Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits:26 i 27 de maig

TERCERA CATALANA SÈNIOR MASCULINA(Fase Final)Grup B. Jornada

El primer equip del CLUB HANDBOL IGUALADA aconsegueix classificar-se pel TOP4

CH Sant Andreu  25 – Club Handbol Igualada  27

Aquest cap de setmana els nois del primer equip del Club Handbol Igualada han tornat a fer història per segona vegada aquesta temporada i s’han classificat per jugar el TOP4 de 3a Catalana. MOLTES FELICITATS a tots!!!

Avui els igualadins no podien fallar si volien veure complert el somni de jugar el TOP4 i, com no, aquest jugadors no han fallat i han disputat un gran partit que en el descans pintava molt malament (15 a 12).

Però la família de l’handbol igualadí, com va dir al principi de la temporada l’entrenador igualadí, Joan Alcoberro, “aquests nois son molt grans i no deixen mai de lluitar”. En la represa i després d’un petita xerrada al vestuari amb certes modificacions en el joc col·lectiu, els de casa nostra han jugat a un gran nivell confiant plenament amb el seu joc i demostrant que volien si o si jugar aquest TOP4.

L’entrenador igualadí  al finalitzar al partit ens ho ha explicat en unes petites , però clares  declaracions  que ell avui tenia molt clar que “els meus jugadors avui no fallarien amb la història i que tornarien a la família de l’handbol igualadí allò que la setmana anterior van deixar escapar en un mal partit. Jo com entrenador d’aquest equip avui només puc dir que cada dia que passa em sento més orgullós de pertànyer a aquest grup i que estic convençut que la setmana vinent a Pardinyes el Club handbol Igualada es deixarà la pell per defensar el seu estil de joc i aconseguir quelcom de positiu per ells i, evidentment, pel club que representem.”

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Alex Sabaté (5 parades); Hilari Canales (9 parades); Adri Suero (1 gol); Esteban Lezama (3 gols); David Cubí (4 gols); José Luís Álvarez (1 gol); Edu Lezama (2 gols); Pol Cantero (10 gols); Martí Ruiz (4 gols); Carles Oller (2 gols) i Roger Calçada.

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

COPA 1a CATALANA CADET MASCULINA .1aFase. Grup A. Jornada 3

Molt bon partit del cadet que finalitza la seva temporada a primera catalana a un gran nivell

Club Handbol Igualada 41 – OAR Gràcia Sabadell  44

Molt bon partit el jugat a Igualada, en el partit de Semifinals de Copa 1ª  Catalana, i per part de tots els jugadors i dels que fan afició.

Els jugadors igualadins donaven la talla davant els campions de 1ªcatalana. Sempre varen anar al davant, amb diferències mínimes d’un o dos gols a favor dels igualadins. El resultat al descans va esser de 20 a 19.

A la segona part, comença similar a la primera, fins arribar a cinc minuts del final. El Sabadell, tenia prou banqueta per anar canviant, i unes decisions  correctes i equivocades arbitrals, en 2 o 3 faltes en atac dels jugadors sabadellencs, en que es va xiular penalt, i que va acabar en gol per part dels sabadellencs, i possiblement influenciada pels crits dels públic de Sabadell,  va fer decantar el resultat al final de 41 a 44 a favor dels jugadors sabadellencs. Tant els jugadors igualadins com els campions de Lliga  sabadellencs varen fer honor de un gran partit i de La victòria,fins al final, i donant-ho tot.

Bona temporada la jugada pel equip cadet igualadí que enguany  estrenava categoria a 1ª catalana.

Van jugar a les ordres del Pol Cantero a la  porteria Aleix Royo, Carles Serra, i Marc Tarrida. Com a jugadors de camp Sergi Garcia, Jordi Vilarrubias, Elias Galiano, Dani Fons, Raül Ubía, Jordi Grado, Adrian Cano, Pere Sendra, Blai Martínez, David Díaz i Jordi Calvet. Lesionats o no convocats Cesc Carrer,  Marc Reina i Pol Requena.

Col·laboren: AE Aplicacions Elèctriques i Gumà Assegurances

ALEVÍ MIXT. CAMPIONAT DE CATALUNYA.1º Fase. Grup D. Jornada 5

Empat amb sabor de victòria

HC Tarragona – Club Handbol Igualada

El diumenge 27 de maig l’equip Aleví Masculí de l’Escola d’Handbol Igualada va jugar un nou partit del Campionat de Catalunya.  En aquesta ocasió es va enfrontar al HC Tarragona.

Empat amb sabor de victòria. En aquest encontre l’equip ha demostrat la seva cohesió i l’esforç pel treball acumulat al llarg de tota la temporada. Només el nerviosisme i certa manca de control en alguns moments van impedir guanyar el partit.

L’entrenador ha plantat una bona llavor que no dubtem donarà bons fruits en el futur.

Dirigits per Albert Belart i Elias Galiano, van jugar: Pol Viles, Marc Martínez, Joel Solanelles, David Malpartida, Marc Espinagosa, Daniel Navarro, Martí Méndez, Xavier Reina, Agustín Vázquez, Cesc Carles.

Col·labora:Eix Ambiental i Acadèmia Igualada

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *