Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 3 i 4 de desembre

TERCERA CATALANA SÈNIOR MASCULINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 8

Treballada victòria del Club Handbol Igualada  davant d’un molt bon rival com és l’Handbol Balsareny

H. Balsareny 35- Club Handbol Igualada 36

Aquest cap de setmana els nois del Club Handbol Igualada tenien un important desplaçament a casa d’un rival amb molta experiència en aquesta categoria com és l’Handbol Balsareny.

A Balsareny és va poder veure un gran partit d’handbol a on els atacs es van sobreposar al joc defensiu dels dos equips.

El igualadins van plantejar un partit amb un joc molt ràpid en atac, imprimint així un ritme de joc molt alt amb un objectiu clar, desgastar físicament al rival per arribar als minuts finals del partit amb opcions de puntuar a una sempre complicada pista, com és la de Balsareny.

La veritat és que el partit no va començar gens bé pel conjunt igualadí ja que sempre va anar a remolc en el lluminós, però uns bons minuts finals en el primer període van permetre al Club handbol Igualada marxar al descans amb un empat al marcador (15 a 15).

A la represa, un molt mal inici dels nostres jugadors va donar un parcial de 6 a 1 a favor dels de Balsareny, però va ser llavors on el Club Handbol Igualada va ajustar una mica la seva defensa i va pujar una mica més  el seu ritme en el joc ofensiu per arribar a dos minuts del final amb una petita avantatge al lluminós de 3 gols (33 a 36). A partir d’aquí els igualadins van tingué que jugar la resta de partit amb inferioritat numèrica per una més que discutida decisió arbitral, però tot i aquest petit contratemps els nois del Club Handbol Igualada, dirigits per Joan Alcoberro, va saber aprofitar molt bé aquest avantatge i aconseguir una importantíssima victòria que els permet seguir amb el seu objectiu.

Al final del partit l’entrenador igualadí, Joan Alcoberro, es va mostrar molt orgullós del treball fet per tot l’equip en aquest partit. Un partit que ell mateix qualificava de vital per seguir treballant amb l’objectiu d’anar millorant dia a dia i, evidentment, això és molt més fàcil fer-ho estant a les posicions altes de la classificació, com ara estem, que no pas fer-ho des de la zona baixa a on els ànims sempre estan més baixos.

El pròxim partit del conjunt igualadí serà el dissabte dia 17 de desembre contra un rival directe com és la Salle Moncada.

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Hilari Canales (13 aturades); Toni Martínez (4 aturades); Carles Oller (3 gols); Pol Cantero (7 gols), Edu Lezama (2 gols); José Luís Ávarez (1 gol); Jordi Salom (1 gol); Martí Ruíz ( 1 gol); David Cubí (7 gols); Esteban Lezama (2 gols); Adri Suero (12 gols); Roger Calçada; Eduard Jounou.

Col·labora: Gràfiques Cubí i Asfalt

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 8

Retrobada amb la victòria

Handbol Berga 19 – Club Handbol Igualada 20

Partit disputat a Berga a dos quarts de 6 de la tarda. Un partit jugat amb només 7 jugadors, per tant, sense cap canvi a la banqueta.

Al començar el partit els dos equips els hi faltava gol, ja que amb 10 minuts disputats el marcador era de 2-3. Tot i així ,el joc desplegat per l’equip igualadí no era del tot dolent, i mica en mica es va anar distanciant del marcador fins arribar a una diferència de 5 gols, però uns últims minuts nefastos va fer que la primera part acabés amb només 2 gols de diferència, 8-10.

La segona part va tenir alts i baixos, el partit estava igualat, en molts moments el marcador era d’empat, però els igualadins mai van anar per darrere. Durant aquesta part amb alguna altra bona jugada i una bona actuació del porter visitant, van permetre a l’Igualada arribar a l’últim minut de partit amb una diferència d’un sol gol que va saber gestionar bé.

Dirigits per en Maure Vidal, van jugar: Rubén Álvarez (20 parades), Ton Casellas( 2 ), Eric Elvira ( 5 ), Miquel Albareda ( 5 ), Òscar Solé ( 7 ), David Holgado, Iban Sanmiguel ( 1 )

Col·laboren: Autoescola Montauto i El Cofre

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA Grup ÚNIC. Jornada 11

Un pal de partit

Handbol Sant Cugat 25 –Club Handbol Igualada 20

Les noies del Club Handbol, Juvenil Femení van jugar dissabte passat a Sant Cugat el partit corresponent a l’última jornada de la primera volta de la LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA.

Un partit molt igualat que es va decantar pel costat de l’equip que va posar més intensitat en el seu joc.

En la primera meitat el Sant Cugat va marcar primer arribant a aconseguir una diferència màxima de quatre gols. Pròximes al descans les noies del CH Igualada amb un parcial de 0-4 empataven a deu, però una altra vegada amb un parell de contraatacs, l ‘Handbol Sant Cugat es tornava a posar davant en el marcador amb un 12 – 10 a la mitja part.

A la segona part els dos equips van fer pràcticament el mateix partit, encara que va ser l’Handbol Sant Cugat qui amb la seva actitud i intensitat, en els últims compassos del partit, va aconseguir la victòria final i un Igualada que sembla que s’ha convertit amb expert en estavellar la pilota al pal ,aconseguint segurament més cops a la fusta que gols encaixats en cada partit.

Per l’Igualada dirigides per Jordi Riba, van jugar: Anna Font, Judit Gómez, Berta Calçada, Mar Samper, Anna Vilarrubias, Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Jordina Marsal, Jana Sendra, Elena Mínguez i a la porteria: Júlia Estany

Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà

PRIMERA CATALANA CADET MASCULINA(1ª FASE)Grup ÚNIC. Jornada 8

Partit molt intens

Club Handbol Igualada 36    –  Handbol Banyoles 38

Partit molt intens com tots els que juga aquest equip cadet de l’Igualada , els jugadors ho donen tot a la pista i mai donen un partit per perdut .

El partit ha estat un frec a frec entre els dos equips, de vegades endavant l’Igualada i d’altres el Banyoles , però la mala sort  algunes vegades i d’altres la manca d’experiència  en la categoria, ha fet  que els nostres nois no  guanyessin aquest partit.

Dirigits per Pol Cantero, han jugat per l’Igualada :  Marc Tarrida, Aleix Royo, Carles Serra com a porters i jugadors de camp Sergi Garcia, Adrià Cano, Raül Ubía  , Marc Reina, Jordi Calvet, Pere Sendra, David Díaz, Elias Galiano, Dani Fons, Cesc Carrer i lesionats  Jordi Vilarrubias, Jordi Grado, Blai Martinez .

Col·laboren: AE Aplicacions Elèctriques i Gumà Assegurances

PRIMERA CATALANA CADET FEMENINA Grup D. Jornada 8

Club Handbol Igualada 10 – Handbol Polinyà 0

El partit de les cadets de l’Igualada, d’aquest  diumenge dia 4 de desembre  que tenia que iniciar-se a les 10 del mati,  al Pavelló de les Comes,no s’ha disputat per incompareixença de l’equip visitant. Els dos punts es queden a casa , amb un 10 a 0 tal com indica el reglament en aquest casos. Les noies després d’escalfar pel partit, han acabat amb un partit amistós entre elles mateixes .

Dirigides der Noèlia Díaz, han jugat: Júlia Estany, Ana Vázquez, Andrea Torregrosa, Núria Martín, Paula Stosslein, Maria Farré, Maria Noguera, Marina Just, Marina Agut, Ariadna Sanz i ,Marta Muñoz,Berta Calçada i Anna Vilarrubias

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Òscar pastisser

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA(1ª Fase) Grup CATALUNYA CENTRAL. Jornada 8

Un altre dels equips que s’han quedat sense jugar aquesta jornada per l’ajornament de l’equip de la Seu . Partit que encara no s’ha confirmat si quedarà definitivament ajornat o anul·lat.

Col·laboren: Pista Cero i Munich

LLIGA CATALANA INFANTIL FEMENINA(1ª FASE) GRUP ÚNIC. Jornada 8

Petites lluitadores

Club Handbol Igualada 13- Associació Lleidatana 19

A la primera part, l’gualada ha inaugurat el marcador però després les del Lleida han reaccionat i ha acabat la primera part amb un 6-11.

Durant la segona part, les de l’Igualada han començat amb molta força i han retallar distàncies, però s’ha acabat imposant l’experiència de l’Associació Lleidatana.

Les jugadores del Club Handbol Igualada han fet un bon partit i les encoratgem a seguir jugant com avui.

Dirigides per Laura Baraldés,van jugar: Laia Bertran, Carolina Belén, Carla Bisbal, Aida Calleja, Paula Domingo, Marcel·la Esquerra (lesionada) , Emma Jové, Maria Mayol, Cristina Muñoz, Núria Rizo, Èlia Roca, Èlia Torreblanca

Col·laboren: Torreblanca i Forvi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *