Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

SET EDICIONS D’EMOCIONS A LES COMES en la VIIª Diada d’Handbol Base

Si alguna sensació varen poder tenir els aficionats que el diumenge al matí es van apropar al pavelló de «Les Comes», aquesta va ser l’emoció de tots i cadascun dels partits d’handbol que es van disputar en el marc de la Setmana de l’Esport d’Igualada.

Més de vint equips participants i gairebé dos cents participants van viure una gran matinal esportiva, on a part de la competició esportiva, tots els espectadors varen poder gaudir d’una matinal de germanor i alegria al comprovar que seguim treballant per transmetre els valors com l’esforç  i el treball en equip.

En la vessant competitiva, destacar la triple victòria que va aconseguir l’Escola Mowgli en les categories aleví femení, benjamí masculí i benjamí femení. En categoria aleví masculí va guanyar l’Emili Vallès. Enguany com a novetat, es destacava l’esportista més destacat de cada categoria. En aleví masculí, va ser NIil Subirana (E. Vallès) i en femení l’Anna Fernández (Mowgli). En benjamí masculí Genís Parras (Mowgli) i en femení Laura Montes (Mowgli).

Des del Club Handbol Igualada volem agrair la participació de totes les escoles a la trobada, als monitors, als coordinadors i als pares. També agrair el suport del Consell Esportiu, el Patronat Municipal d’Esports d’Igualada i la Federació Catalana d’handbol.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *