Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 14 i 15 de gener

TERCERA CATALANA SÈNIOR MASCULINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 10

El Club Handbol Igualada comença l’any amb una derrota més que discutible a casa del líder

 H Pardinyes “B”  30 – Club Handbol Igualada  27

El Club Handbol Igualada aquest cap de setmana és jugava continuar coliderant el seu grup amb el Pardinyes “B” en un partit a on l’àrbitre va acabar sent el trist protagonista.

 Els igualadins es van desplaçar a Pardinyes amb moltes ganes de treure quelcom de positiu en una pista a on fins ara no ha puntuat cap equip.

 Un Igualada molt seriós va començar jugant el seu partit amb més ganes que encert. Sort que cap el minut 5 de la primera part, les coses pels interessos igualadins van anar canviant i  mica en mica s’anaven ficant en el partit.

El problema de l’Igualada en aquest maxt no va ser cap altre que uns últims deu minuts de la primera part a on van desplegar el pitjor joc que s’ha pogut veure aquesta temporada, fet que va permetre als locals, el Pardinyes “B”, endossar un parcial de 6 a 0 al final de la primera part que deixava un marcador de 19 a 13 a favor dels locals.

 A la represa els igualadins els va seguir costant molt entrar en el partit i no va ser fins el minut 40  amb un 22 a 13 al lluminós que els igualadins van començar a mostrar la seva millor versió, una bona defensa que permetia ràpides i efectives transicions que van ajudar als homes de Joan Alcoberro a reduir la diferència de gols (27 a 25) a falta de dos minuts pel final. Va ser llavors quan va aparèixer el convidat d’honor a la festa, el senyor àrbitre, Carlos Marcet, que amb un parell de decisions d’allò més estranyes, va parar una transició dels igualadins amb clara situació de llançament, que hagués suposat el 27 a 26 i seguidament va excloure a un jugador igualadí per una decisió que ell mateix va reconèixer que va xiular per la pressió de la grada que va acabar amb qualsevol intent dels nostres per poder empatar el partit.

 Cal recordar que pel Club Handbol Igualada, un empat era un molt bon resultat perquè els permetia acabar la primera volta a falta d’una jornada segons de la classificació, és a dir, en posicions d’ascens directe.

 Al final del partit l’entrenador Igualadí, Joan Alcoberro, és va mostra molt disgustat per l’actuació arbitral, que ell mateix ens va recordar que va ser el mateix àrbitre que els va xiular a Agramunt i ja els hi va fer una cosa semblant, per tant, ja sabíem que aquest senyor ho tornaria fer en aquest partit.

 Més enllà d’això, l’entrenador igualadí es va mostrar molt orgullós del gran treball i esforç que va fer tot el seu equip i ens va assegurar que seguiran treballant per evitar certes situacions i moments del joc que últimament s’estan repetint massa.

 Per últim va voler agrair a la vintena d’aficionats igualadins que es van desplaçar a Lleida per donar ànims al seu equip.

 Cal recordar que el següent partit del Club Handbol Igualada és d’aquí 15 dies contra l’handbol Sant Quirze.

 Pel Club Handbol Igualada van jugar: Alex Sabaté (3 parades); Hilari Canales (5 parades); Esteban Lezama (3 gols); Adri Suero (4 gols); David Cubí (1 gol); Martí Ruiz (2 gols); José Luís Álvarez (1 gol); Roger Calçada (4 gols); Pol Cantero (12 gols); Carles Oller; Jordi Salom; Albert Urgeles; Maure Vidal.

 Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

 SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 10

 Ha faltat ritme

 CH Pardinyes 33 –  CH Igualada 22

 El juvenil masculí del Club Handbol Igualada tornava a la Lliga després de pràcticament un mes i mig sense competir. En un inici on els dels Segrià van marxar amb un parcial de 5 a 0. A l’Igualada li va costar entrar en el partit, però un cop a dins va demostrar que podia competir contra els lleidatans. Cal destacar que l’Igualada es va presentar amb quatre baixes que van ser cobertes per jugadors de l’equip cadet amb bona nota.

 A la represa, l’equip va sortir desconcentrat i molt tou en la transició defensiva, el què permetia a l’Handbol Pardinyes marcar en accions molt clares i fàcils, que podien haver estat més sinó hagués estat per l’encert del nostre porter. A diferència, l’Igualada que tot i les baixes va demostrar que seguint amb el treball de les darreres setmanes, els resultats i el bon joc estan més a prop.

 Dirigits per en Maure Vidal i David Cubí van jugar: Elias Galiano, Adrià Cano, Raül Ubia, Iban Sanmiguel, Rubén Álvarez, Ton Casellas, David Holgado i Dani Jové. A la porteria Marc Tarrida.

 Col·laboren: Autoescola Montauto i El Cofre

PRIMERA CATALANA CADET MASCULINA(1ª FASE)Grup ÚNIC.Jornada 10

Una victòria amb autoritat

Club Handbol Igualada 46 – Handbol Parets 36

 Estrenem any i per fi una victòria amb autoritat per part dels nois del CH Igualada a la lliga d’Handbol de Primera Catalana Cadet contra l’Handbol Parets aquest diumenge al matí a Les Comes.

 La primera acció, al primer segon, va ser una pilota robada que feia pujar el primer gol del partit per l’Igualada. Començàvem molt bé i aquest cop ho varem saber mantenir fins al final. Tota la primera part va estar controlada pels igualadins amb avantatges de 6 gols i de 8 en arribar al descans.

 Encara que la segona part els de Parets ho va intentar, atansant-se fins a 5 gols, els jugadors d’Igualada van reaccionar oferint un joc seriós en defensa, bones aturades a la porteria i un atac creatiu i eficaç. Al final dels 60 minuts, 10 gols d’avantatge en un partit còmode que esperem que enceti un nou any amb resultats positius que durant tota la temporada sempre ham estat a tocar però sense sort final.

 Van jugar a les ordres del Pol Cantero: a la  porteria Aleix Royo i Carles Serra, i com a jugadors de camp Sergi Garcia, Jordi Vilarrubias, Elias Galiano, Dani Fons, Raül Ubía, Jordi Grado, Adrian Cano, Blai Martínez, David Díaz, Cesc Carrer i Jordi Calvet. Lesionats o no convocats Pere Sendra, Pol Requena i Marc Reina.

Col·laboren: AE Aplicacions Elèctriques i Gumà Assegurances

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA(1ª Fase) Grup CATALUNYA CENTRAL. Jornada 10

Victòria merescuda 

 Club Handbol Igualada 27 – H  Pardinyes «B» 15

Dissabte passat l’equip infantil masculí del CH Igualada va jugar el partit corresponent a l’última jornada de la primera fase contra el CH Pardinyes «B».

Els nois del CH Igualada van començar posant-se al davant en el marcador, amb un joc molt ràpid i ben organitzat, i van aconseguir un bon avantatge al marcador que els permetria controlar el ritme del partit i arribar al descans amb 15 – 5 al marcador.

A la segona meitat els joves jugadors de CH Igualada van administrar el seu avantatge al marcador i van deixar veure la bona feina que estan fent en els entrenaments, amb ràpids contraatacs i elaborades jugades ben definides, fet que els va portar a obtenir la merescuda victòria final per 27 – 15.

Per l’Igualada,dirigits per Roger Calçada, van jugar: Eduard Vilardell, Eric Gil, Jordi Balsells, Xavi Ballesteros, Max Segura, Josep Marcé, Brayan Mezquita, Manel Muñoz, Nil Subirana, Àlex Campos, Joel Caño, Toni Barrantes i a la porteria, Sergio Ballesteros.

Col·laboren: Pista Cero i Munich

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *