Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Victòria Special Handbol amb un gran treball d’equip

CHI Special – SAI Computers 23 – CHI combinat femení 9

 Aquest dissabte també va ser una data Special. L’equip de l’Escola Àuria jugava el seu partit corresponent al mes de març i ho feia davant un combinat igualadí femení de categories infantil i cadet.

 Un començament de partit amb importants dosis de nervis en tota la plantilla igualadina  marcava el que seria ,com en altres ocasions, un gran partit d’handbol .

 Les joves jugadores del combinat igualadí no sabien l’estil de joc del seu equip rival del projecte Special i això va permetre que l’equip les sorprengués una i altra vegada amb jugades de contraatac que no van saber aturar i que, tot i que amb algunes errades inicials del matx, van anar sumant gols en el marcador que deixaven cada vegada menys distància en el marcador . La primera part acabava amb un molt ajustat 5 a 6 a favor del combinat femení .

 Després del descans i d’algunes bones indicacions dels fantàstics entrenadors , l’Edu,en Roger i l’Iban, els jugadors van sortir a la pista molt concentrats , motivats i convençuts que el podien guanyar. Un parcial 6-0 va gairebé sentenciar el matx a favor de l’equip Special i deixava el combinat igualadí  sense possibilitat de remuntada. Les jugades de contraatac anaven sumant i les grans aturades de la portera Mª Àngels ajudaven a aconseguir aquesta més que merescuda victòria .

 Destacar del partit una nova fita on per primera vegada amb un gran treball d’equip i amb ingent suport per part de tots els entrenadors i dels aficionats de la graderia, es va aconseguir que tots els jugadors marquessin algun gol, el que ens fa molt feliços i els felicitem enormement .

 Per l’equip Special SAI Computers, i dirigits per l’Edu,en Roger i l’Iban,van jugar:  David Cobos(4 gols), Joan Solís(4 gols i 4 parades), Alejandro Navarro(5 gols), Bernat Moreno(3 gols), Marta Aynés(2 gols), Àlex Jordano(2 gols) i Mª Àngels Marimón ( 15 parades i 1 gol)

 Pel combinat igualadí femení,dirigits per la Jordina i en Sergi,van jugar: Marina Agut, Maria,Maria,èlia,Cristina…gràcies a totes.

 Agrair també la gran i encertada actuació arbitral amb la que ens va obsequiar en Miki .

 Aquest projecte és possible gràcies al patrocini de l’empresa SAI Computers

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *