Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Segona jornada i segona victòria del Club Handbol Igualada

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA(1ª Fase)Grup A.Jornada 2

     CLUB HANDBOL IGUALADA 26 –  CLUB HANDBOL POBLENOU 24

L’equip igualadí encarava la segona jornada de lliga amb força i ganes, després de la victòria aconseguida en el primer desplaçament de la lliga a la pista del Bordils.

El partit amb el CH Poblenou ha estat dur i trabat en el joc , cap dels dos equips ha pogut desfer-se del rival en el marcador, tot i així l’Igualada ha tingut més encert. En la primera part l’Igualada ha mantingut sempre una mínima avantatge en el marcador sense acabar de dominar el partit. El resultat al descans marcava un ajustat 14 a13.

Al inici de la segona part l’Igualada no ha pogut fer el seu joc degut a una millor pressió defensiva dels poblenouencs que els ha permès reduir el marcador i fins i tot ha arribat a empatar19 a19.

A partir del minut 15 d’aquesta segona meitat, els igualadins han ensenyat la seva millor cara i presentaven damunt la pista l’orgull igualadí i els millors deu minuts del partit amb una notable millora del joc en els s’aconseguia una avantatge de 5 gols amb un25 a20 i que deixava sense opcions de remuntada pràcticament a l’equip de la capital . Acabava el partit amb una victòria final de 2 gols amb un26 a24.

Bon inici de temporada dels igualadins amb dues victòries davant dos rivals difícils. La propera jornada serà dissabte a les 9 del vespre a domicili del St Quirze del Vallès, un nou important matx que l’equip prepararà intensament des d’avui mateix.

Dirigits per Jordi Riba han  jugat: Toni Martínez(p)(4at.),  Hilari Canales(p), Alex Sabaté(p) (9at.), Sergi Velasco (1),  Jordi Salom , David Cubí, Esteban Lezama (1), Edu Lezama (6), José Luis Álvarez (3), Adrián Suero (10),Martí Ruíz (6) i Èric Elvira

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *