Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Torneig Vila de Lloret – Valero Rivera

GRAN IGUALADA A LLORET

 Treball, entrega, constància i orgull. Nova participació de dos equips del Club Handbol Igualada en un torneig internacional, en aquest cas al Torneig Vila de Lloret – Valero Rivera que es va disputar entre l’1 i el 4 d’abril.

 Malgrat acabar en una meritòria tercera posició en categoria sub17, el Club Handbol Igualada va disputar un torneig excel·lent sent admirats per la majoria d’equips, els quals els va sorprendre gratament el bon joc dels igualadins.  Una vegada finalitzat el seu torneig, els igualadins es van jugar la tercera posició absoluta contra el tercer classificat de la categoria sub17 Èlit, que va ser el CAI BM. Aragón. Els igualadins van guanyar-se l’ovació de tota la grada al final del partit, que va vibrar davant d’un Igualada entregat i que finalitzava un gran torneig.

 Els sub19 no van tenir tanta sort i van acabar en la cinquena posició de la seva categoria. Malgrat això, cal destacar que l’equip, a causa de les nombroses baixes, va estar format en moltes ocasions per la base del sub17 que van lluitar moltíssim davant de grans jugadors d’handbol, alguns de seleccions inferiors espanyoles.

 En definitiva, el Club Handbol Igualada va tornar a deixar empremta en un torneig internacional deixant el nom d’Igualada, de la ciutat i del Club ben amunt. Felicitats als 16 valents que van gaudir i lluitar el torneig.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *