Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Igualada viu una festa de l’handbol amb 48 equips de tot Catalunya

  • La Trobada HandboliCat és una iniciativa de la Federació Catalana d’Handbol per promoure aquest esport en les categories d’iniciació

  • Els partits de veterans i el Special Handbol per a discapacitats psíquics també han estat protagonistes de l’esdeveniment

  • El Club Handbol Igualada recapta 522 euros per a La Marató de TV3

Un total de 48 equips de tot Catalunya van prendre part diumenge a la VI Trobada HandboliCat Ciutat d’Igualada, una de les grans cites del calendari anual del Club Handbol Igualada. Els equips de les categories d’iniciació, de veterans i de Special Handbol van ser els protagonistes d’aquesta gran festa de l’handbol, que va ser un èxit gràcies a la implicació de tota la massa social del club i a la col·laboració dels jugadores i jugadores dels equips base en l’organització. La cirereta del pastís van ser els 522 euros recaptats per a La Marató de TV3.

Les trobades HandboliCat són una iniciativa de la Federació Catalana d’Handbol per promocionar aquest esport en les categories d’iniciació: prebenjamins, benjamins i alevins.

Partit del VI Trobada HandboliCat Ciutat d'Igualada

Al marge de les categories d’iniciació, també es va disputar un torneig infantil femení en què l’Handbol Igualada es va imposar als equips de l’Escola Esportiva d’Òdena i de l’Institut Pere Vives Vich. El torneig va comptar amb el patrocini d’Acadèmia Igualada, Torreblanca i Fovi.

Torneig de Veterans

Al II Torneig Triangular Ciutat d’Igualada, el Sant Martí Adrianenc es va imposar a la Penya Blaugrana de Montmeló i al Club Handbol Igualada. Pel conjunt igualadí, van jugar Àngel Arias, Joan Àngel Solanelles, Albert Rossell, Albert Borràs, Xavier Romero, Iván Moreno, Jaume Andreu, Joan Andreu, Manel Espinagosa i Sergio Morales. Hi va col·laborar Finques Argent.

En el partit de veteranes, les noies del conjunt igualadí es van imposar a la Penya Blaugrana de Montmeló. Pel conjunt local hi van prendre part Vanessa, Anna, Sílvia López, Eva López, Lídia Bertran, Cristina Betino, Basi Maturana, Laura Ferrero, Teresa Sorroche i Noelia Díaz.

La dimensió social del club

La trobada va tornar a tenir la seva vessant social, amb el partit de Special Handbol per a discapacitats psíquics, que va enfrontar l’Handbol Igualada Apinas, patrocinat per SAI Computers, amb el Club Handbol Cerdanyola

El Club Handbol Igualada va col·laborar un any més amb La Marató de TV3, enguany dedicada a la regeneració i transplantaments d’òrgans i teixits. Es va organitzar una rifa i una xocolatada popular, gentilesa del Bar de Les Comes, que van servir per recaptar 522 euros destinats a aquesta causa solidària.

Xocolatada per a La Marató de TV3

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *