Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 21 i 22 gener

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA Grup ÚNIC. Jornada 14

Injecció d’ànims

JH Mataró 18 – CH Igualada 36

Dissabte 21-01-2012 les noies juvenils del CH Igualada van jugar a Mataró la jornada 14 de la lliga catalana juvenil femenina contra l’Handbol Mataró.
En el inici del partit els dos equips semblaven estar més nerviosos del que és habitual, fins que el Mataró va inaugurar el marcador en el minut tres, això va fer que les jugadores del CH Igualada comencessin a treballar i aviat es van posar davant en el marcador, amb un parcial de 8 – 0 i un atac basat en ràpids contraatacs i un joc que va aprofitar molt bé els seus extrems, es van distanciar al marcador i van arribar al descans amb un marcador favorable de 7 – 18.

A la segona meitat el CH Igualada va gestionar a la perfecció la seva diferència de gols, i fins i tot la va ampliar gràcies a la magnifica actuació de la seva portera que va fer 14 parades a la primera part i fins al 18 a la segona, així van aconseguir el resultat final del 18 – 36, victòria que els suposa una injecció d’ànim que segur els vindrà molt bé.

Per l’Igualada,dirigides per Jordi Riba, van jugar: Anna Font, Judit Gómez, Berta Calçada, Mar Samper, Anna Vilarrubias, Nora Muñoz, Jordina Marsal, Elena Mínguez. Portera: Miriam Pla. Entrenador: Jordi Riba.

Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà

Juvenil Masculí / Club Handbol Igualada “B” .Partit amistós

Partit de manteniment

 CH Igualada 28 – CH Igualada «B» 23 

Partit disputat al pavelló de Les Comes dissabte dia 21 a les 6 de la tarda.

Es presentava un partit una mica descafeïnat, ja que l’equip juvenil descansava en lliga i es va fer aquest partit contra jugadors i ex-jugadors del club. Al començar el partit no s’hi veia l’actitud que l’entrenador del Igualada volia, però poc a poc l’equip es va anar centrant i començaven a sortir les coses. La primera part va acabar amb l’equip juvenil guanyant per la mínima.

 A la represa, els juvenils van sortir amb bon peu i van incrementar la diferència de gols fins a 5, distància que es va anar mantenint fins arribar al final del partit. La segona part hi va haver moments de tot, joc ràpid però també moments molt parats.

 En definitiva, un partit que va servir perquè els nois del juvenil poguessin mantenir ascendint positivament aprofitant la jornada de descans .

 Pel juvenil,entrenats pel Maure Vidal, van jugar: Aleix Royo (p), Miquel Albareda, Rubén Àlvarez, Iban Sanmiguel, Marc Mascaró, David Holgado,Dani Jové i Ton Casellas.

 Per l’Igualada “B”, van jugar: Porters: Fran Garcia i Victor Garcia Jugadors de camp: Sergi Velasco, Albert Belart (capità), José Àlvarez, Eduard Jounou, Marc Saumell, Arnau Brescó, Marcel Puig, Toni Massagué, Pol Pelegrí, Víctor Ríos, Eduard Rabell. Delegats: David Mena i Jonathan Muñoz.

PRIMERA CATALANA CADET MASCULINA(1ª FASE)Grup ÚNIC.Jornada 11

Partit molt ben jugat per ambdós equips, en que el resultat final no mostra la diferència

BH Granollers 40 – CH Igualada 25

 Partit jugat pel cadet de l’handbol Igualada a Granollers, líders de la categoria i amb un llarg historial en l’ handbol.

 El partit sempre va estar a favor de l’ equip local, que és líder de la categoria. L’ equip igualadí, no obstant, mai va donar l’esquena, arribant a 4 minuts del descans a un gol de diferència. Els 4 minuts restants varen ser desoladors arribant al descans amb un resulta de 20 a 14 favorable a l’ equip vallesà.

 La segona part va ser una continuació de la primera, l’ equip local jugava bé i incrementava el resultat. A causa d’expulsions i lesions de l’ equip igualadí, es va acabar amb un contundent resultat de 40 a 25 a favor del Granollers, que era mereixedor clar de la victòria.

 L’ equip igualadí, entrenats per en Pol Cantero, van jugar: Raül Ubía, Daniel Fons, Elias Galiano, Sergi Garcia, Adrián Cano, Jordi Vilarrubias,  Pere Sendra, David Díaz, Blai Martínez, Jordi Grado, Cesc Carrer i Marc Reina. La  porteria:Marc Tarrida i  Carles Serra.. Ausents, malalts, no convocats i/o lessionats, Pol Requena i Jordi Calvet, i el porter Aleix Royo.

Col·laboren: AE Aplicacions Elèctriques i Gumà Assegurances

PRIMERA CATALANA CADET FEMENINA . AMISTÓS

Amistós  de l’equip cadet femení 

 CH Igualada 31 – Handbol Montbui 20

 A conclòs per l’ Igualada el pas per la Lliga, i abans de començar noves jornades de competició a la copa, s’ha disputat un interessant partit  entre  dos cadets femenins del Handbol de la comarca al pavelló de les Comes, Club Handbol Igualada i Handbol Montbui.

El partit es va disputar dissabte a les 16 hores, partit que serveix per no perdre força de cara a la competició que comença el proper dissabte a Igualada, contra l’ handbol Cambrils.

Podem parlar d’un partit jugat amb molta intensitat per  les nostres jugadores que es van mostrar  atentes en tot moment, encertades en defensa i provant de fer noves coses en atac, cosa, que esperem també facin  en els propers partits oficials. 

 La Primera part, va finalitzar amb el resultat de 15 a 7  a favor de l’equip local, que va ser més efectiu  en atac.

 Durant aquest primer període, la nostre defensa va funcionar molt bé, les jugadores van estar molt concentrades en questa  tasca, i com ja he dit en atac es van veure coses molt interessants que esperem facin millora els resultats en propers partits.

 La segona part, va ser pràcticament igual, i per tant, es va tornar a repetir la superioritat de les jugadores de l’Igualada sobre les seves rivals, acabant finalment el partit amb el resultat de 31 a 20.

 Potser, aquest partit serveixi a les jugadores per prendre consciència de que poden fer un millor paper en la propera competició oficial, la Copa, que comença el proper dissabte, amb un bon partit d’Handbol al Pavelló de les Comes.

 Dirigides per Pol Cantero, van jugar: Júlia Estany, Maria Noguera, Maria Farré, Marina Just, Andrea Torregrosa, , Ana Vázquez,  Marta Muñoz , Ariadna Sanz , Núria Martin, Marina Agut i Paula Stosslein.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Òscar pastisser

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ. AMISTÓS

Amistós per treballar

 Club Handbol Igualada 15 – H Sant Quirze «B» 15

 Dissabte passat al matí l’Infantil Masculí del CH Igualada es va desplaçar a Sant Quirze del Vallés per disputar un amistós amb el H Sant Quirze «B» a l’espera del sorteig de la segona fase de la lliga.

El partit que va servir per treballar i no perdre ritme de joc, ens va deixar veure un equip cada vegada més coordinat que reflecteix en els seus partits el fruit de la feina en els entrenaments.

L’equip local va marcar primer i va mantenir durant tot el partit l’avantatge de un o dos gols en el marcador, al finalitzar la primera part el resultat era de 8 – 6 per al Sant Quirze.

A la segona part els dos equips van mantenir la intensitat i el bon joc, els dos equips van jugar un joc molt vistós que a vegades semblava que era de categories superiors. Pràcticament en el final del partit els nois del CH IGUALADA van aconseguir l’empat amb un parcial a la segona meitat del 7 – 9 que els va permetre arribar al 15 – 15 final.

Per l’Igualada, dirigits per Roger Calçada i ajudat per Miquel Albareda, van jugar: Éric Gil, Max Segura, Josep Marcé, Brayan Mezquita, Manel Muñoz, Nil Subirana, Álex Campos, Joel Caño, Nico i Adrià Senar(p).

Col·laboren: Pista Cero i Munich

LLIGA CATALANA INFANTIL FEMENINA(1ª FASE) GRUP ÚNIC. Jornada 11

A continuar treballant

 H Sant Quirze  30 – Club Handbol Igualada 11

 Les jugadores de l’Igualada han començat a jugar com mai, però han perdut bastantes vegades la pilota i aleshores L’Handbol San Quirze ha aprofitat, i la majoria dels seus gols s’han marcat de contraatac.

 S’ha acabat la 1a mitja part amb un resultat de 16 – 6.

 Les noies de l’Igualada cada vegada juguem millor. Sinó haguessin comès aquestes petites errades el resultat hauria estat molt més ajustat.

 Encoratgem a les infantils del Club Handbol Igualada a continuar treballant i aprenent, com fins ara.

 Dirigides per Laura Baraldés,van jugar: Laia Bertran, Carolina Belén (lesionada), Carla Bisbal, Aida Calleja , Paula Domingo, Marcel.la Esquerra, Emma Jové, Maria Mayol, Cristina Muñoz, Núria Rizo, Èlia Roca, Èlia Torreblanca.

Col·laboren: Torreblanca i Forvi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *