Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Comença la lliga per les fèmines

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA.1ª Fase. Grup Únic. Jornada 2

Victòria de les juvenils en el primer derbi comarcal davant el Vilanova del Camí

Club Handbol Igualada    25   – Vilanova del Camí 17

Les igualadines s’enfrontaven a les Vilanovines en el primer derbi comarcal dela temporada. Toti que els dos equips ja s’havien trobat durant la pre-temporada en un partit amistós, el partit va tenir tots els ingredients propis de la rivalitat més propera després, que la passada temporada, no s’enfrontessin durant la lliga perquè militaven en categories diferents. Enguany l’equip del Vilanova va assolir l’ascens ala Lliga Catalanai novament doncs seran equips rivals.

Les igualadines van sortir a la pista molt convençudes del seu potencial i amb les idees ben clares. Tot i les imprecisions en alguns moments , van dominar el partit els seixanta minuts de joc. El partit va destacar per una agressiva defensa per part dels dos equips i algunes innecessàries provocacions per part de la banqueta visitant que no van donar cap resultat a l’equip visitant. Les ràpides jugades d’atac de l’Igualada  van fer impossible cap possibilitat del Vilanova  amb més ganes que encert i a les igualadines no es van doblegar mai.

El proper cap de setmana l’equip igualadí té jornada doble, aprofitant que divendres és festiu. Així doncs,l’Igualada es desplaçarà a Granollers divendres al migdia i jugarà a domicili diumenge a 2/4 d’1 del migdia davant el Sant Joan Despí A, al pavelló de les Comes.

Per l’Igualada, dirigides per Maure Vidal, van jugar: Nora Muñoz, Anna Vilarrubias, Judit Gómez, AnnaFont, Mar Samper, Jana Sendra, Berta Calçada, Marta Muñoz i Míriam Pla, a la porteria.

LLIGA CATALANA CADET FEMENINA.1ªFase. Grup Únic. Jornada 1

El cadet femení s’estrena a la Lliga Catalana davant el Granollers amb bona nota

Club Handbol Igualada 25 – KH-7 BM Granollers 31

Aquest dissabte a les 12 hores  es va disputar a les instal·lacions esportives de les comes, el primer partit ala Lliga Catalana CadetFemení del Club Handbol Igualada contra segurament uns dels rivals més forts que els tocarà jugar a les igualadines en aquesta nova Fase,el BM Granollers.

La primera part ha començat d’una manera immillorable per les nostres jugadores que han dominat els primers quinze minuts de joc, agafant una important avantatge en el marcador que va arribar a ser de 5 gols. Tot va començar a canviar els següents minuts, les nostres jugadores van esser remuntades per l’equip rival i a partir d’aquest moment les indecisions i el voler acabar massa ràpid les jugades va fer que no pugessin acabar la primera part per davant en el marcador. El resultat dels primers 30 minuts ( 9-15)

A La segona part les igualadines, van intentar remuntar el resultat advers, començant amb força i ofici, però els nervis de pensar que jugaven contra un equip millor ,va pesar massa i els va  faltar la  concentració i tranquil·litat  per dominar la situació i el partit.

Finalment el partit va acabar amb el resultat de25 a31. Les nostres jugadores han de prendre nota i han de saber que no hi ha una gran diferència de joc entre els equips de Granollers ,OAR Gràcia,  i la resta que formen el seu grup i  per tant poden fer un bon paper  en aquesta nova lliga.

Per l’Igualada dirigides per Noélia Díaz van jugar: Marina Just, Marina Agut, Maria Barrantes, Ana Vázquez, Marcel·la Esquerra, Paula Domingo , Maria Noguera i Júlia Estany a la porteria.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *