Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

UN BON TEST DE PRETEMPORADA PER AL PRIMER EQUIP

Aquest dissabte el Primer equip va disputar el primer amistós de pretemporada davant del CE Vilanova ila Geltrú. Elpartit disputat a la capital del Garraf va acabar en un empat a 27 gols que no reflexa el domini durant tot el partit per part dels jugadors igualadins.

El partit va començar amb un inici fulgurant de l’equip igualadí, que marxava en els primers instants del matx amb un parcial de 0-6. Els vilanovins es van despertar i van tornar el parcial amb un 6-7. L’entrenador, Jordi Riba, demanava un oportú temps mort per parar el partit i concentrar-se, cosa que va ser encertada ja que, a la mitja part, l’equip dominava el partit per11 a14. Ala represa l’equip va seguir dominant, però la manca d’amplitud de banqueta on molts jugadors tot i està convocats no van jugar per precaució. Aquestes circumstàncies van fer que l’equip arribés al final del partit molt esgotat físicament, amb l’atenuant que l’equip durant aquests dies està en ple mini stag de pre temporada.

Al final del partit, en Jordi Riba valorava el partit: “Hem jugat un bon partit tot i la manca de ritme el qual ens ha servit per enfrontar-nos a un rival de la mateixa categoria i veure les nostres possibilitats”

Per aquest partit el Club Handbol Igualada presentava la següent alienació: Hilari Canales (P); Martí Ruiz; Esteban Lezama; Adrià Suero; Eduard Jounou; Sergi Velasco i Carles Oller – set inicial – Roger Calçada; Pol Cantero; Eduardo Lezama; Rubén Álvarez i José Álvarez.

El proper cap de setmana l’equip juga a casa, al Pavelló “Les Comes” a les 7 de la tarda, contra el BCN Sants, l’equip que va privar al primer equip arribar a la final de 3a Catalana la temporada passada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *