Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 4 i 5 de febrer

TERCERA CATALANA SÈNIOR MASCULINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 13

Gran victòria del Club Handbol Igualada davant del Pardinyes “C

Club Handbol Igualada 30 – Pardinyes “C” 23” 

Diumenge passat el Club Handbol Igualada jugava , una vegada més, un partit vital pels seus interessos.

En aquesta ocasió els igualadins s’enfrontaven a l’Handbol Pardinyes “C”. Un equip que la temporada passada va quedar primer del grup i va jugar les fases d’ascens. El partit va comença força bé pels homes de Joan Alcoberro que amb un joc sòlid aconseguien trobar en cada atac la millor situació de llançament i defensivament anul·lar al rival. De fet al minut 15 el C.H.Igualada dominava per un clar 7 a 2, però a partir d’aquí al Pardinyes ha començat a jugar una mica més còmode i això els ha permès acabar la primera part amb un resultat favorable de 11 a 12.

A la segona part els igualadins, conscients de que tenien que començar a desplegar el seu millor joc, intens i ràpid .Si no volien veure perillar el resultat, van ajustar la seva defensa per intentar recuperar el màxim de pilotes possibles i sortir al contraatac per intentar capgirar el més aviat possible la dinàmica del partit.

De fet gràcies aquest canvi actitud el Club Handbol Igualada va poder endossar un parcial de 5 a 0 que va començar a marcar l’esdevenir del matx.

Al final del partit el gran desgast físic imprès pels igualadins va passar factura als jugadors del Pardinyes “C” que van acabar el partit amb un resultat de 30 a 23 a favor del Club Handbol Igualada.

Al final del partit l’entrenador igualadí, Joan Alcoberro, va donar gràcies a tothom que es va desplaçar al pavelló de les Comes per donar ànims a l’equip i analitzant el partit, una vegada més, va voler felicitar a tots els seus jugadors pel gran treball fet durant el partit i va assegurar que seguiran treballant per seguir millorant dia a dia.

Cal recordar que la setmana vinent el Club Handbol Igualada es desplaçarà a Sabadell per jugar contra l’Handbol Sabadell.

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Alex Sabatè (13 parades); Hilari Canales; Adri Suero (7 gols); David Cubí (3 gols); Esteban Lezama (5 gols); Jordi Salom (2 gols); José Luís Álvarez (2 gols); Pol Cantero (10 gols), Albert Belart (1gol); Carles Oller; Edu Lezama; Marti Ruiz; Roger Calçada.

Col·labora: Gràfiques Cubí i Asfalt

 SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 13

No es pot baixar el ritme

Club Handbol Igualada 17 –  Terrassa CH 29

 Partit disputat al pavelló de Les Comes diumenge a dos quarts de dotze del matí.

Es presentava un partit complicat, ja que el Terrassa és el segon classificat de la lliga. I després de fer un bon partit contra els líders, els igualadins anaven amb la moral ben alta per enfrontar-se a un altre repte. 

 A la primera part, ha estat una part amb pocs gols, els igualadins tot i no tenir un joc fluït en atac, mantenia les distàncies contra l’equip visitant. En defensa seguien amb la bona línia dels últims partits. El primer parcial ha estat de 4 a 7, i després que l’entrenador demanés un temps mort, els igualadins s’han reactivat i s’han aconseguit posar per davant en el marcador. Tot i així la primera part finalment ha acabat amb els locals un gol per sota.

 A la segona part, els nois del Igualada no han pogut mantenir el ritme i poc a poc els visitants s’han anat distanciant al marcador. El partit se’ls hi ha anava de les mans a mesura que els terrassencs imposaven el joc que ells volien, és a dir, un joc ràpid i agressiu. Un joc que ha acabat amb l’expulsió d’un dels nostres jugadors i vàries exclusions, quedant al camp només 3 jugadors i el porter. 

Destacar la bona actuació del porter, el Marc, que gràcies a ell ens hem pogut mantenir a dins del partit.

 Per l’Igualada, dirigits per Maure Vidal, han jugat: Marc Tarrida (p), Rubén Álvarez, Miquel Albareda, Iban Sanmiguel, Marc Mascaró, David Holgado, Eric Elvira, Dani Jové, Sergi Garcia, Jordi Vilarrubias, Elías Galiano, Dani Fons i Ton Casellas.

 Col·laboren: Autoescola Montauto i El Cofre

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA Grup ÚNIC. Jornada 16

Gairebé un regal

 BM La Roca 44 –Club Handbol Igualada 20

Dissabte, 04/02/2012 el juvenil femení del CH Igualada es va desplaçar a la Roca per jugar la jornada 16 de la lliga catalana juvenil.
Partit amb molt poc per explicar, a part del fet que el CH Igualada gairebé va regalar els dos punts del partit. Davant un rival que sent superior tècnicament no hauria aconseguit un resultat tan voluminós, de no haver estat pels 34 llançaments fallats i fins a 36 pilotes perdudes en atac, això amb parcials de 5-0 a la primera part i de fins a 9-0 a la segona van sentenciar el partit.

Per CH Igualada, dirigides per Jordi Riba, van jugar: Anna Font, Judit Gomez, Berta Calçada, Mar Samper, Anna Vilarrubias, Nora Muñoz, Jordina Marsal, Ainoa Rizo, Jana Sendra, Elena Minguez. Portera: Miriam Pla.

Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà

PRIMERA CATALANA CADET MASCULINA(1ª FASE)Grup ÚNIC.Jornada 13

Bon partit

Club Handbol Igualada 31-La Salle Bonanova CE 45

 Bon partit el jugat diumenge 5 de febrer  al Pavelló de les Comes igualadí . Els contrincants ja es coneixien d’anys anteriors en categories inferiors, essent l’ equip visitant un bon referent tant amb qualitat tècnica com esportiva, igual que l’ equip igualadí. Era il·lusió de l’equip local igualadí guanyar el partit, cosa que havia passat amb anterioritat, i de forma meritòria, contra un equip que engloba molts jugadors de la ciutat barcelonina.

 La primera part, renyidíssima, sempre pel davant l’equip visitant, fins als 2 últims minuts, en que els igualadins varen empatar, i perden 2 pilotes en últim minut, va acabar amb un resultat renyit de 18-19.

 Al inici de la segona part marca gol l’equip igualadí i hi ha canvis de tàctiques d’  equip visitant, amb defensa de 6, jugadors més alts que els de l’equip local, semblava impossible penetrar aquella “muralla”, tot i les ganes i saber fer de l’ equip igualadí, que degut als contraatacs visitants varen acabar amb un contundent 31 a 45. Destacar l’ empeny, ganes, “fair play” i força de voluntat de tots els jugadors, igualadins i barcelonins, que varen donar la victòria a l’ equip visitant.

Van jugar, dirigits per Pol Cantero, com a jugadors de camp Sergi Garcia, Jordi Vilarrubias, Elias Galiano, Dani Fons, Raül Ubía, Jordi Grado, Adrian Cano, Blai Martínez, David Díaz, Cesc Carrer, Pere Sendra i Marc Reina. A la  porteria Aleix Royo i Carles Serra. Lesionats o no convocats, Pol Requena, Jordi Calvet i Marc Tarrida .

Col·laboren: AE Aplicacions Elèctriques i Gumà Assegurances

 COPA FEDERACIÓ CADET FEMENINA Grup A. Jornada 2

Segona victòria

Torro D’Agramunt IGP 10 – Club Handbol Igualada 24

Dissabte 04/02/2012 Al Pavelló Municipal de CH Agramunt IGP

L’equip del Club Handbol Igualada es va enfrontar a l’equip de l’Agramunt amb el contratemps de les temperatures sota zero.

Una primera part es va jugar molt malament per part de les jugadores de l’Igualada. Perquè tot i ser superior l’Agramunt, el fred del pavelló i les ganes que tenia l’altre equip, feia un partit bastant igualat. La portera de l’ Agramunt es creixia i parava tots els llançaments que feien les nostres jugadores, acabant la primera part amb un 7-8.

La segona part les jugadores de l’Igualada van sortir molt més atentes i ficades en el partit. Van jugar una bona segona part fent jugades i sortint als contraatacs, demostrant la superioritat de l’Igualada, amb un marcador visitant allunyant-se del local, 3-16.

Per l’Igualada, dirigides per Noélia Diaz, van jugar: Júlia Estany, Maria Noguera, Marina Just, Ana Vázquez, Marta Muñoz, Ariadna Sanz, Núria Martin, Marina Agut, Maria Farré.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Òscar pastisser

LLIGA CATALANA INFANTIL FEMENINA(1ª FASE) GRUP ÚNIC. Jornada 13

Bona reacció a la segona meitat

BM La Roca 26 – Club Handbol Igualada 14

 Com sempre, tot i ser un dissabte gèlid, les infantils de l’Igualada han lluitat de valent fins el final del partit, no donant-lo per perdut mai.

 Tenint en compte que jugaven contra La Roca, equip classificat en segon lloc a la lliga, han fet un gran partit, potser dels millors de la temporada, i el que és més important: totes han jugat molt bé i es veu una evolució, setmana darrere setmana, cada vegada més positiva.

 Han acabat la 1a mitja part 11-3. A la 2a han jugat molt millor, fent un parcial de 15 a 11, obligant a les jugadores de La Roca a lluitar moltíssim per aconseguir la victòria final.

 Totes les jugadores estan d’acord que han fet la feina ben feta, i això és bo de cara a enfrontar-se al pròxim partit amb la mateixa il·lusió i encara amb més ganes.

 Dirigides per Laura Baraldés,van jugar: Laia Bertran, Carolina Belén, Carla Bisbal, Aida Calleja , Paula Domingo, Marcel.la Esquerra, Emma Jové, Maria Mayol, Cristina Muñoz, Núria Rizo, Èlia Roca, Èlia Torreblanca.

Col·laboren: Torreblanca i Forvi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *