Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits:14 i 15 d’abril

TERCERA CATALANA SÈNIOR MASCULINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 22

L’Igualada acaba la primera fase campió de grup

Club Handbol Igualada 21 – Handbol Agramunt 21

Dissabte l’equip igualadí no va poder aconseguir la victòria, no ens va sortir un partit gens bo. L’equip no va acabar de jugar com ens té acostumats i això ho va aprofitar el nostre rival. Però tot i així un empat que rubrica una primera fase excel·lent del nostre primer equip a on a casa no ha perdut cap partit i ha acabat la primera fase sent CAMPIÓ de grup amb uns grans números ( 15 victòries, 2 empats i 3 derrotes, sent així l’equip més golejador del grup).

Ara ja ens toca pensar amb la següent fase a on l’objectiu no potser cap altre que el d’anar a buscar la classificació pel TOP 4 i seguir fent història. En aquesta segona fase ens tocarà enfrontar-nos als millors dels altres grups de la categoria, en Lloret, el Sant Andreu i el Papiol a doble partit. El primer serà aquest proper diumenge a 2/4 d’1 del migdia a les Comes davant el Lloret , segon classificat del seu grup en la primera fase. Esperem que seguim gaudint de bons partits i nivell d’handbol i que el nostre equip faci un bon paper en aquesta segona fase.

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Hilari Canales (8 aturades); Adriàn Suero (3 gols); Esteban Lezama ; David Cubí (4 gols); Edu Lezama (4 gol); Martí Ruiz (3 gol); Jordi Salom (1 gol); José Luís Álvarez (3 gols); Roger Calçada; Pol Cantero ;Edu Jounou(1 gol); Sergi Velascoi Carles Oller(2 gols)

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

COPA CATALANA JUVENIL FEMENINA (1ª Fase) Grup: Grup A. Jornada 1

Cop moral en l’últim minut

H Sant Cugat 23 – Club Handbol Igualada 22

Diumenge passat 15-04-12, es van enfrontar a sant Cugat,  l’handbol Sant Cugat i el Club Handbol Igualada.

L’Igualada va començar marcant un 2-0 inicial que ràpidament va recuperar el H Sant Cugat. Aquesta va ser la tònica de tota la primera part, un ajustat intercanvi de gols que no permetia saber quin seria l’equip que podria acabar fent-se amb el partit, arribant al descans amb 12-12 al marcador.

La segona part va resultar ben diferent. Les igualadines tornaven a marcar primer, però aquesta vegada a més, aconseguien un parcial de 7-0 que va fer pensar a tots i totes, que aquesta vegada sí, aconseguirien la victòria. Però després de fer el seu últim gol en el minut 20, no van ser capaços de parar a les jugadores del H Sant Cugat, que amb un parcial de 7-0 en els deu últims minuts, (el mateix que va fer a les igualadines pensar en la victòria) li donaven la volta al marcador 23-22 per a l’equip  local.

Per al CH IGUALADA van jugar: Anna Font, Judit Gomez, Berta Calçada, Mar Samper, Anna Vilarrubias, Nora Muñoz, Jordina Marsal, Jana Sendra i Elena Mínguez. Portera: Miriam Pla. Entrenador: Jordi Riba. Delegada: Puri Lumbreras.

Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà

COPA FEDERACIÓ CADET FEMENINA .2a Fase. Grup D. Jornada 1

Nova fase de la copa pel cadet femení

Club Handbol Igualada 24 – Sant Cugat H 14

Primer partit de la segona fase de la copa que enfrontarà als equips cadets femenins de L’Igualada, Sant Cugat i Sant Joan d’Espí, a doble partit.

Aquest dissabte dia 14 a les dotze trenta hores s’ha disputat a les Comes el partit entre el Club Handbol Sant Cugat, i el  nostre equip. Partit que ha estat totalment controlat per a les nostres jugadores,  contra un equip al que s’ha guanyat en tots els enfrontaments anteriors a la fase regular de la copa.

La Primera part, va finalitzar amb el resultat de 11 a 7  a favor de l’equip de l’Igualada, que va ser superior en la totalitat del joc desplegat.

Durant aquest primer període, la nostre defensa no va ser el suficientment forta per aturar certes entrades de les jugadores rivals, que de totes maneres, sempre van estar per sota en el marcador, hem vist un excés de confiança, per part de les noies del nostre club, al conèixer molt bé al rival, sobretot en l’ aspecte defensiu,  cosa que de no produir-se,  hagués suposat un resultat molt mes ampli sobretot en aquest primer període.

La segona part, va ser de nou dominada  per les jugadores de l’Igualada, encara que amb una clara  milloria   en  l’ aspecte defensiu, el que es reflecteix en un més ampli avantatge en el marcador per l’equip local, essent pel demés una clara repetició als primers 30 minuts de partit. El resultat final  24 a 14 a favor de l’equip local.

Durant aquest segon període, les nostres jugadores van estar quelcom més actives en  l’aspecte defensiu,  però és del tot  necessària la màxima intensitat i concentració als propers partits ja que  només  la primera posició farà possible accedir a la propera fase, cosa que creiem possible , com ja ho  han fet a la fase anterior.

Entrenadora: Noelia Diaz. Jugadores: Júlia Estany, Maria Noguera, Maria Farré, Marina Just, Andrea Torregrosa, , Ana Vázquez,  Marta Muñoz y Ariadna Sanz i Nuria Martin, Paula Stosslein, Paula Domingo, Marcel·la Esquerra.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Òscar pastisser

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA. 2a Fase. Grup A. Jornada 10

La intensitat dóna resultat

Club Handbol Igualada 20 – Garbí CH “A

Dissabte passat 14-04-12 l’infantil masc. Del CH IGUALADA va disputar la desena jornada de la segona fase de la primera catalana contra el CH GARBI A.

Després del resultat en el partit de la primera volta (30-11) s’esperava un partit difícil per als igualadins, però la feina que s’està fent durant tota la temporada està donant el seu fruit. En la primera part marcava primer l’equip local i es col·locava davant en el marcador, fins al minut deu aproximadament que el Garbi aconseguia posar el 4-5 al lluminós, avançant-se en el marcador. Però el CH IGUALADA va seguir imprimint intensitat en cada minut i jugada que disputava arribant al descans amb 12-15 al marcador.

A la segona meitat es va veure un joc més dur i igualat, fruit de la intensitat que van posar els jugadors del CLUB HANBOL IGUALADA, que van evitar que el seu rival aconseguís una diferència més gran en el marcador 20-26 al final del partit.

Pel CH IGUALADA van jugar: Edu (2), Eric (3), Xavi (6), Max (7), Josep (8), Brayan (9), Manel (10), Nil (11), Alex (13), Joel (14), Toni (19), Nico (34). Porters: Adri (1), Sergio (16). Entrenador: Roger Calçada. Ajudant: Miquel Albareda. Delegat: Manu Muñoz.

Col·laboren: Pista Cero i Munich

LLIGA CATALANA INFANTIL FEMENINA(1ª FASE) GRUP ÚNIC.Jornada 22

Últim partit d’aquesta fase

Club Handbol Igualada 18 – Sant Quirze H 21

Després de jugar amb les Franqueses del Vallès, durant la mateixa setmana, les infantils de l’Igualada, el divendres 13, van sortir amb molta força contra les de St. Quirze del Vallès. La 1a mitja part va acabar amb el resultat de 12-11. El joc de l’equip igualadí va ser espectacular: totes han defensat i atacat mot bé i la portera ha fet nombroses i grans aturades.

Duran la 2a mitja part, el joc va ser molt igualat. El marcador en moltes ocasions marcava un empat, fins als últims minuts que s’ha imposta el St. Quirze.

En el transcurs del partit, va quedar clar la gran trajectòria que ha tingut l’equip de l’Igualada des que va començar la temporada fins aquest últim partit de lliga.

Felicitem l’entrenadora, les jugadores, les mares delegades i les cronistes per la feina ben feta.

Dirigides per Laura Baraldés,van jugar: Laia Bertran, Carolina Belén (lesionada), Carla Bisbal, Aida Calleja, Paula Domingo, Marcel.la Esquerra, Emma Jové, Maria Mayol, Cristina Muñoz, Núria Rizo, Èlia Roca, Èlia Torreblanca

Col·laboren: Torreblanca i Forvi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *