Els Alevins del Club Handbol Igualada campions en el I TORNEIG D’HANDBOL VILA DEL PAPIOL

El passat dissabte 26 de maig l’equip aleví de l’Handbol Igualada va disputar el I Torneig Vila d’El Papiol.

Va disputar-se una lligueta amb dos grups de quatre equips cadascun. En el grup B va jugar-hi l’Igualada juntament amb l’Handbol Polinyà, el Sant Joan Despí i el SA-FA Horta de Barcelona. Els igualadins van guanyar els dos primers partits amb solvència amb un joc directe, ràpid i vistós. El tercer partit contra el SA-FA va costar més i va ser força dur.  Van classificar-se com a primers de grup encreuant-se a semifinals amb el segon del grup A que va ser el Castellbisbal.

Aquest partit de semifinals va solucionar-se molt ràpidament guanyant-lo amb facilitat i demostrant una gran superioritat davant del jugadors del Castellbisbal.

A la final, es van trobar de nou amb el SA-FA Horta. Amb la lliçó apresa del partit de la lligueta prèvia, els igualadins van sortir disposats de bon inici a solucionar-lo. Sempre van anar per davant tant al marcador com amb el joc sobre la pista. El partit va ser dur i exigent. El bon atac igualadí, la seguretat en la defensa i l’encert a la porteria van ser les claus que van donar la victoria en aquesta torneig.

Finalment, els igualadins van aconseguir la victòria i endur-se aquest I Torneig Vila d’El Papiol.

En acabar la final, van repartir-se diferents trofeus destacant el premi al millor porter del torneig que va ser per l’igualadí Martí Méndez, i la copa de campions del torneig que van aixecar els jugador de l’Handbol Igualada.

Per part de l’Handbol Igualada dirigits per Roger Calçada van jugar: a la porteria Martí Méndez i com a jugadors de camp Nil Subirana, Max Segura, Eduard Vilardell, Toni Barrantes, Marc Espinagosa, Daniel navarro i Cesc Carles.

El passat dissabte 26 de maig l’equip aleví de l’Handbol Igualada va disputar el I Torneig Vila d’El Papiol.

Va disputar-se una lligueta amb dos grups de quatre equips cadascun. En el grup B va jugar-hi l’Igualada juntament amb l’Handbol Polinyà, el Sant Joan Despí i el SA-FA Horta de Barcelona. Els igualadins van guanyar els dos primers partits amb solvència amb un joc directe, ràpid i vistós. El tercer partit contra el SA-FA va costar més i va ser força dur.  Van classificar-se com a primers de grup encreuant-se a semifinals amb el segon del grup A que va ser el Castellbisbal.

Aquest partit de semifinals va solucionar-se molt ràpidament guanyant-lo amb facilitat i demostrant una gran superioritat davant del jugadors del Castellbisbal.

A la final, es van trobar de nou amb el SA-FA Horta. Amb la lliçó apresa del partit de la lligueta prèvia, els igualadins van sortir disposats de bon inici a solucionar-lo. Sempre van anar per davant tant al marcador com amb el joc sobre la pista. El partit va ser dur i exigent. El bon atac igualadí, la seguretat en la defensa i l’encert a la porteria van ser les claus que van donar la victoria en aquesta torneig.

Finalment, els igualadins van aconseguir la victòria i endur-se aquest I Torneig Vila d’El Papiol.

En acabar la final, van repartir-se diferents trofeus destacant el premi al millor porter del torneig que va ser per l’igualadí Martí Méndez, i la copa de campions del torneig que van aixecar els jugador de l’Handbol Igualada.

Per part de l’Handbol Igualada dirigits per Roger Calçada van jugar: a la porteria Martí Méndez i com a jugadors de camp Nil Subirana, Max Segura, Eduard Vilardell, Toni Barrantes, Marc Espinagosa, Daniel navarro i Cesc Carles.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies