Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 17 i 18 de març

TERCERA CATALANA SÈNIOR MASCULINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 19

 

Gran partit del Club handbol Igualada a les Comes contra l’Handbol Balsareny

Club Handbol Igualada  37 – Handbol Balsareny  23

 Aquest cap de setmana el primer equip del Club Handbol Igualada afrontava un dificilíssim partit contra el sempre perillós i experimentat Handbol Balsareny amb l’objectiu de sumar quelcom de positiu i poder seguir ferm en el seu objectiu.

 El partit va començar amb un joc molt intens i ràpid per part dels dos equips. Els primers 15 minuts vam viure un gran espectacle, amb un constant intercanvi de gols al lluminós, però a partir d’aquí el conjunt igualadí va pujar el llistó jugant a un ritme encara més intens, a on amb una defensa una mica més tancada i amb moltes més ajudes va seguir corrent molt al contraatac aconseguint així un parcial de 7 a 0 a favor dels locals que va marcar l’esdevenir del matx. La primera part va finalitzar amb un marcador de 20 a 13 a favor dels igualadins.

 La segona part va començar amb un Handbol Balsareny que va intentar  reduir a la mínima expressió el resultat que marcava el lluminós, però un Igualada molt segur va seguir treballant de valent i desgastant encara més al seu rival per aconseguir una victòria molt important pels seus interessos.

 Al final del partit l’entrenador igualadí, Joan Alcoberro, és va mostrar molt orgullós del seu equip i va felicitar un per un a tots els seus jugadors pel gran esforç i treball realitzat durant el partit, així com va voler agrair una vegada més el suport dels aficionats que es van desplaçar a les Comes per animar el seu equip conscients de la importància d’aquest partit.

 Pel Club Handbol Igualada van jugar: Hilari Canales (6 aturades); Toni Martínez (8 aturades); Sergi Velasco (3 gols); Adri Suero (13 gols); David Cubí (2 gols); Martí Ruíz (2 gols); Jordi Salom (1 gol); José Luís Àlvarez (4 gols); Roger Calçada (1 gol); Edu Lezama (2 gols); Pol Cantero (9 gols); Carles Oller  i Eduard Jounou.

 Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

 SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 19

Segona victòria a casa consecutiva

Club Handbol Igualada 24 – H Berga 10

Partit disputat al pavelló de les comes dissabte a la tarda. Els igualadins s’enfrontaven a un dels pitjors equips de la lliga i tenien una oportunitat d’or per mostrar el seu potencial i la seva evolució mostrada als entrenaments.

La primera part va començar amb un ritme molt lent, amb molts pocs gols per part dels dos equips, un ritme que afavoria a l’equip visitant. Tot i així els locals anaven per davant en el marcador. El partit estava molt travat però als últims minuts els igualadins es van escapar al marcador amb  8 gols de diferència, 13-5.

La segona part va començar amb un ritme pitjor a la primera, fent només 3 gols amb 15 minuts. Els igualadins tot i el pèssim arbitratge que va fer quedar als locals amb només 4 jugadors a la pista durant uns minuts a causa de les exclusions, va saber mantenir la diferència de gols, que es va anar augmentant fins al final del partit arribant amb un marcador de 24-10.

Entrenats pel Joan Alcoberro van jugar: Aleix Royo ( 17 parades ). Eric Elvira (2 gols), Miquel Albareda (6), Òscar Solé (2), Marc Mascaró (6), Dani Jové (3), Iban Sanmiguel (3), David Holgado (2), Jordi Vilarrubias i Ton Casellas.

Col·laboren: Autoescola Montauto i El Cofre

 LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA Grup ÚNIC. Jornada 22

Victòria treballada i merescuda

Club Handbol Igualada 31 – H Sant Cugat 19

Dissabte passat a la tarda es va disputar l’última jornada de la primera fase de la lliga catalana juvenil femenina, que va enfrontar el CH Igualada contra el H Sant Cugat.

Al inici de la primera meitat l’Handbol  Sant Cugat es posava al davant en el marcador amb un parcial de 3-0 que feia presagiar un partit com tants en aquesta 1ª fase en què les jugadores de l’Igualada volien controlar el partit i no podien, però passat el minut 17 el CH Igualada aconseguia l’empat 6-6 i a poc a poc posava distància al marcador que al descans era 13-9 favorable a les jugadores igualadines.

A la segona meitat les noies del CH Igualada van saber administrar el seu avantatge, amb continus contraatacs i diversos parcials de 3-0 i 4-0 van sentenciar el partit 31-19.

Per al CH Igualada van jugar: Anna Font, Judit Gomez, Berta Calçada, Anna Vilarrubias, Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Jordina Marsal, Jana Sendra. Portera: Julia Estany. Entrenador: Jordi Riba. Delegada: Puri Lumbreras.

Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà

PRIMERA CATALANA CADET MASCULINA(1ª FASE)Grup ÚNIC.Jornada 19

Partit renyit

H Banyoles 35 – CH Igualada  28

 Bon partit el jugat dissabte 17 de març al Poliesportiu La Draga de Banyoles.

 El partit va ser molt mogut i obert, amb equips que batallaven al terreny. El resultat al descans va ser de 16-14.

 La segona part, també molt treballada per tots, i amb molta netedat, amb poques expulsions de 2 minuts, el què feia noble el joc, fins que a deu minuts del final l’equip gironí “va trencar” el partit, també destacar els 2 àrbitres gironins força localistes. El partit va acabar amb un resultat favorable als locals de 35 a 28,que no reflectia el què ha passat en el camp, en que tots els jugadors d’ ambdós equips, varen treballar molt.

 Van jugar, dirigits per Pol Cantero, com a jugadors de camp Jordi Vilarrubias, Elias Galiano, Dani Fons, Raül Ubía, Jordi Grado, Adrian Cano, Blai Martínez, David Díaz, Cesc Carrer, Pere Sendra i Marc Reina. La  porteria defensada per Marc Tarrida i Carles Serra. Lesionats o no convocats, Pol Requena, Jordi Calvet Sergi Garcia, i Aleix Royo.

 Col·laboren: AE Aplicacions Elèctriques i Gumà Assegurances

 COPA FEDERACIÓ CADET FEMENINA . Grup A. Jornada 8

Camí del liderat  del cadet femení

Club Handbol Igualada 23 – Handbol Vic 14

Aquest dissabte dia 17 de març a les Instal·lacions esportives de Les comes, hem pogut   gaudir d’un bon partit d’handbol, que va començar a les 11: 30 hores del mati i que enfrontava dos del equips capdavanters de la Copa, el Club Handbol Igualada i l’Handbol Vic.

 L’equip local, ha sortit des del primer minut en  aquest enfrontament  amb una motivació especial, ja que al partit de la primera volta jugat a Vic, les nostres jugadores van acabar perdent per un sol gol de diferència, en un bon i disputat partit. Això, sens dubte,  ha fet   que el Matx fos jugat amb una intensitat afegida per les nostres noies, que han   fet un molt bon partit, i que han jugat a un gran nivell,  demostrant  perquè estan en les primeres posicions de la Copa.

La primera part va ser dominada des del primer minut per l’handbol Igualada, encara que les nostres jugadores,no van poder marxar en el marcador amb una clara diferència que donés tranquil·litat de cara a la segona part, perquè les jugadores del Vic van fer una bona defensa i van fer també un bon primer temps, el resultat final del primer període 11 a 7.

La segona part, va ser també molt emocionant, almenys el primers 15 minuts d’aquest període, sobretot perquè les jugadores  de l’handbol Vic,  van continuar molt concentrades i fent sobretot una bona defensa, però també es cert que les nostres jugadores volien guanyar aquest partit per seguir en les primeres posicions del campionat i van fer una gran segona part, desplegant un gran joc tant en defensa com en atac, i fent com sempre us de la seva millor arma, el contraatac, tot això es va veure reflectit en el resultat final, que va acabar amb el triomf de l’ Igualada per 23 a 14.

  Entrenadora: Noélia Díaz  Jugadores: Julia Estany, Maria Noguera,   Anna Vazquez, Marina Just,  Maria Farre,  Marta Muñoz, Ariadna Sanz, Marina Agut , Andrea Torregrosa

 Col·laboren: Torregrosa Advocats i Òscar pastisser

 LLIGA CATALANA INFANTIL FEMENINA(1ª FASE) GRUP ÚNIC.Jornada 19

Esperada victòria

Ass Lleidatana 14 – Club Handbol Igualada 18

 Ha estat un partit d’infart fins l’últim moment. Les de l’infantil de l’Igualada han fet un partit excepcional: un bon atac, una bona defensa i unes fantàstiques parades de la portera Núria Rizo.

 L’Handbol Igualada guanyava a la 1a mitja part per 7 a 9 i, durant la 2a mitja part la diferència en el marcador ha anat augmentant fina a guanyar per 14 a 18.

Felicitem les jugadores de l’Infantil de l’Handbol Igualada per la seva merescuda i esperada victòria.

Dirigides per Maure Vidal, excepcionalment, van jugar: Laia Bertran, Carolina Belén (lesionada), Carla Bisbal, Aida Calleja (lesionada), Paula Domingo, Marcel.la Esquerra, Emma Jové, Maria Mayol, Cristina Muñoz, Núria Rizo, Èlia Roca, Èlia Torreblanca

Col·laboren: Torreblanca i Forvi

JORNADA DE TECNIFICACIÓ INFANTIL FEMENÍ

Aquest diumenge, dins de la Diada de l’Handbol Femení celebrada a Sant Quirze del Vallès, s’ha dut a terme el primer entrenament de tecnificació infantil femení de primer any amb la participació de tres de les nostres jugadores: Carla Bisbal, Maria Mayol i Cristina Muñoz.

Les noies han gaudit molt de l’experiència que ha suposat poder relacionar-se amb les seves rivals de cada partit, però aquesta vegada com a companyes d’entrenament.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *