Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits:19 i 20 de maig

 

TERCERA CATALANA SÈNIOR MASCULINA(Fase Final)Grup B. Jornada 5

Partit marcat per la manca de control mental

Club Handbol Igualada 23 – H Papiol – Sant Vicenç 29

Derrota del nostre Primer equip davant d’un equip ple de jugadors de Primera Catalana i categories superiors i sinó n’hi havia prou, a sobre avui ens ha tocat viure un arbitratge discutible i molt discutit. Tot plegat ens deixa la setmana vinent  sense marge d’error.

Partit marcat per la manca de concentració on la pressió va poder més que el control mental de l’equip. L’equip igualadí va entrar en el partit amb una mentalitat perdedora i això va ser el detonant decisiu del partit. Un autèntic matx amb excessives errades locals que no van permetre el control del joc en cap moment del partit . A la pista un visitant que no tenia res a veure amb l’equip que va jugar al Papiol on l’equip igualadí va guanyar per 6 gols de diferència. Tot i que la normativa no ho prohibeix, la veritat és que ,l’equip que defensava el Papiol a Igualada no era l’equip que havia defensat els colors papiolencs a la categoria al llarg de la temporada i ,la major part de jugadors ,no van entrar a la pista ni un sol minut.

Un partit molt travat i discontinu amb contínues discrepàncies de tots els jugadors i a totes les decisions arbitrals, fet que no va ajudar gens a l’equip igualadí a donar la volta al marcador.

L’últim partit d’aquesta segona volta de la Fase final serà el proper dissabte a casa el Sant Andreu, on l’equip igualadí ha de guanyar si o si , si vol classificar-se per jugar el top-4.

Des d’aquí encoratgem a l’equip del Club Handbol Igualada, que ens ha donat una fantàstica temporada a tots i que estem segurs que amb una setmana de molta preparació, motivació, convicció i sobretot mentalització , aconseguirà aquesta merescuda classificació. Un equip que pot i vol i que confiem fermament amb ell .

Som-hi EQUIP,  1-2-3 Igualada !!!

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Hilari Canales ; Àlex Sabaté (3 parades); Adri Suero (10 gols); Esteban Lezama (1 gol); Martí Ruíz (5 gols); José Luís Álvarez (1 gols); Roger Calçada; Pol Cantero (2 gols); Edu Lezama( 2 gols); David Cubí( 1 gol);Sergi Velasco;Eduard Jounou i carles Ollé ( 1 gol)

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

COPA 1a CATALANA CADET MASCULINA .1aFase. Grup A. Jornada 2

El Cadet masculí del handbol Igualada es classifica per Semifinals

Parets CH (A) 26 – Club Handbol Igualada 31

Bon partit el jugat pels Cadets igualadins el 20 de maig, a Parets del Vallès, camp en que l’últim partit jugat fa unes 7 setmanes es va empatar a 40 – 40.

Aquest cop els jugadors igualadins, concentrats i amb un molt bon joc des del primer minut, varen anar guanyant i no es varen deixar sorprendre. Es jugaven el pas a Semifinals… i calia guanyar ! Sota aquesta tònica es va arribar al descans amb un clar 12 a 20.

 La segona part va ser més costosa, car el porter del Parets ho parava tot.

Gràcies a la maduresa dels jugadors i plantejament intel·ligent de l’entrenador, els cadets igualadins aquest cop no es varen deixar sorprendre, acabant el partit amb un resultat contundent de 26 a 31, que donava la classificació l’equip igualadí i eliminava de la competició al H. Parets i a La Salle Bonanova.

Felicitats Igualada, a continuar lluitant, treballant  i jugant bé !

 Van jugar a les ordres del Pol Cantero a la  porteria Carles Serra i Aleix Royo. Com a jugadors de camp Sergi Garcia, Jordi Vilarrubias, Elias Galiano, Dani Fons, Raül Ubía, Jordi Grado, Adrian Cano, Pere Sendra, Blai Martínez, i David Díaz. Lesionats o no convocats, Cesc Carrer, Jordi Calvet, Marc Reina, i el porter Marc Tarrida

Col·labores: AE Aplicacions Elèctriques i Gumà Assegurances

COPA CATALANA INFANTIL FEMENINA. 1a Fase. Grup D. Jornada 3

L’últim partit i guanyat

Club Handbol Igualada 32 – St Esteve Palautordera 17

El divendres dia 18 les infantils de l’Handbol Igualada han jugat l’últim partit de copa amb les de Sant Esteve de Palautordera.

Ha estat un partit magnífic, en el qual les nostres jugadores s’han lluït i han demostrat que la feina d’aquest any ha estat ben feta.

Del resultat final (32-17), es desprèn l’eficàcia i l’esforç tant de les jugadores com de la nostra portera i, en conseqüència del lideratge de l’entrenadora.

Desitgem que l’esperit esportista i la cohesió que caracteritza aquest equip, continuï la pròxima temporada.

Dirigides per Laura Baraldès,van jugar: Laia Bertran, Carla Bisbal, Aida Calleja (lesionada), Paula Domingo, Marcel.la Esquerra, Emma Jové, Maria Mayol, Cristina Muñoz, Núria Rizo, Èlia Roca, Èlia Torreblanca

Col·laboren: Torreblanca i Forvi

ALEVÍ MIXT. CAMPIONAT DE CATALUNYA.1º Fase. Grup D. Jornada 4

Setmana a setmana millorem

Sant Martí Voramar– Club Handbol Igualada

El dissabte19 de maig l’equip Aleví Masculí de l’Escola d’Handbol Igualada va jugar un nou partit del Campionat de Catalunya. En aquesta ocasió es va enfrontar al Sant Martí Voramar de Barcelona.

L’equip va lluitar per aconseguir la victòria però finalment va sumar una nova derrota. Ens quedem amb la primera part del partit on el conjunt igualadí va mostrar la seva millor imatge. Els nostres jugadors, molt concentrats al inici del partit, van plantar cara als rivals del Sant Martí.

Malgrat aquest esperançador començament, la resta de l’encontre va ser de clar domini rival, però de les derrotes s’aprèn i setmana a setmana millorem tècnicament.

Jugadors: Pol Vilés, Marc Martínez,Joel Solanelles, David Malpartida,Marc Espinagosa, Martí Méndez, Pau Còdol, Agustín Vázquez, Cesc Carles.

Entrenador: Albert Belart.Ajudants: Nora Muñoz i Elias Galiano.

Col·labora:Eix Ambiental i Acadèmia Igualada

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *