Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques del partits:31 març i 1 d’abril

TERCERA CATALANA SÈNIOR MASCULINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 21

 JA TENIM L’ASCENS ACONSEGUIT

Gran victòria i objectiu complert

Club Handbol Igualada  25 – Handbol Pardinyes “B”  17

 Després de tants anys i tanta feina feta, aquest diumenge el primer equip del Club HandbolIgualada ha certificat matemàticament l’ascens de categoria i el liderat del grup, a falta d’una jornada per acabar la primera fase.

 Els igualadins jugaven aquest diumenge un importantíssim i interessant partit contra el segon classificat, el tot poderós H Pardinyes “B”. Una victòria igualadina certificava matemàticament  l’ascens i, aquest diumenge, ningú va fallar, ni l’equip ni l’afició.

 El partit va començar amb molt de respecte per les dues parts, ja que els dos equips s’hi jugaven molt. Amb tant de respecte era normal que les defenses i les porteries s’imposessin als atacs.

 Amb aquest imatge es va arribar al descans amb un escàs resultat al lluminós de 10 a 9 a favor dels igualadins.

 A la represa els homes del Joan Alcoberro van sortit molt concentrats i van intentar buscar la victòria des del primer minut d’aquest segon període. La veritat és que els igualadins, gràcies a l’empenta i suport del públic, van aconseguir endossar un parcial de 3 a 0 a favor seu que va acabar sent determinant per la victòria final. S’ha de dir però que l’equip rival mai va donar el partit per perdut i va seguir lluitant de valent fins a falta de 10 minuts a on els homes del Club handbol Igualada van fer valdre el seu millor estat físic i mental per endur-se aquesta important victòria que els dóna l’ascens matemàtic i el liderat del grup a falta d’una jornada per acabar la primera fase.

Cal recordar que el següent partit del Club Handbol Igualada serà el dissabte 14 d’abril a les 20:30 hores a les Comes contra el sempre perillós i experimentat H Agramunt.

Al final del partit l’entrenador igualadí, és va mostrar més feliç que mai i molt orgullós de tot el seu equip que no va parar de felicitar i elogiar pel seu gran partit.

 Des d’aquestes línies també voldríem felicitar a l’afició igualadina pel seu gran comportament i incansable suport durant tot el partit que va ser la cirereta del pastís ,l’ascens també va per tots vosaltres.

 Pel Club Handbol Igualada van jugar: Hilari Canales (7 aturades); Alex Sabaté (6 aturades); Toni Martínez (3 aturades); Adriàn Suero (9 gols); Esteban Lezama (3 gols); David Cubí (3 gols); Edu Lezama (1 gol); Martí Ruiz (1 gol); Jordi Salom (1 gol); José Luís Álvarez (2 gols); Roger Calçada (3 gols); Pol Cantero (3 gols); Edu Jounou i Carles Oller.

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

PRIMERA CATALANA CADET MASCULINA(1ª FASE)Grup ÚNIC.Jornada 21

Just empat final

H Parets 40 – Club Handbol Igualada 40

Penúltima jornada de la lliga de Handbol de Primera Catalana Cadet masculina dissabte passat a Parets del Vallès amb un treballat però just empat final.

Els pronòstics eren optimistes recordant els 10 gols d’avantatge de l’anada, però cada partit és un nou repte i en aquesta lliga la majoria dels equips juguen a un nivell molt semblant que exigeix el màxim de les seves possibilitats. La igualtat es va apoderar de la pista en tot moment i encara que la primera part va ser favorable als igualadins de 20 a 21 gols, semblava que es necessitava posar una cinquena marxa si volíem guanyar als paretans.

La segona part va continuar amb l’empat regnant en tot moment, els gols anaven pujant fàcilment als dos marcadors, el Club handbol Igualada no aconseguia trencar el partit i els nois del Parets tornaven a agafar la iniciativa i altre cop l’empat. Els últims dos minuts van ser emocionants quan semblava que el partit es perdia, una pilota recuperada i empatem, la següent acció tornem a robar pilota, un contraatac i quant ja tots ja saltàvem veiem com la pilota no vol entrat a la porteria del Parets i l’àrbitre xiula el final del partit.

 Van jugar a les ordres del Pol Cantero a la  porteria Marc Tarrida i Carles Serra, i com a jugadors de camp Sergi Garcia, Jordi Vilarrubias, Elias Galiano, Dani Fons, Raül Ubía, Jordi Grado, Adrian Cano, Pere Sendra, Blai Martínez, David Díaz, Cesc Carrer i Jordi Calvet. Lesionats o no convocats Pol Requena i Marc Reina.

 Col·laboren: AE Aplicacions Elèctriques i Gumà Assegurances

 COPA FEDERACIÓ CADET FEMENINA . Grup A. Jornada 10

Darrer partit de copa

Club Handbol Igualada 24 – H Sant Cugat 11

Partit disputat aquest dissabte dia 31 de març a les Instal·lacions esportives de Les comes,  que enfrontava els equips cadets femenins del Club Handbol Igualada i el Club Handbol Sant Cugat.

Aquest ha estat el darrer partit de la segona volta de la Copa, que va començar a les 12: 30 hores  i que  ha estat totalment dominat per les noies de l’Igualada.

 Durant el primer període les nostres jugadores no han estat del tot encertades de cara a porteria i tampoc en defensa, això ha fet que, encara que l’equip rival que tècnicament és inferior al de l’Igualada, hagin estat molt a prop en el marcador.

Només a partir del minut 20 d’aquesta primera part s’ha començat a veure el joc habitual de les nostres jugadores que finalment han dominat el resultat, acabant el primer temps, amb el marcador de 13 a 7 favorable al Club handbol Igualada.

La segona part, ha estat de ple domini de les jugadores locals, més concentrades en defensa i amb més força i decisió a l’hora de construir les jugades d’atac. És evident que el resultat final podia haver estat molt més favorable a les nostres jugadores  si des del inici  l’actitud de l’equip hagués estat  la mateixa durant tot el partit. El resultat final 24 a 11, important triomf de l’Igualada que disputarà les semifinals d’aquesta copa, i per tant estarà disputant aquest tram final de competició amb els millors dels altres grups.

Desprès dels  partits jugats en aquesta segona volta de la Copa, podem dir, que les Cadets del Handbol Igualada han demostrat que estan en un bon moment de forma i que ja han consolidant l’equip.  Felicitem a les nostres noies pel esforç i sobretot per el resultat obtingut en aquesta competició, i sobretot recordar-les  que han de continuar lluitant per acabar  aquesta segona fase del campionat como campiones sabem que ho poden aconseguir.

Entrenadora: Noelia Diaz  Jugadores: Julia Estany, Maria Noguera,   Anna Vazquez, Marina Just,  Maria Farre,  Marta Muñoz, Ariadna Sanz, Marina Agut , Andrea Torregrosa

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Òscar pastisser

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *