.),  Hilari Canales(p), Alex Sabate, Carles Oller (1),  Èric Elvira,  Sergi Velasco (1), Adrián Suero (8), Esteban Lezama (8), Jordi Salom (2),  Edu Lezama (3), José Luis Álvarez (1), Martí Ruíz (2) i Pol Cantero.

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA. 1ªFase. Grup ÚNIC. Jornada 3 i 4

Doble jornada per les juvenils

Aquest pont les nostres juvenils han disputat una doble jornada d’Handbol.

Divendres es van desplaçar fins a Granollers, on van jugar un mal partit, fora de la tònica habitual, dominades per la por i respecte que els imposa un equip com el KH7 BM Granollers, que va dominar el partit des del seu inici, amb un resultat final de 38-17.

Més fàcil semblava el joc contra el CH Sant Joan Despí, però en realitat, va ser molt ajustat i igualat en gols durant la primera part, que va finalitzar amb un 8-10 a favor de les visitants.

La segona part, la van enfrontar amb més convicció de les seves possibilitats i ajustant més la defensa i atac, van lluitar i van  aconseguir finalitzar el partit amb un marcador a favor de 26-21.

Per l’Igualada dirigides per Maure Vidal van jugar: Judit Gómez, Mar Samper, Nora Muñoz, Berta Calçada, Anna Vilarrubias, Anna Font, Marta Muñoz, Jordina Marsal, Elena Minguez, Jana Sendra, i a la porteria Miriam Pla.

Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà

FASES CLASSIFICATORIES CADET MASCULÍ

 Fases impossibles pel cadet masculí

Dissabte i diumenge passat es van disputar els partits d’anada i tornada de fases per la classificació per la lliga de 1a Catalana cadet masculí entre el CH Igualada i el CH St. Vicenç dels Horts. Arribar al primer partit com a visitant sols amb els jugadors de pista degut a les lesions i sense cap reforç a la banqueta, era premonitori del que podia passar.

Els joc dels equips era d’un nivell bastant semblant acabant la primera part amb un 18 a 11 favorable als locals. La competició a la pista però es va acabar al minut 17 de la segona part, quan un dels igualadins va ser expulsat per acumulació de 2 minuts, aleshores els de Sant Vicenç es van escapar amb un jugador més fins al 42 a 23 final.

L’endemà encara que havíem recuperat un jugador, al minut 12 una lesió ens va tornar a deixar sense canvis. Va seguir la mateixa tònica del dia anterior, tornàvem a veure un joc de nivell igualat però l’avantatge de 6 gols del Sant Vicenç a la primera part (14 a 20) no es va poder eixugar en tota la segona, amb els jugadors igualadins cada cop menys precisos i esgotats acabant amb el 28 a 41 favorable al Sant Vicenç dels Horts.

Aquest nou grup de jugadors cadets sens dubte que desenvoluparan un bon joc i competiran a gran nivell en aquesta segona catalana, això sí, quan les lesions ens hagin abandonat.

Van jugar a les ordres de Martí Ruiz: a la  porteria, Sergi Ballesteros, com a jugadors de camp Pere Sendra, Carles Serra, David Díaz, Eric Gil, Àlex Campos, Xavi Ballesteros i Gerard Royo. Lesionats Cesc Carrer, Jordi Calvet i Jordi Balcells.

Col·laboren: AE Aplicacions Elèctriques i Gumà Assegurances

LLIGA CATALANA CADET FEMENINA. 1ªFase. Grup ÚNIC. Jornada 2

Partit de molta dificultat

 H. Sant Quirze 36 – Club Handbol Igualada 22

Partit de molta dificultat per a les nostres jugadores, a les que va falta un atac més eficient,  i que no va poder aconseguir la vittòri, en aquest cas contra un equip que va mostrar des de el minut 15 de la primera part la seva superioritat.

La Primera part, va finalitzar amb el resultat de19 a12  a favor de l’equip local, que va ser més efectiu  en atac.

Durant aquest primer període, la nostre defensa va funcionar molt bé, les jugadores van estar molt concentrades en questa  tasca, però va faltar culminar les accions d’atac.  Tampoc van estar gaire encertades les jugadores a l’hora de muntar el contraatac.

La segona part, va tenir el mateix color, sent una clara repetició dela primera. Elresultat final va ser de36 a22 afavor de l’equip local.

Dirigides per Roger Calçada,van jugar: Júlia Estany(p), Maria Noguera, Maria Barrantes, Marina Just, Marina Agut, Andrea Torregrosa, , Ana Vázquez,  Marcel·la Esquerra ,Ariadna Sanz i Núria Martín.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Forvi

AMISTÓS DE L’EQUIP ALEVÍ MASCULÍ DE L’ESCOLA D’HANDBOL

Partit molt disputat i emocionant

 CH Sant Esteve Sesrovires – Club Handbol Igualada

El dissabte 13 d’Octubre l’equip Aleví Masculí de l’Escola d’Handbol Igualada va jugar un partit amistós amb el CH Sant Esteve Sesrovires. En el seu primer desplaçament de la temporada el nostre equip va retornar a la pista del Sanes on a finals de juliol s’havia proclamat campió del Torneig Internacional en la seva categoria.

Va ser un partit molt disputat i emocionant, d’aquells que permeten agafar forma física i preparació tècnica mentre no arriba la competició oficial. Valents a l’atac i un tant dèbils en la defensa; l’equip té una gran projecció combinant jugadors de l’any anterior amb noves incorporacions que van demostrar una gran empenta i il·lusió.

Dirigits per Miquel Albareda i Sergi García, van jugar:Joel Solanellas, Marc Espinagosa, David Malpartida, Agustín Vázquez, Pol Calvet, Arnau Torner i Biel Hornas.

Col·laboren: Eix Ambiental i Acadèmia Igualada

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *