Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 24 i 25 de març

TERCERA CATALANA SÈNIOR MASCULINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 20

Important i molt treballada victòria del Club Handbol  Igualada que el porta a encapçalar el liderat

Salle Montcada  31 – Club Handbol Igualada  33

Aquest diumenge el nois del primer equip del Club Handbol Igualada es desplaçaven a la pista de l’Handbol La Salle Moncada per afrontar un partit a on els igualadins tenien que guanyar si volen seguir endavant amb el seu objectiu i aprofitar que el seu rival directe, tenia jornada de descans i el permetia avançar-lo per prendre-li el liderat.

El matx va començar d’una manera molt intensa i amb molts nervis per les dues bandes, això quedava reflectit amb les nombroses errades en la finalització d’accions d’atac. Però semblava que tot i aquests nervis els igualadins estaven molt concentrats i motivats en el partit i seguien atacant d’una manera molt ràpida, però a la vegada amb una presa de decisions més que correcte, però que degut al bon paper de la porteria rival no acabaven amb la finalització que tots desitjàvem.

Amb tot això, anaven passant els minuts i La Salle anava posant distància en el lluminós, al minut 18 de la primera part els igualadins perdien per una clara diferència de 5 gols, però a partir d’aquest moment els homes de Joan Alcoberro van treure damunt el parquet aquell orgull d’equip i van començar a intensificar el seu joc, fins aconseguir arribar al descans amb un gol per sota al lluminós (16 a 15).

En la represa el CH Igualada ,conscients de que no se’ls podia escapar el partit i amb molta confiança, van seguir  treballant i practicant un joc molt intens i ràpid que va acabar desgastant al seu rival, tot i que la gran experiència dels jugadors de la Salle va fer que el partit no s’acabés de resoldre fins l’últim minut a on els igualadins, tot i estar en inferioritat numèrica van aconseguir endur-se aquesta treballadíssima victòria que els permet seguir aspirant al seu objectiu i ocupar el liderat.

Al final del partit l’entrenador igualadí, Joan Alcoberro, es va mostrar molt orgullós del tot el seu equip pel gran treball realitzat durant tot el matx, però sobretot, per la imatge que va mostrar l’equip. Una imatge d’equip que dia rere dia va creixent i que demostra que creu firmament en el seu estil de joc, però sobretot, l’entrenador igualadí va voler fer èmfasi en el gran esperit de conjunt que avui havia vist en tots i cada un dels seu jugadors, creu que això és el que avui els ha permès endur-se aquesta important victòria. Com sempre, l’entrenador igualadí, va tenir paraules d’agraïment als aficionats igualadins que es van desplaçar a Moncada per donar ànims a l’equip.

Cal recordar que el següent partit del Club Handbol Igualada serà diumenge vinent, dia 1 d’abril a les 12:30 hores al pavelló de les Comes contra el segon classificat l’handbol Pardinyes “B”.

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Hilari Canales (5 parades); Alex Sabaté (8 parades); Carles Oller (3 gols); Adri Suero (15 gols); Esteban Lezama (3 gols); David Cubí (6 gols); Jordi Salom (1 gol); Roger Calzada (2 gols); Pol Cantero (2 gols); Martí Ruiz; José Luís Álvarez; Edu Jounou i Sergi Velasco.

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA .Quarts de final a doble partit

Eliminatòria desequilibrada

El cap de setmana es va jugar l’eliminatòria a doble partit dels quarts de final a la Lliga catalana molt desequilibrada en els dos partits, en què el KH-7 BM GRANOLLERS va ser clar i just vencedor. Anada 16-51, Tornada 44-12.

Oportunitat perfecta per aprendre de l’experiència.  Ara a esperar el sorteig de la copa i que tinguem sort.

Per al CH Igualada va jugar: Anna Font, Judit Gomez, Ana Vazquez, Berta Calçada, Nora Muñoz, Anna Vilarrubias, Jana Sendra, Ainoa Rizo, Jordina Marsal,  Porteres: Miriam Pla i Júlia Estany. Entrenador: Jordi Riba. Delegada: Puri Lumbreras

Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà

PRIMERA CATALANA CADET MASCULINA(1ª FASE)Grup ÚNIC.Jornada 20

Partit vibrant el jugat pels igualadins

Club Handbol Igualada 39 –H Gavà  35

Bon partit el jugat pel cadet masculí del club Handbol Igualada diumenge 25 de mar a les 12:30,  al Poliesportiu igualadí de Les Comes.

Partit molt dur que va començar sempre amb avantatge dels jugadors igualadins, fins arribar a la mitja parta amb un resultat favorable als igualadins de 18 a 15.

La segona part va ser més dura que la primera, sempre davant l’ Igualada, fins arribar als últims deu minuts en que l’equip del Gavà va igualar, i puntualment guanyava d’un gol a l’equip igualadí. La voluntat i coratge dels nostres jugadors varen fer que als cinc minuts finals s’avancessin  i guanyessin per  39 a 35, que fins i tot guanyava la diferència de gols en camp contrari. A destacar que els minuts finals van ser “durs i vibrants” ja que l’equip visitant no es resistia ni creia que perdria però un Igualada contundent i convençut va saber administrar la pressió i emportar-se el dos punts més que merescuts.

Van jugar, dirigits per Maure Vidal,circumstancialment,van jugar: com a jugadors de camp Sergi Garcia, Raül Ubía, Jordi Vilarrubias, Elias Galiano, Dani Fons,  Jordi Grado, Adrian Cano, Blai Martínez, David Díaz, Pere Sendra, Jordi Calvet , Pol Requena i Marc Reina . A la  porteria Marc Tarrida i Carles Serra. Lesionats o no convocats Aleix Royo, Jordi Grado i Cesc Carrer

Col·laboren: AE Aplicacions Elèctriques i Gumà Assegurances

COPA FEDERACIÓ CADET FEMENINA . Grup A. Jornada 9

No van poder aguantar el ritme

Handbol Cambrils 31 – Club Handbol Igualada 21

Partit disputat aquest dissabte 24 de març de 2012, al Palau  Municipal d’Esports de Cambrils , que enfrontava el Club Handbol Cambrils  i el Club Handbol Igualada corresponent a la segona volta de la Copa, que va donar inici a les 18 hores.

Partit molt emocionant, que disputaven els dos equips més forts d’aquest grup de la Copa, el resultat final no reflecteix ni molt menys el que s’ha vist a la pista, i cal dir que durant la primera part les noies de l’Igualada no van tindre la sort de cara,  ja que van fer fins a  cinc pals al primer període i no van concretar certs contraatacs que podien haver canviat totalment el marcador final d’aquest emocionant partit.

La Primera part, va concloure amb el resultat de 12 a 9  a favor de l’equip local,  que va estar més encertat en l’atac que les jugadores igualadines.

Durant aquests primers 30 minuts de joc, la nostre defensa, ( 5-1),  no ha estat superada per les jugadores locals i el resultat s’ha mantingut molt equilibrat,tots dos equips han armat  unes bones defenses. En l’aspecte ofensiu potser encara es podia haver fet quelcom més, de totes maneres, les nostres jugadores estan demostrant tenir en el seu contra atac una gran arma, el dominant força bé i en treuen cada vegada més profit.

De la segona part, es pot fer la mateixa lectura, pel que fa als  primers 15 minuts en que el marcador, encara que favorable per les nostres rivals, però amb una diferència de dos o tres gols, el que feia encara factible la remuntada.

A partir del minut 15 les jugadores de l’Igualada, no van poder aguantar el ritme i les noies de l’Handbol Cambrils no van trobar la fortalesa de la nostra defensa i van estar superiors en atac.

Entrenadora: Noelia Diaz. Jugadores: Júlia Estany, Maria Noguera, Marina Just, Marina Agut, Andrea Torregrosa, , Ana Vázquez,  Maria Farré , Ariadna Sanz i Nuria Martin.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Òscar pastisser

LLIGA CATALANA INFANTIL FEMENINA(1ª FASE) GRUP ÚNIC.Jornada 20

Partit alentit

Club Handbol Igualada 14 – EH Sant Vicenç  26

El començament del partit ha estat molt igualat però després l’equip visitant ha reaccionat i ha anat distanciant-se de les infantils de l’Igualada. Ha acabat la 1a mitja part amb el resultat de 7 a 14.

A la 2a mitja part, el ritme del partit s’ha alentit i les del Sant Vicenç han aprofitat per sentenciar-lo. El resultat final ha estat de 14 a 26.

Dirigides per Laura Baraldés,van jugar: Laia Bertran, Carolina Belén (lesionada), Carla Bisbal, Aida Calleja, Paula Domingo, Marcel.la Esquerra, Emma Jové, Maria Mayol, Cristina Muñoz, Núria Rizo, Èlia Roca, Èlia Torreblanca

Col·laboren: Torreblanca i Forvi

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA(2ª Fase) Grup A. Jornada 8

Va faltar intensitat

Club Handbol Igualada 14 – H La Garriga 37

L’equip infantil masculí del CH Igualada va jugar la vuitena jornada contra l’ HANDBOL LA GARRIGA.

L’equip local va intentar jugar de tu a tu contra la Garriga, però li va faltar intensitat en el seu joc. Per moments els jugadors de l’Igualada semblaven controlar el joc, però després abaixaven la intensitat i els jugadors del HANDBOL LA GARRIGA tornaven a dominar el joc fent-se amb el partit, 14 – 37

Per l’Igualada van jugar: Edu (2), Eric (3), Jordi (4), Xavi (6), Max (7), Josep (8), Brayan (9), Manel (10), Nil (11), Alex (13), Joel (14), Toni (19), Nico (34). Porters: Adri (1), Sergio (16), dirigits per Maure Vidal. Ajudant: Miquel. Delegat: Manuel Muñoz.

Col·laboren: Pista Cero i Munich

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *