Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Participació rècord al 14è Handbol Sorra Ciutat d’Igualada, amb 105 equips inscrits

Un total de 105 equips prendran part al 14è Handbol Sorra Ciutat d’Igualada, 37 més que l’any passat, cosa que suposa un rècord absolut de participació en la història del torneig. L’Handbol Sorra és un dels principals esdeveniments del calendari del Club Handbol Igualada i serveix per tancar la temporada. Els dies forts de l’Handbol Sorra seran divendres 29 a la tarda i el dissabte 30 al llarg de tot el dia. Això no obstant, el parc de Valldaura acull, des de dilluns al vespre, el Torneig Familiar, que se celebra per primera vegada.

Dels 105 equips que disputaran el 14è Handbol Sorra, 32 són federats. Hi participen clubs de renom com el CH Sant Esteve Sesrovires, el CH La Roca, l’Hanbol Gavà i l’Handbol Poblenou. També s’hi ha inscrit un equip d’Andorra. Pel que fa als clubs de la comarca, hi prendran part una àmplia representació del Club Handbol Igualada, del CH Vilanova i del CH Montbui.

Juntament amb el Club Handbol Igualada, organitzen el 14è Handbol Sorra Ciutat d’Igualada el Consell Esportiu de l’Anoia, la Diputació de Barcelona, la Federació Catalana d’Handbol i l’Ajuntament d’Igualada a través del Patronat Municipal d’Esports.

Handbol Sorra Ciutat d'Igualada. Imatge de l'any passat.
Handbol Sorra Ciutat d'Igualada. Imatge de l'any passat.

Una temporada històrica

L’Handbol Sorra servirà per posar el punt i final a una temporada històrica en què el primer equip del Club Handbol Igualada ha aconseguit l’ascens a 3a Divisió Catalana Preferent i ha quedat tercer de la seva categoria. De cara al setembre, a més, el club prepara diferents activitats per commemorar el seu 30è aniversari. D’altra banda, el torneig és un dels moments de la temporada on es visualitza millor el suport rebut per les empreses patrocinadores i col·laboradores –moltes d’elles vinculades amb jugadors del club–, que han permès a l’Handbol Igualada dur una economia sanejada tot i l’actual context. En aquest sentit, l’Handbol Igualada aprofita sempre aquest esdeveniment per retre homenatge als patrocinadors, que aquesta temporada han estat: Acadèmia Igualada, Aplicacions Elèctriques, Asfalt, Campos Motorsport, Gràfiques Cubí, Eix Ambiental, El Cofre, Forvi, Ferreteria Jorba Solà, Finques Argent, Assegurances Gumà, Montauto Autoescola, Munich Sport, Òscar Pastisser, Pista Cero, Rimon Glass, SAI Computers, Torreblanca i Torregrosa Advocats.

Pel que fa a les empreses col·laboradores, són: Centro de Limpiezas Igualada, Fer Frans, Franquesa, Fruiteria Lito, Hotel Amèrica, Ingravita, Paintball Els Maquis, Punto Blanco, El Rovell de l’Ou, Sallés Armeria i Esports, Scooby Mascotes, Sendra & Enrich, Sevilla Instal·lacions, SlamPàdel, SoloRaids, SPS Handball, Tallers Solé Jorba, T. Vilarrubias, Xancleta Catalana i Xavi Graphy’s.

Handbol Sorra Ciutat d'Igualada. Imatge de la 13a edició.
Handbol Sorra Ciutat d'Igualada. Imatge de la 13a edició.