Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Els Alevins del Club Handbol Igualada campions en el I TORNEIG D’HANDBOL VILA DEL PAPIOL

El passat dissabte 26 de maig l’equip aleví de l’Handbol Igualada va disputar el I Torneig Vila d’El Papiol.

Va disputar-se una lligueta amb dos grups de quatre equips cadascun. En el grup B va jugar-hi l’Igualada juntament amb l’Handbol Polinyà, el Sant Joan Despí i el SA-FA Horta de Barcelona. Els igualadins van guanyar els dos primers partits amb solvència amb un joc directe, ràpid i vistós. El tercer partit contra el SA-FA va costar més i va ser força dur.  Van classificar-se com a primers de grup encreuant-se a semifinals amb el segon del grup A que va ser el Castellbisbal.

Aquest partit de semifinals va solucionar-se molt ràpidament guanyant-lo amb facilitat i demostrant una gran superioritat davant del jugadors del Castellbisbal.

A la final, es van trobar de nou amb el SA-FA Horta. Amb la lliçó apresa del partit de la lligueta prèvia, els igualadins van sortir disposats de bon inici a solucionar-lo. Sempre van anar per davant tant al marcador com amb el joc sobre la pista. El partit va ser dur i exigent. El bon atac igualadí, la seguretat en la defensa i l’encert a la porteria van ser les claus que van donar la victoria en aquesta torneig.

Finalment, els igualadins van aconseguir la victòria i endur-se aquest I Torneig Vila d’El Papiol.

En acabar la final, van repartir-se diferents trofeus destacant el premi al millor porter del torneig que va ser per l’igualadí Martí Méndez, i la copa de campions del torneig que van aixecar els jugador de l’Handbol Igualada.

Per part de l’Handbol Igualada dirigits per Roger Calçada van jugar: a la porteria Martí Méndez i com a jugadors de camp Nil Subirana, Max Segura, Eduard Vilardell, Toni Barrantes, Marc Espinagosa, Daniel navarro i Cesc Carles.

El passat dissabte 26 de maig l’equip aleví de l’Handbol Igualada va disputar el I Torneig Vila d’El Papiol.

Va disputar-se una lligueta amb dos grups de quatre equips cadascun. En el grup B va jugar-hi l’Igualada juntament amb l’Handbol Polinyà, el Sant Joan Despí i el SA-FA Horta de Barcelona. Els igualadins van guanyar els dos primers partits amb solvència amb un joc directe, ràpid i vistós. El tercer partit contra el SA-FA va costar més i va ser força dur.  Van classificar-se com a primers de grup encreuant-se a semifinals amb el segon del grup A que va ser el Castellbisbal.

Aquest partit de semifinals va solucionar-se molt ràpidament guanyant-lo amb facilitat i demostrant una gran superioritat davant del jugadors del Castellbisbal.

A la final, es van trobar de nou amb el SA-FA Horta. Amb la lliçó apresa del partit de la lligueta prèvia, els igualadins van sortir disposats de bon inici a solucionar-lo. Sempre van anar per davant tant al marcador com amb el joc sobre la pista. El partit va ser dur i exigent. El bon atac igualadí, la seguretat en la defensa i l’encert a la porteria van ser les claus que van donar la victoria en aquesta torneig.

Finalment, els igualadins van aconseguir la victòria i endur-se aquest I Torneig Vila d’El Papiol.

En acabar la final, van repartir-se diferents trofeus destacant el premi al millor porter del torneig que va ser per l’igualadí Martí Méndez, i la copa de campions del torneig que van aixecar els jugador de l’Handbol Igualada.

Per part de l’Handbol Igualada dirigits per Roger Calçada van jugar: a la porteria Martí Méndez i com a jugadors de camp Nil Subirana, Max Segura, Eduard Vilardell, Toni Barrantes, Marc Espinagosa, Daniel navarro i Cesc Carles.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *