Victòria Special Handbol amb un gran treball d’equip

CHI Special – SAI Computers 23 – CHI combinat femení 9

 Aquest dissabte també va ser una data Special. L’equip de l’Escola Àuria jugava el seu partit corresponent al mes de març i ho feia davant un combinat igualadí femení de categories infantil i cadet.

 Un començament de partit amb importants dosis de nervis en tota la plantilla igualadina  marcava el que seria ,com en altres ocasions, un gran partit d’handbol .

 Les joves jugadores del combinat igualadí no sabien l’estil de joc del seu equip rival del projecte Special i això va permetre que l’equip les sorprengués una i altra vegada amb jugades de contraatac que no van saber aturar i que, tot i que amb algunes errades inicials del matx, van anar sumant gols en el marcador que deixaven cada vegada menys distància en el marcador . La primera part acabava amb un molt ajustat 5 a 6 a favor del combinat femení .

 Després del descans i d’algunes bones indicacions dels fantàstics entrenadors , l’Edu,en Roger i l’Iban, els jugadors van sortir a la pista molt concentrats , motivats i convençuts que el podien guanyar. Un parcial 6-0 va gairebé sentenciar el matx a favor de l’equip Special i deixava el combinat igualadí  sense possibilitat de remuntada. Les jugades de contraatac anaven sumant i les grans aturades de la portera Mª Àngels ajudaven a aconseguir aquesta més que merescuda victòria .

 Destacar del partit una nova fita on per primera vegada amb un gran treball d’equip i amb ingent suport per part de tots els entrenadors i dels aficionats de la graderia, es va aconseguir que tots els jugadors marquessin algun gol, el que ens fa molt feliços i els felicitem enormement .

 Per l’equip Special SAI Computers, i dirigits per l’Edu,en Roger i l’Iban,van jugar:  David Cobos(4 gols), Joan Solís(4 gols i 4 parades), Alejandro Navarro(5 gols), Bernat Moreno(3 gols), Marta Aynés(2 gols), Àlex Jordano(2 gols) i Mª Àngels Marimón ( 15 parades i 1 gol)

 Pel combinat igualadí femení,dirigits per la Jordina i en Sergi,van jugar: Marina Agut, Maria,Maria,èlia,Cristina…gràcies a totes.

 Agrair també la gran i encertada actuació arbitral amb la que ens va obsequiar en Miki .

 Aquest projecte és possible gràcies al patrocini de l’empresa SAI Computers

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies