Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 25 i 26 de febrer

TERCERA CATALANA SÈNIOR MASCULINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 16

El Primer equip encapçala el liderat en solitari

 Handbol Concòrdia  23 – Club Handbol Igualada  31

 Dissabte passat el Club Handbol Igualada es va desplaçar a terres andorranes per jugar contra l’equip del municipi d’Encamp, l’Handbol Concòrdia.

 Els igualadins afrontaven el partit amb molt de respecte, però a la vegada, molt concentrats i en la memòria el partit de la primera volta a on els de casa nostra van guanyar in extremis al final del partit per un gol de diferència.

 Els homes de Joan Alcoberro van començar el partit amb un bon ritme de joc que només certes actuacions arbitrals feien que poguessin marxar en el marcador de més de 5 gols. Aquestes actuacions del col·legiat van fer que el Club Handbol Igualada mai s’acabés de trobar còmode durant tota la primera part i, sobretot, durant els últims 12 minuts d’aquesta. Tot i així el resultat al descans era de 13 a 15 a favor dels igualadins.

 A la represa del partit el Club Handbol Igualada, molt més tranquil i conscients de que no podrien fer res per canviar certs comportaments arbitrals, es van dedicar a jugar un handbol pràctic amb canvis atac/defensa que els va permetre poder realitzar transicions ràpides en forma de primera onada i quan tocava realitzar un atac col·lectiu amb una presa de decisions molt més encertada que en el tram final de la primera part. Fruit d’aquest petit canvi en el joc i, sobretot, amb el gran canvi d’actitud mostra’t durant tot el segon període els igualadins es vam poder imposar al seu rival per un resultat de 23 a 31 final.

 L’entrenador igualadí, Joan Alcoberro, al final del partit va a tornar a destacar l’actitud del seu equip i el gran esforç, sacrifici i treball col·lectiu de tots els seus jugadors.

 Cal recordar que la setmana vinent el Club Handbol Igualada jugarà un altre important partit contra l’Handbol Sant Ot de la Seu d’Urgell. En aquesta ocasió el partit serà dissabte 3 de març a les 20:00 hores al Complex municipal de les Comes.

 Pel Club Handbol Igualada van jugar: Toni Martínez (12 parades); Maure Vidal (1 gol); Sergi Velasco (1 gol):  Adri Suero (4 gols); David Cubí (7 gols); Esteban Lezama (2 gols); Jordi Salom (1 gols); José Luís Álvarez (1 gols); Pol Cantero (12 gols); Edu Lezama (1 gol); Marti Ruiz (1 gol) i Roger Calçada.

 Col·labora: Gràfiques Cubí i Asfalt

 SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 16

 Un altre entrebanc

 Concòrdia Handbol 26 – Club Handbol Igualada 20

 Desplaçament del equip juvenil del Igualada fins a Andorra per disputar el partit de la setzena jornada de lliga contra el Concòrdia. 

 Es presentava un partit assequible per l’Igualada tot i que el partit d’anada s’havia perdut per 5 gols, ja que l’equip es troba en un millor moment de forma tot i les baixes que va tenint al llarg de la temporada.

 La primera part va començar amb els igualadins posats dins el partit mostrant una defensa sòlida i un atac que aconseguia anar anotant. Però vora el minut 20, quan l’Igualada anava dos gols per davant es va produir una greu lesió del Miquel, fet que va tenir una gran repercussió en el que quedava de partit. Els igualadins, desmarxats, es van anar quedant enrere en el marcador, fins arribar al descans amb un resultat desfavorable de 3 gols.

 Al començar la segona part l’equip estava més centrat, però cada cop anava a pitjor i s’anaven provocant errades en defensa que feia que l’equip local anés incrementant la renda de gols. A mitjans de la segona part els visitants semblava que es tornessin a centrar però no hi havia manera, finalment es va acabar perdent per 6 gols de diferència, amb un resultat de 26 a 20.

 De part de tot l’equip juvenil es vol donar ànims i desitjar que tingui una ràpida recuperació al Miquel.

 Entrenats pel Maure Vidal van jugar: Aleix Royo (p.) 13 parades. Eric Elvira (5 gols), Miquel Albareda (3), Marc Mascaró (3), Dani Jové (3), Iban Sanmiguel (2), David Holgado, Jordi Vilarrubias (1) i Ton Casellas (3). 

Col·laboren: Autoescola Montauto i El Cofre

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA Grup ÚNIC. Jornada 19

Hi va faltar encert

Club Handbol Igualada 24 – H Sant Quirze 27

El diumenge al migdia es va jugar la Jornada 19 de la primera fase. Un partit que li podia semblar de pur tràmit a l’equip visitant, però que se li va posar molt difícil gràcies a l’actitud d’unes jugadores, les del CLUB HANBOL IGUALADA, que no estan disposades a deixar que cap equip vingui a casa seva a passejar-se sense suar la samarreta.

En la primera meitat el marcador va ser bastant igualat, en part fruit dels múltiples errors de cara a porteria de les jugadores locals, això els va fer arribar al descans amb un marcador desfavorable del 9-14.

A la segona meitat el joc va guanyar en intensitat i duresa per part dels dos equips, l’Igualada va ser capaç de superar un desavantatge de 8 gols i remuntar el partit amb força fins a aconseguir el resultat final del 24-27 que no fa justícia al que es va veure a la pista.

Per l’Igualada,van jugar: Jordina Marsal, Judit Gómez, Elena Mínguez, Anna Vilarrúbias, Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Anna Font, Jana Sendra, Berta Calçada i Míriam Pla , a la porteria .

Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà

PRIMERA CATALANA CADET MASCULINA(1ª FASE)Grup ÚNIC.Jornada 16

Partit vibrant el jugat pels igualadins

Club Handbol Igualada  38 –CH Sant Joan Despí  37

 Bon partit el jugat diumenge 26 de febrer a les 11:30,  al Poliesportiu igualadí de Les Comes. Els contrincants es coneixen molt bé ja havien jugat 6 vegades en els darrers 2 anys, i sempre acabava perdent l’ equip igualadí, fins i tot per mínimes, i a semifinals de Copa d’any passat, a partit únic i en camp de St. Joan Despí, amb un públic “molt guerrer contra els igualadins”.

 Aquest any, els igualadins no s’ han deixat sorprendre. La primera part va començar lenta pels dos equips, i sempre l’ equip igualadí pel davant, mostrant-se respecte. Al minut 20 el resultat era de 14 a 12, en el que a partir d’ aquell moment, els locals augmentaren la confiança, arribant al descans amb resultat favorable als igualadins de 20 a 16.

 La segona part, si més no va ser més dura que la primera, sempre davant l’ Igualada, amb 3 a 6 gols d’ avantatge, fins arribar als últims cinc minuts, que van ser “durs i vibrants” ja que l’equip visitant no es resistia ni creia que perdria. Els locals no varen caure en provocacions, i mantenint la concentració, el partit va acabar amb una merescuda i treballada gens fàcil victòria igualadina de 38 a 37, contra un equip bo i batallador.

La duresa dels visitants va quedar reflex amb 8 exclusions de 2 minuts, 2 targes als jugadors  i 1 a l’entrenador, contra 4 exclusions, i cap tarja de l’ equip local.

 Van jugar, dirigits per Pol Cantero: Sergi Garcia, Jordi Vilarrubias, Elias Galiano, Dani Fons,  Jordi Grado, Adrian Cano, Blai Martínez, David Díaz, Cesc Carrer, Pere Sendra, Jordi Calvet  Pol Requena i Marc Reina . A la  porteria Marc Tarrida i Carles Serra. Lesionats o no convocats  Raül Ubía i Aleix Royo.

 Col·laboren: AE Aplicacions Elèctriques i Gumà Assegurances

 PRIMERA CATALANA CADET FEMENINA Grup D. Jornada

Clara superioritat de les igualadines

CH Sant Cugat 12 – Club Handbol Igualada 27

 Partit disputat aquest diumenge 26 de febrer de 2012, al Pavelló de Sant Cugat, entre el Club Handbol Sant Cugat i el Club Handbol Igualada corresponent a la primera volta de la Copa, que ha donat inici a les 9,30 hores del matí.

 Hem de parlar d’ un partit, que ha estat ben jugat i dominat plenament per les nostres jugadores, que han demostrat la seva superioritat en tots els aspectes del joc enfront l’equip rival.  

 La Primera part, va concloure amb el resultat de 13 a 4  a favor de l’equip visitant, que va ser  molt superior en tots el aspectes del joc, bona defensa i un molt bon contraatac, que ha fet molt mal a l’equip rival.

 Durant aquests primers 30 minuts de joc, la nostre defensa, ( 6-0),  no ha estat superada per les jugadores del Sant Cugat, que  s’ han  trobat amb un mur que no les va permetre fer  pràcticament gols  en tot el primer temps. En l’aspecte ofensiu potser encara es podia haver fet quelcom més, de totes maneres, les nostres jugadores estan demostrant tenir en el seu contraatac una gran arma, que el dominen força bé i en treuen cada vegada més profit.

 De la segona part, es pot fer la mateixa lectura, encara que, van veure una lleugera millora en les jugadores rivals que en aquesta segona part va fer algun gol més que al primer temps.

 Destacar doncs, que les jugadores de l’ Igualada estan assolint mica a mica confiança en elles i per això creiem que en aquesta copa podran fer un molt bon paper. Finalment i resumint hem de parlar de clar domini del nostre Club,i així queda reflectit en el resultat final, Club Handbol Sant Cugat 12 Club Handbol Igualada   27.

Per l’Igualada, dirigides per Noèlia Díaz, van jugar: Júlia Estany, Ana Vázquez, Andrea Torregrosa, Núria Martín, Maria Farré, Maria Noguera, Marina Just, Marina Agut, Ariadna Sanz i Marta Muñoz.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Òscar pastisser

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA(2ª Fase) Grup A. Jornada 4

Va sobrar el primer quart d’hora

Club Handbol Igualada 11 – H Ribes 37

Dissabte 25/02/2012 es va jugar a igualada el partit de la jornada 4 de la segona fase.

En els quinze primers minuts del primer temps el HANDBOL RIBES deixava sentenciat el partit amb 1-15 al marcador, de gens serviria que els nois del CH IGUALADA s’ endollessin  al partit després, l’equip visitant només va tenir que administrar el seu avantatge, 4-21 a l’acabar la primera part.

La segona meitat va ser més disputada, encara que amb un marcador menys voluminós però similar, 7-16 que suposava el resultat final de l’11-37 per a l’equip visitant.

Per l’Igualada, van jugar: Adrià Senar, Bryan Mezquita, Joel Caño, Jordi Balsells, Eric Gil, Manel Muñoz, Xavi Ballesteros, Sergi Ballesteros, Nil Subirana, Eduard Vilardell, Max Segura i Àlex Campos.

 Col·laboren: Pista Cero i Munich

LLIGA CATALANA INFANTIL FEMENINA(1ª FASE) GRUP ÚNIC.Jornada 16

Marcat per les baixes

Club Handbol Igualada 14 – OAR Gràcia 18

 Aquest diumenge, 26 de febrer, les infantils de l’Igualada tenien moltes baixes per lesions i malalties. Per tant, hi havia les jugadores justes i l’entrenadora no podia fer cap canvi. Entre aquestes baixes també hi havia la portera, així que dues jugadores van haver de defensar la porteria.

 Malgrat tot, van jugar molt bé i el resultat final fou de 14-18

 Dirigides per Laura Baraldés,van jugar: Laia Bertran (lesionada), Carolina Belén (lesonada), Carla Bisbal, Aida Calleja (lesionada), Paula Domingo, Marcel·la Esquerra (lesionada) , Emma Jové, Maria Mayol, Cristina Muñoz, Núria Rizo (lesionada), Èlia Roca, Èlia Torreblanca .

Col·laboren: Torreblanca i Forvi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *