Primera jornada amb desplaçament a Bordils, bon partit de l’Igualada i primera victòria.

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA(1ª Fase)Grup A.Jornada 1

HANDBOL BORDILS 33 CLUB HANDBOL IGUALADA 36

L’equip igualadí encarava aquest partit amb força i ganes. El primer partit que l’equip disputava a la nova categoria amb molt respecte ,nous equips i millor nivell al que estaven acostumats .L’equip es desplaçava a Girona amb algunes baixes però convençuts i amb l’objectiu ben clar des del primer moment.

El partit va començar amb un intens joc i una gran efectivitat per part de l’Igualada que en tan sols 10 minuts ha aconseguit una diferència de 6 gols (3 a 9), durant la resta de la primera part, la diferència ha anat reduint degut a una progressiva millora del joc del CH Bordils, resultat al descans (16 a 18).

Al inici de la segona part l’Igualada no ha pogut fer el seu joc degut a una millor pressió defensiva dels bordilencs que els ha permès reduir el marcador i fins i tot ha arribat a tenir una avantatge d’un gol favorable. A partir del minut 15, novament la millora del joc per part igualadina que novament s’ha posat les piles ,han donat una victòria final de 3 gols, (33 a 36).

Bon començament per l’equip igualadí en aquesta nova fita i clars objectius a assolir en aquesta primera fase.

Dirigits per Carles Oller han  jugat: Toni Martínez(p)(6at.),  Hilari Canales(p)(9at.), Sergi Velasco (1), Carles Oller, Jordi Salom (3), David Cubí (8), Esteban Lezama (6), Edu Lezama, José Luis Álvarez (4), Adrián Suero (11),Martí Ruíz (3) i Èric Elvira.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies