Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques d’un intens cap de setmana

ELS EQUIPS DE LA BASE DEL CLUB HANDBOL IGUALADA DISPUTEN LES FASES PER GUANYAR-SE  LES CATEGORIES DE LA TEMPORADA

Al llarg del passat cap de setmana ,gairebé tots els equips de la base del Club handbol Igualada, disputaven les Fases classificatòries a doble partit per aconseguir una plaça a la màxima categoria catalana.

Tot i que a priori ,aconseguir aquestes places és molt difícil sobretot en les categories masculines on el nivell és molt elevat, els equips van disputar els partits amb molta actitud i sense rendir-se en cap moment.

Els equips femenins sortien més ben parats que els masculins . L’equip cadet aconseguia una plaça a Lliga Catalana davant l’equip dela Salle Montcada sense massa dificultats i amb solvència. L’equip infantil guanyava un partit per la mínima davant l’equip del Polinyà i quedà pendent el partit a domicili per goteres al pavelló polinenc.

Pel que fa als equips masculins, els infantils tot i no aconseguir superar la Fase davant un potent Montcada va donar una bona imatge d’actitud positiva i superació . Els juvenils per la seva banda, van ser superats per un experimentat Sant Joan Despí que no va perdonar però amb dos excel·lents partits.

LES CADETS DEL CH  IGULADA JUGARAN A LA MILLOR LLIGA CATALANA

Aquest cap de setmana les noies del Cadet del Club Handbol Igualada han disputat la Fase per jugar la millor lliga davantla Salle Montcada. L’eliminatòria s’ha jugat a doble partit el primer dissabte a les instal·lacions de les Comes a Igualada i diumenge la tornada al Pavelló Municipal de Montcada.

Els aficionats de l’handbol Igualadí, el Club, els pares, i tots els que en vist aquest dos partits de classificació, ens sentim plenament satisfets pel treball,  l’esforç  i el bon joc de les jugadores, que han superat  a les seves rivals guanyant ambdós partits, el primer,  per un resultat ajustat i a Montcada donat una recital de força i dominant totalment tant la primera com la segona part.

El partit jugat el dissabte a les Comes va esser molt  igualat, tant és així que el primer temps va acabar amb el resultat de 9-9, defenses contundents per part dels  dos equips que es coneixen força bé i amb un bon nivell.

La segona part les nostres jugadores van continuar amb la mateixa intensitat defensiva i millorant l’aspecte ofensiu, sense que les jugadores del Montcada poguessin continuar el mateix ritme de joc que van desplegar a la primera part, finalment  triomf per el Cadet Femení del Handbol Igualada per 23-21.

Diumenge s’ha disputat a les 12,30 hores el partit decisiu, per accedir a la lliga catalana i jugar amb els millors equips.

Les jugadores de l’Igualada han arribat molt motivades a Montcada i han demostrat que amb força i intensitat  poden fer un bon handbol, com el que hem vist al Pavelló Municipal de l’equip rival. Domini ple de les nostres noies, des del iinici i fins l’últim minut. La clau, una impressionat defensa que mai ha estat superada per les jugadores rivals, un bon atac i un magnífic partit de la nostra portera Júlia Estany, a la que felicitem per la seva precisa actuació.

La classificació, sense cap mena de dubte ha estat pel millor equip, l’Igualada, que avui “s’ha sortit” i ha guanyat per 18 a10, en una primera part amb pocs gols i fortes defenses (6-1) i una segona en la que la continuïtat ,la força i el bon atac han donat el partit i la classificació.

Defensant els colors igualadins i dirigides per Noélia Diaz , van jugar els partits: Júlia Estany, Ana Vazquez, Marina Just,  Marcel·la Esquerra,  Paula Domingo, Ariadna Sanz, Marina Agut , Andrea Torregrosa, Núria Martin i Maria Barrantes.

LES INFANTILS ENCARA PENDENT

Aquest cap de setmana, les infantils de l’Igualada han jugat els partits de fase per classificar-se ala Lliga Catalana.

Dissabte, el partit que s’havia de celebrar a Polinyà, es va haver de suspendre per culpa de les males condicions de la pista on s’havia de jugar.

Diumenge, es va jugar el partit corresponent ala tornada. Les nostres jugadores, han dominat el partit , amb un marge de fins a sis gols, fins als darrers minuts, on el Polinyà s’ha apropat fins al marcador final de 22 a21. Ha estat un partit molt emocionant pels dos equips.

Estem a l’espera de la decisió dela Federació Catalanaper conèixer la decisió del comitè de competició de la FCH sobre el partit d’anada que no es va disputar.

 Enhorabona a les jugadores per la seva capacitat de lluita fins el darrer minut.

Pel CH Igualada i dirigides per Laura Baraldés, van jugar: Laia Bertran , Carla Bisbal , Marta Hernández , Emma Jové, Aida Lopez, Maria Mayol , Cristina Muñoz , Núria Rizo (p), Èlia Roca i Èlia Torreblanca .

L’INFANTIL MASCULÍ NO POT AMB EL MONTCADA

Dissabte a Igualada i diumenge a Montcada l’infantil masculí del CH Igualada va jugar la fase d’ascens ala Lliga Catalana. Malgrat la il·lusió i les ganes que van posar els nois d’Igualada, tots dos partits van ser clarament favorables al conjunt de Montcada. Aquests molt més forts físicament van superar-nos en totes les variants del joc.

No obstant això, els igualadins en algunes fases del partit van aconseguir lligar algunes jugades vistoses i, sobretot, no van abaixar el braços en cap moment, tot i la diferència al marcador.

Malgrat la derrota, seguim optimistes i ens prenem aquesta fase com un aprenentatge i que servirà per seguir millorant.

Dirigits per en Roger Calzada van jugar: Max Segura, Josep Marcé, Bryan Mezquita, Manel Muñoz, Nil Subirana, Joel Caño, Arnau Capitán, Pol Riba, Toni Barrantes, Pep Mensa, Dani Navarro, Cesc Carles, Pol Viles, Nico Orozco, Pep Bové, Adrià Senar (p) i Martí Méndez (p).

I EL JUVENIL MASCULÍ VA SER SUPERAT PEL SANT JOAN DESPÍ

Molt difícil assolir una plaça a Lliga davant el sempre experimentat i potent Sant Joan Despí. El juvenil masculí,molt conscient de la dificultat de la classificació, va sortir a la pista igualadina amb tota la motivació i suport . Tot i el bon joc que ens van oferir, amb un vistós i ràpid atac i una contundent defensa, no els va ser suficient per fer-se amb la victòria i tampoc somiar amb la remuntada amb un excessiu diferencial en l’electrònic. El partit d’anada  de diumenge va baixar en intensitat i va deixar molt enllà la possibilitat de superar la fase, convertint-se en un pur tràmit. L’equip igualadí haurà ara de disputar les fase per militar a primera catalana.

Per l’Igualada i dirigits per Pol Cantero, van jugar: Iban Sanmiguel,Òscar Solé,Miquel Albareda,Sergi García,Raül Ubia,Dani Fons,Jordi Grado,David Holgado,Dani Jové, Adrià Cano, Jordi Vilarrubias i Marc Tarrida(p)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *