Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Èxit de la III Diada femenina d’Handbol

Un any més a Igualada celebrem la Diada femenina d’Handbol. Aquest any serà la tercera. Pel Club aquesta és una cita important al calendari que serveix per potenciar encara més la pràctica esportiva femenina i de l’handbol en concret.

Fa dos anys varem engegar el projecte «Elles també juguen», i enguany, al final d’any es completarà la roda sencera, ja que el Club a inicis de la temporada vinent esperem que tingui un primer equip femení que sigui la referència de totes les noies de la base. Un equip femení construït amb jugadores de casa, 100% planter. Tot un orgull.

                 Una immersió fantàstica d’Handbol femení

Per tercer any, el Club Handbol Igualada va celebrar una nova Diada Femenina d’Handbol que pretén promocionar la pràctica de l’handbol femení ala comarca. Enguany, el torneig el van disputar un total de 12 equips distribuïts en les quatre categories que el Club té d’ Handbol Femení: juvenil, cadet, infantil i aleví.

 En la categoria més petita, l’aleví, l’Handbol Terrassa es va proclamar Campió guanyant còmodament a les locals. En Infantil, la copa es va quedar a casa després d’un ajustat partit davant d l’Handbol Ribes. En cadet, l’OAR Gràcia s’emportà el trofeu de Campiones. I en juvenil l’equip del BM. Granollers va guanyar a les locals.

 Agraïr la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports d’Igualada, el Consell Esportiu de l’Anoia ila Federació Catalana, pel suport a l’activitat. Així mateix, agraïr a tots els equips participants la seva col·laboració i a tota l’organització que va fer possible quela tercera Diada Femenina fos un nou èxit.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *