Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 5 i 6 de maig

TERCERA CATALANA SÈNIOR MASCULINA(Fase Final)Grup B. Jornada 3

Dolorosa derrota del Club Handbol Igualada

Club Handbol Igualada  31 – CH Sant Andreu 35

Aquest passat dissabte el primer equip del Club Handbol Igualada s’enfrontava a l’equip més experimentat de tota aquesta segona fase, a un sempre temible i poderós Sant Andreu. Un equip ple de jugadors contrastats en aquesta categoria i en categories superiors.

El partit es presentava d’allò més interessant ja que estava en joc la primera plaça del grup d’aquesta fase final.

Tot i això aquesta vegada no va poder ser i el conjunt igualadí va caure a la seva pista per primer cop en el que portem de temporada.

El matx va començar amb un Igualada molt apàtic durant els primers 30 a on va encaixar un sever correctiu (11 a 18) que durant la segona part amb més ganes que encert no va poder salvar.

Malgrat el mal partit dels nostres, afegit a una pèssima actuació arbitral que va frustrar qualsevol intent de reacció dels locals, l’entrenador igualadí, Joan Alcoberro, està convençut de que l’equip està en una bona línea de treball i que s’aixecarà  ràpid d’aquest petit accident en forma de derrota. Joan Alcoberro assegura que ara és el moment clau de la temporada i que és quan més s’ha de treballar per aconseguir  el nou objectiu de la temporada.

Finalment, comentar que tot l’equip vol agrair moltíssim el gran suport mostrat durant el partit per tots els aficionats i aficionades i a partir de dilluns es posaran a treballar al màxim per afrontar el pròxim partit contra l’Handbol Lloret .

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Hilari Canales (8 parades); Toni Martínez (4 parades); Adri Suero (4 gols); Esteban Lezama (4 gols); Martí Ruíz (4 gols); José Luís Álvarez (3 gols); Roger Calçada (3 gols); Pol Cantero (11 gols); Edu Lezama; David Cubí, Maure Vidal i el juvenil Rubén Álvarez

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

JUVENIL MASCULÍ. COPA FEDERACIÓ.1a Fase. Grup C. Jornada 2

Comença la copa pel juvenil

Club Handbol Igualada 27 –Poblenou CH 33

Al pavelló de les Comes, els equips de C H Igualada i el CH Poblenou han jugat el primer partit de la primera fase de la Copa de federació.

L’equip d’Igualada va estat tot el partit molt igualat, i semblava que podria remuntar a la segona part,però lo cosa es va complicar i van haver una targeta vermella per un jugador d’Igualada i això va fer que l’equip quedés desnivellat i no pogué arribar el resultat positiu.

Al final un resultat de 27 a 33  , també l’àrbitre va ajudar en el resultat aquest

doncs ens tenia una mica desavantatjats.

Els jugadors es van esforçar molt i va ser una derrota poc merescuda

Els jugadors:Ruben,(5) Ton,(1) Eric,(!) Sergi,(1) Oscar(2) , Marc (1)Dani,(3) Iban,(2) David, (2)Raul,  (3)Elias(5) i el porter Marc, amb moltes parades una bona feina.Dirigits per Maure Vidal.

Col·laboren: Autoescola Montauto i El Cofre

COPA CATALANA JUVENIL FEMENINA (1ª Fase). Jornada 5

Decebedora derrota i comiat

Club Handbol Igualada 24 – H Sant Cugat 29

Dissabte passat 05-05-2012 es va jugar a Igualada la cinquena i última jornada de la copa juvenil femenina entre el CLUB HANDBOL IGUALADA i CLUB HANDBOL SANT CUGAT.

Una primera meitat en què el CH Igualada va marcar primer i va portar el ritme del joc amb una defensa molt concentrada i un atac efectiu fins als últims minuts en què es va deixar empatar, arribant al descans 14-14.

A la segona meitat, amb un parcial de 0-4 el H Sant Cugat, s’avançava al marcador i el CH Igualada seria incapaç de reaccionar per remuntar la diferència acabant el partit amb 24-29 al lluminós a favor del CH SANT CUGAT.

El resultat segurament no és el millor final per a un període de treball com ha estat el de JORDI RIBA, entrenador d’aquestes jugadores en els dos últims anys en què s’han aconseguit grans èxits i alguna decepció, però sobretot s’ha aconseguit un nivell d’implicació i unes experiències que segur que ens ajudaran a tots a afrontar tot el que està per arribar. GRÀCIES JORDI.

Per al CH Igualada van jugar: Anna Font, Judit Gomez, Berta Calçada, Mar Samper, Nora Muñoz, Jordina Marsal, Jana Sendra, Elena Mínguez. Porteras: Miriam Pla i Julia Estany. Entrenador: Jordi Riba. Ajudant: Laura Baraldes. Delegada: Puri Lumbreras.

Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà

COPA FEDERACIÓ CADET FEMENINA .2a Fase. Grup D. Jornada 4

Nova victòria a Sant Cugat

H Sant Cugat 10 – Club Handbol Igualada 25

Sisè partit que enfronta aquesta temporada els equips cadets femenins del Club Handbol Igualada i de Sant Cugat,  disputat aquest diumenge a les 9,15 hores al pavelló Poliesportiu de Sant Cugat.

Ha estat un bon partit de les nostres jugadores, que ha  suposat la sisena victòria contra quest mateix equip durant la present temporada.

En aquesta ocasió les noies de l’ Igualada, han sortit molt concentrades ja que sabien que les rivals venien de guanyar a un equip molt fort el sant Joan Despí.

Durant el primer període l’equip ha estat molt a l’expectativa del que eren capaces de fer les jugadores del Sant Cugat, que han aguantat el resultat fins al minut 15, moment a partir del qual l’ Igualada ha  implantat tant en atac com en defensa el seu millor handbol. És cert que les jugadores de Sant Cugat han fet una bona tasca defensiva que ha suposat que el resultat final del primer període no fons excessivament favorable a les visitants, el marcador al final dels primers 30 minuts era 5 a 12.

La segona part, ha estat de ple domini de l’equip de l’Anoia, ja que les seves jugadores han estat  més concentrades en defensa i han demostrat  més força i decisió a l’hora de construir les jugades d’atac. És evident que el resultat final podia haver estat molt més favorable a les nostres jugadores  si des del inicií  l’ actitud de l’equip hagués estat  la mateixa durant tot el partit. El resultat final 10 a 25, important triomf de l’Igualada que disputarà un transcendental partit el proper cap de setmana a les Comes on es jugarà ser primera del seu grup.

Desprès dels  partits jugats en aquesta darrera fase  de la Copa, podem afirmar, que les Cadets del Handbol Igualada han demostrat que estan en un bon moment de forma i que ja han consolidant l’equip.  Felicitem a les nostres noies pel esforç i sobretot per el resultats obtinguts en aquesta competició.

Entrenador: Noelia Diaz  Jugadores: Julia Estany, Maria Noguera,   Anna Vazquez, Marina Just,  Maria Farré,  Marta Muñoz, Ariadna Sanz, Marina Agut , Andrea Torregrosa, Judit Gómez, Ana VIlarrubias, Paula Stonley i Núria Martín.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Òscar pastisser

COPA 1a CATALANA CADET MASCULINA .1aFase. Grup A. Jornada 1

Partit dels que fan afició

Club Handbol Igualada 33 – La Salle Bonanova 32

Quin partit el jugat!  dels que fan afició.

Va començar molt malament pels jugador igualadins….al minut deu anaven perdent de 4 a 7. Però mica a mica amb una defensa forta i constant, també amb un atac resolutiu, varen anar remuntat fins arribar al descans amb un bon resultat favorable als igualadins de 14 a 11. Els jugadors barcelonins no s´ho creien… jugadors que 6 ó 7 ens superaven amb alçada amb mig ó un pam , al locals.

Els jugadors de La Salle Bonanova, varen, mica mica, capgirar el marcador, fins a 5 minuts del final que anaven guanyant de 2 gols. Amb molt d’esforç i concentració, els cadets de l’ Igualada varen arribar a 35 segons del final a empatar als barcelonins. Aquest cop, i amb un contraatac dels igualadins, es va arribar a un resultat final de 33 a 32.

Van jugar a les ordres del Pol Cantero a la  porteria Aleix Royo i Carles Serra, i com a jugadors de camp Sergi Garcia(4), Jordi Vilarrubias((10), Elias Galiano(5), Dani Fons(3), Raül Ubía(7), Jordi Grado, Adrian Cano(1), Pere Sendra(2), Blai Martínez(1), David Díaz, i Marc Reina, i Jordi Calvet. Lesionat  Cesc Carrer.

Col·laboren: AE Aplicacions Elèctriques i Gumà Assegurances

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA. 2a Fase. Grup A. Jornada 13

Empat in extremis

Club Handbol Igualada 28- Ass. Pare Manyanet 28

Diumenge es va disputar a LES COMES la jornada 13 de la segona fase de la primera catalana infantil masculina.

En la primera meitat l’equip del CH IGUALADA es va posar al davant en el marcador i va dominar en tot moment el joc, i va aconseguir arribar al descans 17-11 al marcador.

A la segona meitat el H. PARE MANYANET va anar escurçant les diferències fins a aconseguir posar-se al davant per moments, arribat el final del partit 27-28 i amb el cronòmetre ja a zero el CH Igualada va disposar d’una falta a favor seu amb exclusió d’un contrari, en el llançament fora de temps es va aconseguir el gol que suposava l’empat in extremis del CH IGUALADA.

Per al CH Igualada van jugar: Eduar Vilardell, Eric Gil, Xavi Ballesteros, Max Segura, Brayan Stiven, Manel Moñoz, Nil Subirana, Joel Caño, Toni Barrantes, Nicolas Orozco. Porter: Sergio Ballesteros. Entrenador: Roger Calçada. Ajudant: Miquel Albareda. Delegats Marta Abril i Manu Muñoz.

Col·laboren: Pista Cero i Munich

ALEVÍ MIXT. CAMPIONAT DE CATALUNYA.1º Fase.Grup D. Jornada 2

Partit molt disputat i emocionant

Club Handbol Igualada – HC Tarragona

El diumenge 6 de maig l’equip Aleví Masculí de l’Escola d’Handbol Igualada va jugar un nou partit del Campionat de Catalunya. En aquesta ocasió es va enfrontar a l’equip de l’HC Tarragona.

Els jugadors igualadins van iniciar el partit una mica descentrats però el seu esforç els va permetre reduir distàncies en el marcador i situar-se tan sols a un punt del rival en la primera part.

El segon temps del partit va ser guanyat amb total autoritat pel conjunt igualadí. Malauradament, la tercera part es va perdre per un punt, aconseguit per l’HC Tarragona en l’últim segon. La quarta part, molt lluitada per ambdós equips, es va resoldre amb victòria visitant.

Malgrat la derrota, els joves esportistes igualadins van demostrar moltes ganes i il·lusió, creixent com a equip en cada partit.

Jugadors: Pol Vilés, Marc Martínez, Toni Amador, David Malpartida, Marc Espinagosa, Daniel Navarro, Xavier Reina, Cesc Carles, Pau Còdol, Agustín Vázquez

Entrenador: Albert Belart. Ajudants: Nora Muñoz i Elias Galiano

Col·labora:Eix Ambiental

CONVOCATORIES PRE-CATH 2012 I TECNIFICACIÓ INFANTIL FEMENINA

Marcel·la Esquerra i Maria Mayol, jugadores de l’equip infantil femení del Club Handbol Igualada, han tornat a estar convocades.

La Marcel·la, pel Pre-Cath, que tindrà lloc a la seu de la Federació Catalana d’Handbol, el proper diumenge 6 de maig, al Parc Esportiu de Guiera de Cerdanyola.

El Pre-Cath, per al qual s’han convocat 36 joves jugadores, totes elles de segon any d’infantil, consistirà en entrenaments i proves físiques que decidiran quines jugadores formaran part el proper any del Centre d’Alta Tecnificació d’Handbol, a la Residencia Blume d’Esplugues de Llobregat.

L’activitat començarà a les 10’00 fins las 19’30 i, al final tindrà lloc una reunió informativa per als familiars de les noies.

Per altra banda la Maria, haurà d’anar el proper 13 de maig al Pavelló Municipal de El Vendrell (Tarragona) per formar part de la tercera convocatòria per a un entrenament de Tecnificació Infantil . Aquesta activitat forma part del treball continu de seleccions catalanes i totes aquelles jugadores que hi participin seran candidates a formar part de la futura Selecció Catalana Infantil Femenina, que participarà al Campionat d’Espanya Infantil al Gener’13 i consistirà en una sessió d’entrenament de 10’30 a 12’30 hores, amb un total de 40 esportistes arribades d’arreu de Catalunya.

Des d’aquestes línies, volem felicitar la Marcel·la i la Maria per aquestes noves convocatòries i animar-les a continuar treballant i que puguin gaudir de noves oportunitats esportives com aquestes representant a la nostra entitat, el Club Handbol Igualada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *