Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

AL CLUB HANDBOL IGUALADA ,NOVA TEMPORADA, NOUS REPTES

 

Jordi Riba serà l’encarregat de dirigir el primer equip del Club Handbol Igualada durant aquesta temporada. L’equip va començar a entrenar intensament el passat 28 d’agost una vegada finalitzada la Festa Major d’Igualada.

 L’equip es prepara amb molta seriositat i il·lusió aquest debut a  a la nova  categoria  després de l’ascens aconseguit la passada temporada. Nous equips i major nivell els espera  a tercera catalana preferent i el primer objectiu d’assolir  un  bon lloc a la taula durant aquesta primera fase de la competició que començarà a finals d’aquest mes de setembre

Enguany, l’equip no presenta cap novetat important en el capítol de fitxatges. Hi hagut tres altes procedents de l’equip juvenil: Ton Casellas, Eric Elvira i Rubén Álvarez, als quals els desitgem molta sort en aquesta nova etapa. D’aquesta manera el Club segueix amb la seva política i convicció d’apostar per la gent de casa, que tant bon resultat van donar la temporada passada.

 Per tal de preparar-se l’equip disputarà un total de cinc amistosos. El primer d’ells serà aquest proper cap de setmana contra el CE Vilanova i la Geltrú, un rival de categoria superior, però que de ben segur haurà de treballar de valent davant de l’orgull igualadí.

 Un dels punts culminants de la pretemporada és la Presentació dels equips que serà el diumenge 23 de setembre quan disputaran el Memorial Manuel Luque davant de l’ equip de 3a preferent de l’OAR de Gràcia.

Diada femenina i fases per Lliga Catalana

Novament, aquest any el Club dedica un dia a la promoció de l’esport femení. Per això, el Club està treballant en la seva particular Diada femenina on ja hi ha confirmat la seva assistència el Club Balomano Granollers, un dels clubs referents a Catalunya.

Per altra banda, els sis equips base segueixen preparant les fases que els han de permetre jugar a la màxima categoria Catalana juntament amb els altres dotze millors equips de Catalunya. Destacar que l’equip Juvenil Femení gràcies a la seva inmillorable classificació la temporada passada és l’únic equip que té assegurada la presència .La resta s’ho hauran de guanyar a les pistes el darrer cap de setmana de setembre,  en una eliminatòria a doble partit el 29 i 30 de setembre.

Amb una agenda de partits amistosos per a tots els equips, la temporada està en plena marxa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *