Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits:28 i 29 de gener

TERCERA CATALANA SÈNIOR MASCULINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 12

Important  victòria del Club Handbol Igualada a Sant Quirze

Sant Quirze  Handbol 24 – Club Handbol Igualada  31

Aquest cap de setmana el primer equip del Club Handbol Igualada es desplaçava a una de les pistes més difícils del grup amb l’objectiu de sumar quelcom de positiu i poder seguir ferm en el seu objectiu.

El partit va començar amb un joc molt intens i ràpid per part dels dos equips. Els primers 10 minuts vam viure un gran espectacle, amb un constant intercanvi de gols al lluminós, però a partir d’aquí el conjunt igualadí va pujar el llistó jugant a un ritme encara més intens, a on amb una defensa una mica més pressionant, va seguir corrent molt al contraatac aconseguint així un parcial de 0 a 7 a favor dels visitants que va marcar l’esdevenir del matx. La primera part va finalitzar amb un marcador de 10 a 17 a favor dels igualadins.

La segona part va començar amb un Sant Quirze molt intens per intentar reduir a la mínima expressió el resultat que marcava el lluminós, però un Igualada molt segur va seguir treballant de valent per aconseguir una victòria molt important pels seus interessos.

Al final del partit l’entrenador igualadí, Joan Alcoberro, és va mostrar molt orgullós del seu equip i va felicitar un per un a tots els seus jugadors pel gran esforç i treball realitzat durant el partit.

La setmana vinent el Club Handbol Igualada jugar una altre importantíssim partit contra l’Handbol  Pardinyes “C” . Aquest partit es jugarà diumenge 5 de febrer a les 13:00 hores  al Poliesportiu de Les Comes.

Pel Club Handbol Igualada van jugar:  Toni Martínez (12 aturades); Carles Oller (1 gol); Adri Suero (6 gols); David Cubí (4 gols); Martí Ruiz (4 gols); José Luís Álvarez (2 gols); Pol Cantero (14 gols), Esteban Lezama; Edu Lezama; Jordi Salom; Roger Calçada; Albert Belart; Sergi Velasco i el juvenil Rubén Álvarez.

Col·labora: Gràfiques Cubí i Asfalt 

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA(1ª Fase)Grup A. Jornada12

Sant Esteve Sesrovires CH 21 – Club Handbol Igualada 19

Col·laboren: Autoescola Montauto i El Cofre

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA Grup ÚNIC. Jornada  15

Partit de tràmit

Club Handbol Igualada 17 –  Amposta CH 44

El partit del Diumenge va començar amb l’Amposta posant-se al davant en el marcador amb un parcial de 3 – 0, després d’una tímida resposta de l’Igualada i 2 – 3 en el marcador, l’Amposta amb un sever parcial de 10 – 0 deixava clar que el partit només tindria un amo i aquest va ser l’Amposta.
Contínues jugades de contraatac de l’Amposta i la incapacitat de les igualadines de respondre al joc de l’equip visitant van acabar amb el resultat de 17 – 44 per al CH Amposta.

Per CH Igualada, dirigides per Jordi Riba,van jugar: Anna Font, Judit Gómez, Berta Calçada, Mar Samper, Anna Vilarrubias, Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Jordina Marsal, Jana Sendra, Elena Mínguez i a la portera: Miriam Pla.

Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà

PRIMERA CATALANA CADET MASCULINA(1ª FASE)Grup ÚNIC.Jornada 12

Treballada victòria a domicili

BM la Roca 33 – Club Handbol Igualada 36

 Treballada victòria a domicili a la lliga de Handbol de Primera Catalana Cadet masculina per part dels nois del CH Igualada a La Roca del Vallès en un partit que es tenia que guanyar sí o sí.

 El conjunt al que ens varem enfrontar havia canviat bastant de l’equip de la primera volta, la tensió en el joc dels de La Roca era molt més intensa i encara que el marcador sempre va ser favorable als igualadins, quan es va arribar al descans amb 6 gols d’avantatge, la sensació era de respecte al rival i que el partit no estava decidit.

 La segona part va continuar amb la mateixa tònica, l’Igualada no aconseguia trencar el partit tot i les avantatges al marcador. El joc era accidentat i sense la fluïdesa d’altres jornades. Tot i així a 5 minuts del final regnava un 27 a 34 al marcador que semblava tranquil·litzar-nos.

 L’orgull però dels de La Roca va aparèixer, i una defensa individual a tot el camp, van fer aflorar els nervis als jugadors igualadins. En aquest interval es van marcar fins a 7 gols deixant el marcador final amb un 33-36 guanyador pel CH Igualada.

 Van jugar aquest cop a les ordres del Maure Vidal com a jugadors de camp :Sergi Garcia, Jordi Vilarrubias, Elias Galiano, Dani Fons, Raül Ubía, Jordi Grado, Adrian Cano, Blai Martínez, David Díaz, Cesc Carrer, Pere Sendra i Jordi Calvet. A la  porteria Marc Tarrida i Carles Serra i lesionats o no convocats, Pol Requena i Marc Reina.

Col·laboren AE Aplicacions Elèctriques i Gumà Assegurances

 COPA FEDERACIÓ CADET FEMENINA Grup A. Jornada 1

 Bon començament a la Copa

 Club Handbol Igualada 30 – CE Molins de Rei 22

 Dissabte 28 de gener de 2011, a les 18:30 de la tarda, es va disputar el primer partit de la COPA, al Pavelló  Municipal de les comes  d’Igualada.

 L’equip local es va enfrontar en aquest primer xoc de la competició al Club Esportiu Molins de Rei, en un trepidant i emocionant partit del que els aficionats presents a les grades van poder gaudir, sobretot a la segona part, en la que les jugadores visitants es van acostar en el marcador al club handbol Igualada.

 Hem de parlar d’un partit  jugat amb molta intensitat i força  en defensa per  les nostres jugadores que es van mostrar  atentes en tot durant pràcticament tot el partit. 

La Primera part, va finalitzar amb el resultat de 18 a 12  a favor de l’equip local, que va ser més efectiu  en totes les besants del joc ( defensa, atac), clara superioritat de les nostres jugadores sobre les rivals de l’Handbol Molins de Rei

 La segona part, va ser molt emocionant, sobretot perquè les jugadores de Molins van tenir més ofici que al primer temps,  al que cal afegir, dues expulsions consecutives de jugadores de L’Igualada, així com el desencert en atac de les nostres noies en un moment determinat d’aquesta segona part, escurçant-se la diferència a quatre  gols, però  al final d’aquest segon temps, vam veure una molt bona reacció de les jugadores sobretot en defensa que va suposar tornar a dominar el marcador de forma clara. El resultat final del partit va ser de 30 a 22, favorable a les nostres jugadores.

 Esperem que aquesta primera victòria serveixi a les jugadores per prendre consciència de que poden, en aquesta competició  fer un molt bon paper.

 Entrenades per Noèlia Diaz,van jugar: Júlia Estany, Maria Noguera, Mar Samper, Marina Just, Berta Calçada, Ana Vázquez,  Marta Muñoz, Ariadna Sanz, Nuria Martin, Marina Agut , Paula Stosslein i  Anna Font.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Òscar pastisser

 INFANTIL MASCULINA. Amistós

Es van despertar tard

 Club Handbol Igualada 18 – Sant Esteve Sesrovires CH 31

Els  igualadins es van despertar  massa tard sense temps aper a l’escurçada.
El Diumenge al matí els nois de l’infantil del CH Igualada van jugar a les comes un partit amistós contra el CH Sant Esteve.

Un partit matutí en què els nois de l’Igualada no van acabar de despertar, i es va enyorar el joc al qual últimament ens tenen acostumats. El Sant Esteve va marcar primer i en tot moment va controlar el partit, en el qual els joves de l’Igualada van reaccionar tard per poder fer alguna cosa amb el resultat, 18 – 31 per als visitants.

Per CH Igualada dirigits per Roger Calçada i ajudat per Miquel Albareda, van jugar: Edu ard Vilardell, Éric Gil, Jordi Balsells, Xavi Ballesteros, Max Segura, Brayan Mezquita, Manel  Muñoz, Nil Subirana, Alex Campos, Joel Caño, Toni Barrantes, Nico i a la porteria ,Adrià Senar, Sergi Ballesteros.

Col·laboren: Pista Cero i Munich

LLIGA CATALANA INFANTIL FEMENINA(1ª FASE) GRUP ÚNIC.Jornada 12

Bona millora

 Club Handbol Igualada 22 – Castelldefels CE 28

 Aquest dissabte, han començat els partits de la 2a volta de la lliga d’handbol.

 Quin canvi! Les nostres jugadores han defensat molt bé, han fet bones jugades i han tirat moltes vegades a porteria, per tant s’ha escurçat molt la diferència entre ambdós equips i ha acabat la 1a mitja part, amb el resultat de 12 – 14.

 Han començat la 2a mitja part fallant bastants tirades a porteria, però el marcador ha anat avançant i la diferència entre els dos equips no ha estat excessiva (22-28).

 Si continuen així, creiem que aquesta 2a volta els anirà molt millor. Ha estat un partit molt emocionant i molt igualat fins els últims cinc minuts.

 Dirigides per Laura Baraldés,van jugar: Laia Bertran (lesionada), Carolina Belén, Carla Bisbal, Aida Calleja (lesionada), Paula Domingo, Marcel.la Esquerra, Emma Jové, Maria Mayol, Cristina Muñoz, Núria Rizo, Èlia Roca, Èlia Torreblanca.

Col·laboren: Torreblanca i Forvi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *