Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Presentació dels equips «Temporada 2012-13»

Un intens i emotiu matí al Club Handbol Igualada

La família del Club handbol Igualada s’aplegava el passat diumenge al matí al pavelló de les Comes per presentar la seva trentena temporada dels equips.

Des de sempre, la presentació dels equips és un dia molt esperat,sobretot per tots els jugadors i jugadores dela casa. Enguanyseran 12 els equips amb 135 handbolerus federats que representaran els colors igualadins per les pistes catalanes. Equips infantils,cadets i juvenils seran els equips federats de la base tant en femení com en masculí,alevins masculins i femenins formaran l’Escola esportiva, els més menuts del Viu l’handbol que inicien les primeres passes, els veterans ,els tullits i els equips Special tanquen la part més social del Club . I per descomptat el primer equip , que ja és a punt per estrenar categoria després d’assolir l’ascens la passada temporada.

Club Handbol Igualada, agraeix a totes les empreses que els donen suport i confiança al llarg de la temporada: Acadèmia Igualada,Asfalt,Eix Ambiental,El Cofre,Pista Cero,Òscar pastisser,Montauto Autoescola,Torreblanca,,Münich,Torreblanca,AE Aplicacions Elèctriques,Gumà Assegurances,Ferreteria Jorba Solà SL, Rimon Glass,Torregrossa Advocats Forvi, CamposMotorSport ,Centro limpiezas Igualada,El Rovell de l’Ou, Sallés Esports, Skooby, Sendra&Enrich, Sevilla Instal·lacions, Slampadel,Tallers Soler Jorba, Taller Vilarrubias i Gràfiques Cubí . Sai Computers i Apinas que fan possible el projecte Special handbol. Moltes gràcies a tots.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *